Adrian M. Postat Octombrie 1, 2020 Share Postat Octombrie 1, 2020 Acum 1 oră, barbat a spus: Problema mea era legata, mai degraba, de ce invoca unii c-ar fi minusuri fara sa fie informati/obiectivi in legatura cu ele. Cum ai si spus, sunt minusuri, daca l iei pentru off. Oricum, cam tot ce vine acum nou, vine cu abs+traction la pachet cu senzori inclinare-sa ai functiile si pe viraje. Asta i noua smecherie. La care adaugi led uri, mansoane incalzite, pilot automat, ride by wire, moduri putere. Peste, vin optionale de tipul suspensie electronica, lumini cornering, alte sfuri. Si toate duc pretul suuuuuuuus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbat Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Intre timp a venit si moto. Multumit, inca ne acomodam. In mers ma uimeste cat de usoara pare insa greutatea se simte la manevre de parcare cu atat mai mult daca esti pe langa ea. Totusi, nu mi se pare un impediment asta. Am 1,85 si cred ca am sa ridic saua (are 850 si 870mm). Chestia cu cruise control-ul mi se pare tare de tot si cred ca-i destul de utila. Hill hold-ul la fel de tare, cand ies din parcarea subterana am o panta, evident, si ma ajuta mult sa raman in fata barierei pana se deschide dar sunt convins ca sunt si altele locurile in care poate fi de ajutor. Fara excese pana in 1000 km si pana in 500 nu vreau sa depasesc 4500 rot/min, cel putin asa scrie in carte. Chiar mi-am setat sa ma avertizeze cand ajunge la acea turatie Am instalat un top case Shad Terra care arata demential si se potriveste perfect la aceasta moto, daca de fixat nu aveam dubii la partea estetica sunt placut surprins. Pentru cine este interesat, in masura in care ma pricep, raspund la intrebari punctual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Cum arata mobra ? Pune vreo doo poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbat Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 1 oră în urmă, ovi_ice a spus: Cum arata mobra ? Pune vreo doo poze. Pai nu stii cum arata?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Nu stiu cum arata ce ai luat tu . Care varianta: normal/XT ? MY 2020? Ce culoare ? Cum arata cu tine pe ea sau langa alta mobra?(ca sa ne facem o idee despre proportii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 E cea galbena? O avea motorteam-ul acu vreo saptamana pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbat Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Acum 44 minute, tzunoi a spus: E cea galbena? O avea motorteam-ul acu vreo saptamana pe acolo Asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 (editat) Strom 1000 XT este un big adventure. Versys 1000 este un crossover. Strom este in clasa cu Africa Twin, GS, etc. Versys este fratele geaman al XR-ului. Mai bun Kawa dpmdv. Motoare exclusiv de sosea. Acum 23 minute, barbat a spus: Asta e. Felicittari! Sa il stapanesti cu placere. Editat Octombrie 9, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Felicitari pentru achizitie ! Ai apucat sa-ti formezi cat de cat o parere despre motor, comparativ cu cel de pe Tracer 900? Eventual daca poti sa imi dai o parere despre Tracer 900 si V-Strom 1000 pe care zici ca l-ai mai testat? Eu nu-mi permit jucaria asta noua de la Suzuki, dar parca la un 2014-2015 m-as baga. Intreb pentru ca acum ceva vreme am testat Tracer 900 si mi-a placut cum s-a comportat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbat Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 (editat) Acum 2 ore, Ciprian_B a spus: Felicitari pentru achizitie ! Ai apucat sa-ti formezi cat de cat o parere despre motor, comparativ cu cel de pe Tracer 900? Eventual daca poti sa imi dai o parere despre Tracer 900 si V-Strom 1000 pe care zici ca l-ai mai testat? Eu nu-mi permit jucaria asta noua de la Suzuki, dar parca la un 2014-2015 m-as baga. Intreb pentru ca acum ceva vreme am testat Tracer 900 si mi-a placut cum s-a comportat motorul. La Tracer in principiu mi-a placut motorul, un pic cam huliganic daca intelegi ce vreau sa spun. In modul A putin cam brutal, neslefuit. Nu simti cuplu ca la un bicilindru de jos insa se tureaza foarte repede chiar si in trepte superioare. Daca cu motorul cam asta e parerea mea, motocicleta nu prea e potrivita pentru mine pentru ca are garda la sol foarte mica, 135mm si cred ca inainte sa ma sui pe ea si cam tot ce-i pe sub ea ea e evident expus. Daca i-ai mai pus un scut deja cred ca ajungi la 100 mm. Mie mi-a dat senzatia e ieftin cu toate ca nu am gasit ceva punctual sa nu imi placa.Una peste alta are un pret bun si cred ca e un pachet ok(cred ca varianta GT e prima alegere). V-Strom ul de 1000 XT are, din pct meu de vedere, cam tot ce nu are Tracer-ul si voiam eu. Garda la sol mai inalta, cuplu mai mare, intra precis in orice viteza(nu ai nevoie de niciun quickshifter, numai daca esti vreun super freak din asta cu gadget urile la zi sa iti doresti asa ceva), senzatie de lucru bine facut, solid, inaltime a sei 870 mm, pe pozitia de sus, pentru ca am 185 si ma simt mai confortabil asa. Motorul la Suzuki e rafinat, cald, liniar. Putere, zic eu, mai mult decat e nevoie. Electronica de 2020 la zi, nu le mai insir acum. Editat Octombrie 9, 2020 de barbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataslack Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 (editat) Salut @barbat , Poți să ne spui cât ai dat pe ea (Later edit. 12500 acum am vazut intr-o postare mai sus, dar tot sunt curios cum a fost expusa reducerea de la 12990 cat este ea Merci)? Sunt curios dacă ai avut vre-un avantaj client sau ceva. Am auzit și de un kit "Adventure" (cutii laterale, topcase, scut etc), ști ceva de el? Mulțumesc, Cătă Editat Februarie 1, 2021 de cataslack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 La 09.10.2020 la 21:06, barbat a spus: La Tracer in principiu mi-a placut motorul, un pic cam huliganic daca intelegi ce vreau sa spun. In modul A putin cam brutal, neslefuit. Nu simti cuplu ca la un bicilindru de jos insa se tureaza foarte repede chiar si in trepte superioare. Daca cu motorul cam asta e parerea mea, motocicleta nu prea e potrivita pentru mine pentru ca are garda la sol foarte mica, 135mm si cred ca inainte sa ma sui pe ea si cam tot ce-i pe sub ea ea e evident expus. Daca i-ai mai pus un scut deja cred ca ajungi la 100 mm. Mie mi-a dat senzatia e ieftin cu toate ca nu am gasit ceva punctual sa nu imi placa.Una peste alta are un pret bun si cred ca e un pachet ok(cred ca varianta GT e prima alegere). V-Strom ul de 1000 XT are, din pct meu de vedere, cam tot ce nu are Tracer-ul si voiam eu. Garda la sol mai inalta, cuplu mai mare, intra precis in orice viteza(nu ai nevoie de niciun quickshifter, numai daca esti vreun super freak din asta cu gadget urile la zi sa iti doresti asa ceva), senzatie de lucru bine facut, solid, inaltime a sei 870 mm, pe pozitia de sus, pentru ca am 185 si ma simt mai confortabil asa. Motorul la Suzuki e rafinat, cald, liniar. Putere, zic eu, mai mult decat e nevoie. Electronica de 2020 la zi, nu le mai insir acum. Cam cate mobre cu quick shifter ai calarit de ti-ai conturat opinia ca cei care il utilizeaza cu placere sunt "super freak" si morti dupa gadgeturi (inutile dptdv) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbat Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Acum 50 minute, KINGS a spus: Cam cate mobre cu quick shifter ai calarit de ti-ai conturat opinia ca cei care il utilizeaza cu placere sunt "super freak" si morti dupa gadgeturi (inutile dptdv) ? Tracer 900 este a 2-a motocicleta cu QS cu care am mers dupa Tiger 900 care este din alt film fata de Tracer din perspectiva QS. Daca tot alegi sa pui asa ceva de ce ai pune QS doar pentru UP?! Cand mergi cu un Triumph de generatie noua cu QS crede-ma ca e greu ca sa gasesti la altii asa finete in schimbarea vitezelor. Iar Suzuki V-strom schimba ireprosabil la orice turatie si niciodata n-am avut N fals. Este parerea mea personala formata in utilizarea pentru aproximativ o ora a Tracer-ului 900. Motorul e deosebit dar nu este nimic slefuit acolo, e de golaneala. N-am prea vazut, prin Europa, oameni sa faca touring pe Tracer 900 GT. Majoritatea isi dau side case-urile jos imediat ce au ajuns acasa cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Și eu zic că quickshifteru-i supraapreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Acum 15 ore, vis-a-vis a spus: Și eu zic că quickshifteru-i supraapreciat. La tine banuiam ..... :)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Dacă ar veni mobra cu el, nu l-aș da jos... dar n-aș da bani separat pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Martie 31, 2021 Share Postat Martie 31, 2021 E nevoie sa ii schimbi farurile daca o iei din Uk si o inmatriculezi in Ro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Martie 31, 2021 Share Postat Martie 31, 2021 Acum 38 minute, aka` a spus: E nevoie sa ii schimbi farurile daca o iei din Uk si o inmatriculezi in Ro ? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Salutare, indraznesc sa o postez si eu pe a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 On 01.02.2021 at 18:04, vis-a-vis said: Și eu zic că quickshifteru-i supraapreciat. Eram de aceeași părere. Acum spun că depinde. Nu este must-have (mai ales pe genul ăsta de motoretă) și nici foarte util. Dar este fun. 20 minutes ago, 2M.R. said: Salutare, indraznesc sa o postez si eu pe a mea. Subiectiv, arată destul de bine mobra. Le-a cam ieșit ăstora de la Suzuki faza cu design-ul neo-clasic în ultima vreme. Să te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 19, 2021 Share Postat Septembrie 19, 2021 La 18.09.2021 la 19:29, PzKpfW a spus: Eram de aceeași părere. Acum spun că depinde. Nu este must-have (mai ales pe genul ăsta de motoretă) și nici foarte util. Dar este fun. Sunt de aceeași părerea doar că personal n-aș da banii pe el. Adică nu e nicio revelație pentru mine. Face exact ce poate și un motociclist versat, doar că întotdeauna la fel și mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 19, 2021 Share Postat Septembrie 19, 2021 Mă văd peste câțiva ani pe un 1050, dar aș prefera varianta cu jante de aliaj (spițele arată fain, totuși nu-s împăcat cu ideea). Aș fi curios de un ride-test, eventual la vstromanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 La 19.09.2021 la 21:48, Lucian_M a spus: Mă văd peste câțiva ani pe un 1050, dar aș prefera varianta cu jante de aliaj (spițele arată fain, totuși nu-s împăcat cu ideea). Aș fi curios de un ride-test, eventual la vstromanie. Misiune indeplinita! Posteaza cand poti poze si impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Hihi! Da, uneori dorințele se îndeplinesc. Impresii nu prea am, am făcut 900 metri ieri pe străduță și trage fain de tot. Zgomotul de la oala de ambreiaj mă cam deranjează, am în plan o rectificare, era un meșter prin UK, dar nu mai dau de el. VID_20240326_173903.mp4 VID_20240324_113044.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Nu te grabi cu zgomotul ala la oala de ambreiaj. Exista modele moto care au din fabrica zgomot de zici ca-s pe duca (la unele modele Honda, zici ca e defect de fabricate, am avut)... Nici la Tracer nu-mi place cum se aude, dar e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate