tzeapa Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Buctrafic nu prea face vlog, mai degraba posteaza intamplari din trafic si este destul de amuzant. Content de calitate cred ca are spitfiredt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Buctrafic e ok ... Baga si tu niste linkuri. Content de calitate cred ca are spitfiredt. Link aici pls Nu caut pe youtube ca-mi raman acolo si ma trezes ca mai dau click din greseala pe asa ceva... De abia am scapat de desenele animate ale lui fi-miu de pe homepage. » Post actualizat in 29 Mar 2018 06:53 Eu ma uitam pe la gagica asta Si dupa aia am vazut ca sunt o gasca mare, fac cam ce fac si astia de la noi, dar mai marfa Plus ca... ţâţe şi sfârcuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Baga si tu niste linkuri. Link aici pls Nu caut pe youtube ca-mi raman acolo si ma trezes ca mai dau click din greseala pe asa ceva... De abia am scapat de desenele animate ale lui fi-miu de pe homepage. » Post actualizat in 29 Mar 2018 06:53 Eu ma uitam pe la gagica asta Si dupa aia am vazut ca sunt o gasca mare, fac cam ce fac si astia de la noi, dar mai marfa Plus ca... ţâţe şi sfârcuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 motovloggeri romani in Austria pe panigale, anyone? #itiArataSiCeasuPaBord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Avea si o compilatie cu ale sale cazaturi. Din pacate vad ca le-a sters. Chiar si alea erau montate intr-un mod amuzant In genul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 motovloggeri romani in Austria pe panigale, anyone? #itiArataSiCeasuPaBord zici ca vorbeste Iohannis...jumate din fimare e sunet de motor si atat... » Post actualizat in 29 Mar 2018 08:15 Avea si o compilatie cu ale sale cazaturi. Din pacate vad ca le-a sters. Chiar si alea erau montate intr-un mod amuzant In genul asta: L-a sters ca poate vrea si el sa vanda motoreta aia la un moment dat ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 (editat) uite-l ma pe covrigel ) » Post actualizat in 29 Mar 2018 09:00valeu... Editat Martie 29, 2018 de Ashtray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 zici ca vorbeste Iohannis...jumate din fimare e sunet de motor si atat... Aha, deci tanjesti dupa textele alea. Vorba reclamei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 La "covrigel" chiar nu pot sa ma uit. Mi-ar fi rusine sa ies la o plimbare cu asa ceva dupa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Cu voi a batut pumnul? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Aoleeu. Acum am vazut... Aia 3 mega vloggeri, au zeci/peste suta decmii de urmaritori. Pun pariu ca toti au sub 15 ani. Asa ca, cei cu casa plina de copii, grija la ce tampenii sa uita pe iutub. Pfff.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 trebuie sa imi iau si eu un hornet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 trebuie sa imi iau si ... Oare face misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 (editat) ht Iar ai aparut? Tu chiar n-ai simtul ridicolului... Editat Aprilie 10, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Iar ai aparut? Tu chiar n-ai simtul ridicolului... Stai bre ca abia puse traileru'. Nu stii inca ce fel va fi sezonul 2 poate a citit pe aici si a bagat la cap )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Gata, ma facui motovlogger. Habar nu am sa editez video dar trebuie inceput de undeva. Si sunt mut. Montura cu ham pe piept nu e grozava, tremura camera tare la viteze peste 100, e drept ca era si vant. La viteze mai mari zici ca e cutremur. Am incercat sa vad daca simt ceva diferente cu benzina de 99, parca merge ceva mai rotund motoreta sau poate e in capul meu De consumat tot ca o purcica consuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 damn...cand am dat skip skip de la liniste la viteza zici ca a plecat Enterprise-ul )...in general gatul preia vibratiile...de aceea e bine sa fie pe casca....si apai zi si tu ceva sa mai invatam motociclism...nu asa doar plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 (editat) Zi-mi, te rog, in cifre pentru sectorul si stilul de mers din filmare LE: intrebare pentru @paulynos referitoare la consum. Tot nu reusesc sa folosesc Quote Editat Aprilie 11, 2018 de ilarionciobanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 La stilul asta de mers iese undeva pe la un 8,1 - 8,2 consumul, cam asa. Problema mea este ca am rezervorul mic, de 15 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Destul. Cu f4i asta era consumul la mers sectoare lungi si foarte lungi pe autostrada constant cu minim 150kmh. In conditiile astea ma duceam cam 170-190km cu un plin. Am reusit si consum de 10-10,5 La stilul din film ma duceam cam 210-230km. Cu gixxer, la stilul din film, cred ca-mi iese intre 6,5-7,0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Pai da, pentru ca gixerul este mult mai aerodinamic decat nakedul meu si iese consumul mai mic la acelasi stil de mers, e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 frumos ,frumos , practic m-am simtit plimbata vreo 18 minute..pacat ca nu vorbesti si tu ceva, dar cand o sa-ti apara comentarii de la fane o sa le raspunzi prin viu grai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Cred ca e imposibil sa vorbesti coerent cand mergi mai vioi, trebe si microfon extern, se complica treaba. Plus ca nici nu stiu ce as putea sa spun. Eu la tutoriale nu ma bag ca nu ma consider suficient de experimentat sa dau sfaturi, fani de 14 ani cu care sa bat pumnul nu caut, poate sa zic niste glume proaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 dar cand o sa faci miloane de vizualizari si o sa castigi din publicitate pe youtube ...si o sa ai tot atatea/atatia followers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate