ovi_ice Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 KTM a iesit cea mai agila pe curbe, ziceau astia ca nu ai impresia ca are 21" pe fata. Si pe offroad tot KTM a fost preferata, e usoara, centru de greutate jos, suspensiile WP decente, Adreia spunea ca o simte ca pe un 450cc in off. BMW-ul cel mai confortabil, dar exemplarul din test costa 19.800 euro (!). Parerea mea ca puteau sa faca review-ul mai scurt, sunt doar cateva sectiuni cu informatie utila, restul e prezentare de spec-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Pleacă băieții la drum cu dihania... https://advrider.com/f/threads/madrid-nyc-mongolia-solo-on-a-ktm-790-adventure.1378256 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 1, 2019 Share Postat Iunie 1, 2019 La 30.05.2019 la 16:20, vis-a-vis a spus: Pleacă băieții la drum cu dihania... https://advrider.com/f/threads/madrid-nyc-mongolia-solo-on-a-ktm-790-adventure.1378256 Incepe bine. Motocicleta noua, insa nu ii merge indicatorul de benzina.. Apoi ne si lamureste de ce nu merge: " The fuel Indicator wasn’t working because the software wasn’t updated, the two bolts holding the tank protectors were missing and the front wheel wasn’t aligned. " Un topic pe care il voi urmari cu atentie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 https://www.advpulse.com/adv-news/chris-birch-nabs-impressive-finish-at-hellas-rally-on-ktm-790-r/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 11, 2019 Share Postat Iunie 11, 2019 Rottweiller Performance au cantarit KTM 790 Adv R: 213 kg cu rezervorul plin. Masuratoare efectuata folosind cantar profesional pt vehicule. Distributia maselor: Front 50.42%, Rear 49.58% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 11, 2019 Share Postat Iunie 11, 2019 Acum 2 ore, ovi_ice a spus: Rottweiller Performance au cantarit KTM 790 Adv R: 213 kg cu rezervorul plin. Masuratoare efectuata folosind cantar profesional pt vehicule. Distributia maselor: Front 50.42%, Rear 49.58% Am citit si eu dar nu reiesea clar daca era configuratie standard sau aveau ceva powerparts sau aftermarket pe ea. Tu ai reusit sa te lamuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 11, 2019 Share Postat Iunie 11, 2019 Configuratie stock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Hmm asta inseamna ca fara combustibil ar avea 196 kg, asta inseamna un 7 kg peste ceea ce a licitat KTM la lansare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 38 minutes ago, ERU said: Hmm asta inseamna ca fara combustibil ar avea 196 kg, asta inseamna un 7 kg peste ceea ce a licitat KTM la lansare. A dat KTM greutatea la plin, dar fără combustibil? De obicei se dă ori cea "la gol" (fără carburant, ulei, lichid de răcire și de frână - la unii și fără baterie), ori "la plin" (cu toate lichidele și gata de drum). Oricum, cam multicel, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 213-20x0,73=198 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Known issues pt KTM 790 Adv: https://drive.google.com/file/d/11A8NicroJzsfECLjdenfy_Y66bJVKctq/view Si FAQs (diferente intre cele 2 versiuni, cat costa optionalele, etc): https://drive.google.com/file/d/1tapokgDG_SLoaVA-PO1ajXslZkVWWhWg/view Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 https://www.ktm.com/en/news/int/adventure-with-no-limit-introducing-the-ktm-790-adventure-r-rally/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 Acum 13 minute, popp a spus: https://www.ktm.com/en/news/int/adventure-with-no-limit-introducing-the-ktm-790-adventure-r-rally/ Sunt doar 500 de bucati, dar in alta ordine de idei am impresia ca te mananca un pic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 23, 2019 Share Postat Iunie 23, 2019 La 21.06.2019 la 16:52, ERU a spus: Sunt doar 500 de bucati, dar in alta ordine de idei am impresia ca te mananca un pic .... O, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 3, 2019 Share Postat August 3, 2019 (editat) Ca sa sintetizez - Dpmdv, cel mai bun motor adventure in clasa medie multicilindru cu care m-am dat pana acum. AT si Strom 1000 nu stiu daca se pun la clasa medie. Daca prind cumva un Tenere 700 sau un Guzzi, dau de veste. Dat cu ea o zi intreaga. Blocata pe Street, fara posibilitate de schimbat riding modes-urile. Adormi la 130, nu explodeaza la 150 croaziera si mai avea destula vlaga la 170. Super confortabila, fara dureri de spate dupa vrea 400 de km exclusiv sosea. Pe ploaie torentiala, salvat de 2 ori in situatii extreme. Una din ele ar fi fost spitalizare garantata pe un motor non-Abs. Un 990 adus la zi. In clasa ei peste Triumph 800 (un motor de strada superb, caruia ii place birjareala in ture, dar care are scarite prea joase si care nu are frana de motor si electronica anti accidente a KTM) si F 850 GS (un motor pentru incepatori, utilizatoare a celorlalte toalete sau hipioti care o sa traiasca vesnic). Cu Triumph m-am dat la fel, o zi. Iar cu 850 Gs Adv o ora. Nu dati banii pe prostii, luati 790 R la copii! Editat August 3, 2019 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat August 6, 2019 Share Postat August 6, 2019 La 03.08.2019 la 22:12, _Raul_ a spus: luati 790 R la copii! Deci cu 790 R te-ai dat pana la urma ? Sau 790 S ? Cum ti s-a parut ca inaltime ? Si ma refer nu doar inaltimea la sa, ci la suspensiile mai lungi fata de non-R. Nu are dive mare pe franare ? Protectia la vant (R-ul are acel parbriz minuscul) ? Manevre la viteza mica (se simte low cog fata de Tiger 800 de exemplu) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat August 6, 2019 Share Postat August 6, 2019 (editat) E prea scurt, din punctul meu de vedere. Nasol pentru touring. Minunat pentru offroad. Editat August 6, 2019 de Sergiu_BB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat August 7, 2019 Share Postat August 7, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 7, 2019 Share Postat August 7, 2019 Partea cu cheia cu breloc BMW e cea mai tare :)). Sa nu arate ca e huligan la cafenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 7, 2019 Share Postat August 7, 2019 (editat) . Editat August 7, 2019 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 https://790adventure.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 Azi l-am primit si eu pe al meu, sper sa treacă cat mai repede nebunia asta, sa ne putem bucura de vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 Pfff... nasol; da plm o sa treaca si asta precum ciuma, malaria, rubeola, Ion Ilies.... a, de asta nu am scapat Ce ai R / S / Rally ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 R, am avut ceva emotii cu inaltimea dar e ok, cel putin pe strada. Off experienta 0, vedem ce o sa iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Experienta 0 pe off?!? Nu-i nimic aplici o singura regula: cand simti ca e nasol, dai gazzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate