Speedy.K Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 In nu stiu ce an, vroiam sa fac poza la o motocicleta si fatuca a si luat pozitia de foto. A ramas interzisa cand am rugat-o sa iasa din cadru Acelasi lucru si la mine. Dar asta era acum vreo 10 ani. Erau mai multe chizde decat mobre atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 INCA mai sunt oameni care dau banii pe bilet sa intre la .......... ????? mai bine faceti o plimbare in natura cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 INCA mai sunt oameni care dau banii pe bilet sa intre la .......... ????? mai bine faceti o plimbare in natura cu mobra Pe acelasi principiu, nu ma mergem nici la cinema...descarcam filmele de pe net....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Țară de hateri!! A fost foarte ok, peste așteptări, mare, spațios, lume bună, lume proastă, în ton cu țara în care trăim. Motociclete suficiente, gagici puține, stunt show, mici, muzica rock, m-am simțit ca la un eveniment moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Off topic...aici ca e aglomeratie mare Cine merge de 1 mai la mare cu motorul?? Stiti locuri bune de campat cort sau casute ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Propun ca prețul biletului să fie stabilit în funcție de numărul de țâțe de la standuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Acum sare Proxi cum ca "de ce sa te pozezi pe motor?" Am intrebat ca sa inteleg motivul tau de a te poza pe moto de care nu esti interesata. Tu n-ai raspuns inca, ca urmare banuiesc ca ai aceleasi motive ca colegul de mai jos: M-am pozat ca să mă alint și să mă dau mare față de motocicliștii mai sărăntoci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Nu va simțiți discriminati ca nu exista versiunea masculină ă fetelor expozante ? ) niște unii care să stea călare pe motoare pentru prezentare, dar dintr-aceia pentru care sala e viata lor )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Nu va simțiți discriminati ca nu exista versiunea masculină ă fetelor expozante ? ) niște unii care să stea călare pe motoare pentru prezentare, dar dintr-aceia pentru care sala e viata lor )) Au fost. Cum de i-ai ratat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Am fost, am expus anterior trăirea:)) si am postat si poze aici /index.php?/topic/737475-fotografii-smaeb-2016/ Poate prin parcare sa fi fost genul ala, acolo nu am petrecut mult timp.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Am fost, am expus anterior trăirea:)) si am postat si poze aici /index.php?/topic/737475-fotografii-smaeb-2016/ Poate prin parcare sa fi fost genul ala, acolo nu am petrecut mult timp. ) Nu, nu, chiar la standuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Nu, nu, chiar la standuri. La Hell's Angels. Mai multe poze aici: https://www.flickr.com/photos/44307879@N05/albums/72157694196135011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Nu va simțiți discriminati ca nu exista versiunea masculină ă fetelor expozante ? ) niște unii care să stea călare pe motoare pentru prezentare, dar dintr-aceia pentru care sala e viata lor )) Era un “el” fioros si tantos la standul Hells Angels...de ti-era teama sa pasesti in interior asta Duminica spre amiaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Era un “el” fioros si tantos la standul Hells Angels...de ti-era teama sa pasesti in interior asta Duminica spre amiaza.. De curiozitate, poate cineva sa-mi explice, care era rolul standului de la HA? Adica era o domnisoara acolo, si se bea bere, asta nu pot zice ca-mi displace, dar care era scopul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 De curiozitate, poate cineva sa-mi explice, care era rolul standului de la HA? Adica era o domnisoara acolo, si se bea bere, asta nu pot zice ca-mi displace, dar care era scopul lui? Scopul era sa-si vanda berea si micii de afara. » Post actualizat in 24 Apr 2018 11:24 Si sa le trimita superiorilor din strainataturi poze cum ca ei au fost expozanti la SMAEB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Pentru cei ce doreati sa calariti rachete la SMAEB, ia uite ce apare pe site-ul celor de la United Motors: Kawasaki Ninja H2 Carbon - "Vino in showroom-ul nostru din Sos. Pipera 44, pentru a vedea una din cele mai performante motociclete!" Deci marfa exista, ca s-au decis ei sa nu participe, asta e alta poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Pentru cei ce doreati sa calariti rachete la SMAEB, ia uite ce apare pe site-ul celor de la United Motors: Kawasaki Ninja H2 Carbon - "Vino in showroom-ul nostru din Sos. Pipera 44, pentru a vedea una din cele mai performante motociclete!" Deci marfa exista, ca s-au decis ei sa nu participe, asta e alta poveste. Fara sa fiu carcotas, dar, sunt putine locuri in romania unde mergi, dai o semnatura si scoti la plimbare o mobra pe care poate vrei sau nu sa o cumperi. Din punctul meu de vedere scopul salonului e pentru promovare, ca de cumparare stie toata lumea unde are de mers. Poate cand merg la salon si ma urc pe o motoreta nu stiam neaparat ca am nevoie de ea. Asta e promovare, ca pana la urma, daca nu vrei sa-ti zgarie "taranii" motoretele nu vii, e simplu nu? Adica inteleg, bun simt si tot setul, nu o dau jos sau ceva, dar macar imi fac si eu o impresie despre care e piata si ce se ofera. Una e cand poti testa mai multe motorete din aceiasi clasa in acelasi loc, e mai usor sa observi diferentele intre ele (chiar fara sa fie in miscare). Si degeaba exista marfa daca nu e promovata, poate united sa aiba un container de H2-uri in stoc, daca nu are macar una la test ride, nu o sa vanda mare lucru (poate are la test ride, nu stiu sigur). Si ca sa fiu sincer, eu ca client, daca vin la tine in magazin, si simt ca ma iei de sus, nu mai calc pe acolo. Daca altii sunt dispusi sa mai cumpere de la tine, problema lor, nu e ca si cum e greu sa gasesti acelasi lucru in alte parti in zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSI Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Scopul era sa-si vanda berea si micii de afara. » Post actualizat in 24 Apr 2018 11:24 Nu stiu daca ati observat dar manacarea si bautura era de la HA, adica numai de la ei. foarte normal as spune. pentru tara asta adica. adica daca nu erau ei nu mancam nimic. cu aceasta ocazie tin sa le multumesc din suflet pt sacrificiul pe care l-au facut acesti baieti. partea cu banii incasati este doar un efect nedorit al sacrificiului de care au dat dovada. Editat Aprilie 24, 2018 de GSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Scopul era sa-si vanda berea si micii de afara. » Post actualizat in 24 Apr 2018 11:24 Nu stiu daca ati observat dar manacarea si bautura era de la HA, adica numai de la ei. foarte normal as spune. pentru tara asta adica. adica daca nu erau ei nu mancam nimic. cu aceasta ocazie tin sa le multumesc din suflet pt sacrificiul pe care l-au facut acesti baieti. partea cu banii incasati este doar un efect nedorit al sacrificiului de care au dat dovada. Asa-i cand citesti printre randuri. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Nu stiu daca ati observat dar manacarea si bautura era de la HA, adica numai de la ei. foarte normal as spune. pentru tara asta adica. adica daca nu erau ei nu mancam nimic. cu aceasta ocazie tin sa le multumesc din suflet pt sacrificiul pe care l-au facut acesti baieti. partea cu banii incasati este doar un efect nedorit al sacrificiului de care au dat dovada. Ha ha ha ha ha ha ha ha ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Sa vinzi mici la targ. Asta inseamna sa fii unulasuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Sper ca micii nu au avut 1% carne, in rest ce sa zic, #respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razen Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Adevarul e ca la ce comentarii sunt pe aici s-ar putea sa fi facut voluntariat oamenii aia la vanzare de mici si bere. La cate comentarii cu "mult prea scump" sunt nu cred ca un comerciant ar fi fost asa nebun incat sa incerce sa vanda ceva acolo. Ma astept sa apara si cei care se plang ca nu s-a gasit vita Kobe si Dom Perignon la preturi "cinstite", 10 - 15 lei, cum e prin alte parti (Narnia probabil). Aia de la ROM (ciocolata) aveau candva niste reclame cu "Asta e Romania!", tare bine au surprins spiritul traco-daco-geto-romanilor. Se duc la salonu' moto si se plang de cat e biletui' si halatu' si de oferta de mici. Si desi critica poate fi constructiva, vaicareala e degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Acum le-am vazut si eu ... recomand un telefon nou sau macar un trepied Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Am depășit faza cu telefoanele mai degrabă un trepied ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate