Sari la conținut

19. Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 444
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 12 minute, Method a spus:

Nu,cica a declarat Chel ca anul asta a cazut cel mai putin

cu moto sau in general?

1 oră în urmă, P T R a spus:

Ma bucur pt zarco,va fi mai mult spectacol pentru locurile 12-16 😂

ahaha 

vezi tu, o sa aiba faras si toate cele, abtibilduri etc. o sa ii dea cai. serios, o sa fie echipa satelit, nu asa au zis?

acu ..sg lucru de bucurat e ca omu a ramas in GP... si tre sa reziste un an apoi cine stie?

cert e ca a sch 3 moto intr-un timop scurt, nush daca e de ras sau de plans. da omu are ceva in el asta e clar.

Editat de frigider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 minute, Method a spus:

Nu,cica a declarat Chel ca anul asta a cazut cel mai putin

Din statisticile de pe site-ul MotoGP, media de DNF pentru Crutchlow e de cinci pe sezon. Anul ăsta nu a terminat șase curse, cel mai bun an fiind 2013 (2 DNF), iar cel mai slab 2014 (anul Ducati: 8 DNF). :)

Link spre comentariu

Acum 15 ore, Speedy.K a spus:

Ai vreun argument contra?

Doamne fereste 😋 fiecare isi cunoaste nivelul ✌️

Acum 15 ore, john17 a spus:

Mamba, tu ești? :huh:

Toată floarea motogp ului are cont pe mobrism... :lol:

Sexy black mamba spartan, prezent la datorie 😈

Link spre comentariu

ref mutarea lui zarco - "Carmelo Ezpeleta, has approved this operation who has been behind to find a seat to the French."

normal ca a tras sa ramana Z in GP,s e ducea la moto 2 ii viola pe aia micii.. si GP si-asa sufera de spectacol...e bun Z. o sa vedeti.

#5 campion.

Link spre comentariu

Acum 27 minute, Doctor X a spus:

Din statisticile de pe site-ul MotoGP, media de DNF pentru Crutchlow e de cinci pe sezon. Anul ăsta nu a terminat șase curse, cel mai bun an fiind 2013 (2 DNF), iar cel mai slab 2014 (anul Ducati: 8 DNF). :)

Eh,eu iti zic ce a declarat el,nu ce e s-a intamplat :P...el declara multe.

Probabil se refera si la crash'urile din fp etc.Insa a dat de inteles ca astea se intampla pt ca nu are feeling deloc pe fata cu v.2019 (spre deosebire de v.2018) si astfel nu forteaza si deci nu se imprastie.

Quarta o tranti rau am inteles?sau e stireade ieri?

Marcel oricum a aruncat-o in aer.

76648983-2227692870856711-34165420475432

Editat de Method
Link spre comentariu

Jarvis a declarat ieri ca Zarco este un pilot/pilot de teste cautat tocmai pentru ca a trecut recent atat pe la KTM cat si pe la rivalii de la Onda. Cu alte cuvinte, mini spionaj Industrial :)))

Avintia e echipa satelit Ducati din 2020...Honda e principala rivala in campionat. Yamaha & KTM sunt si ele o amenintare.

"Dateeeee, dateeee cumpaaaaaaammmm"

Link spre comentariu

Acum 15 ore, adiy32 a spus:

In schimb Marc ,daca anunta maine ca vrea sa plece,se vor bate cel putin Ducati,Suzuki,Yamaha si KTM sa-l aiba!

Doar in teorie s-ar bate toti cei enumerati de tine. In realitate sa vedem: 

1. Ducati ar avea bugetul necesar, dar motocicleta lor este neconvingatoare, in ceea ce priveste potentialul, pentru un pilot ca MM. Mai mult, anul asta a fost chiar in cadere de forma, sau in stagnare, daca vrei, astfel ca a pierdut locul 2 la constructori. Concluzie: L-ar vrea, ar avea banii, dar nu indeplinesc caietul de sarcini. 

2. Suzuki. Nu au buget pentru MM.

3. Yamaha. Probabil ar putea suplimenta bugetul fara mari probleme, dar vanitatea japoneza a celor de la Iwata este de neinteles. Adica, la ei nu merge asa, lucrezi la ei, apoi vrei la noi.. Rivalitate prost inteleasa. Din punctul asta de vedere, Honda are o abordare mult mai pragmatica.. 

4. KTM... pfff.. Buget probabil ar fi, ca au sponsor puternic, insa sunt praf pe toate partile. Nu numai motocicleta este praf.. n-au organizare, n-au experienta, n-au comunicare.. numai gura mare au.. Nici un pilot de top 10 nu vine la o asemenea echipa, decat daca accepta ideea ca isi va incheia cariera. 

Asadar, deci si prin urmare, doar un singur constructor ar fi putut avea o sansa (mica) sa il aiba: Ducati. Din pacate pentru ei, s-a dus... MM este intr-un fel prizonierul propriei maretii si a cotei astronomice la care a ajuns. Pentru multi nu prezinta interes pe piata transferurilor, pentru ca nu si-l pot permite.. 

Link spre comentariu

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Doar in teorie s-ar bate toti cei enumerati de tine. In realitate sa vedem: 

1. Ducati ar avea bugetul necesar, dar motocicleta lor este neconvingatoare, in ceea ce priveste potentialul, pentru un pilot ca MM. Mai mult, anul asta a fost chiar in cadere de forma, sau in stagnare, daca vrei, astfel ca a pierdut locul 2 la constructori. Concluzie: L-ar vrea, ar avea banii, dar nu indeplinesc caietul de sarcini. 

2. Suzuki. Nu au buget pentru MM.

3. Yamaha. Probabil ar putea suplimenta bugetul fara mari probleme, dar vanitatea japoneza a celor de la Iwata este de neinteles. Adica, la ei nu merge asa, lucrezi la ei, apoi vrei la noi.. Rivalitate prost inteleasa. Din punctul asta de vedere, Honda are o abordare mult mai pragmatica.. 

4. KTM... pfff.. Buget probabil ar fi, ca au sponsor puternic, insa sunt praf pe toate partile. Nu numai motocicleta este praf.. n-au organizare, n-au experienta, n-au comunicare.. numai gura mare au.. Nici un pilot de top 10 nu vine la o asemenea echipa, decat daca accepta ideea ca isi va incheia cariera. 

Asadar, deci si prin urmare, doar un singur constructor ar fi putut avea o sansa (mica) sa il aiba: Ducati. Din pacate pentru ei, s-a dus... MM este intr-un fel prizonierul propriei maretii si a cotei astronomice la care a ajuns. Pentru multi nu prezinta interes pe piata transferurilor, pentru ca nu si-l pot permite.. 

3. Yamaha... problema vine din faptul ca noul "patron" sau actionar majoritar la Yamaha motorsport nu mai e Yamaha, ci un fond de investitii. Iar fondurile au in general alt mindset... sa faca bani... si deocamdata yamaha face bani asa pt ei.

lucrurile sunt complicate cand te conduce un contabil care nu stie decat cifre... 

Link spre comentariu

Acum 18 minute, sanyes a spus:

@Method ieri a cazut fabbio
Si poza aia, ii motoreta lui marq nu KTM
L.E. Repede ai editat 😂

Am vazut am vazut tarziu repsolu scris pe ea.

M-a indus in eroare Red Bull.

Acum 5 minute, damager a spus:

lucrurile sunt complicate cand te conduce un contabil care nu stie decat cifre... 

+1

...si japos sunt in general condusi de contabili

Link spre comentariu

Acum 16 ore, Buggy a spus:

tu esti tare amuzant cu afirmatiile tale...

zi mi si mie care e ideea cu clanul asta Marq...?...cum crezi tu ca Hrc sa faca atat manareli ca sa aduca un pilot slab doar ptr ca e frasu lui MM ????....pe bune nu face sens deloc...

Ba, in teorie face. Chestiune de politichie... aducerea lui AM la HRC, este un favor pe care i-l face lui MM, ca sa il lege si mai bine de glie. Si se potriveste manusa si cu politica Repsol de a promova, in primul rand, piloti spanioli. Mai mult, contractul fiind doar pe un an, au si o mica parghie de negocieri pentru un viitor contract (nu cel din 2021-2022, pentru ca intuitia imi spune ca este deja semnat, dar nu s-a facut nimic public) cu MM. Speculam, dar este un scenariu posibil. 

Acum 9 minute, damager a spus:

3. Yamaha... problema vine din faptul ca noul "patron" sau actionar majoritar la Yamaha motorsport nu mai e Yamaha, ci un fond de investitii. Iar fondurile au in general alt mindset... sa faca bani... si deocamdata yamaha face bani asa pt ei.

Da, asa este.. uitasem aspectul. Oricum, in teorie, bani ar fi, doar ca trebuie sa fie de acord contabilul... 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, P T R a spus:

Am si uitat ca karel asta mai exista in gp,

Ma bucur pt zarco,va fi mai mult spectacol pentru locurile 12-16 😂

Exista, exista, eu l-am tot urmarit (reminiscente are mini-ului nationalism ceh care mi-a fost insuflat in 8 ani de trait acolo). Il urmaresc si pe Karel Hanika..

M-a amuzat mereu Karel Abraham ca de cate ori ma uitam la o cursa la un moment dat imi aduceam aminte de el si ma uitam pe listing:

17 - 17... si radeam in mintea mea.. Karel no. 17 e pe pozitia predestinata.. 17 :D 

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 15 minute, B.B. a spus:

Exista, exista, eu l-am tot urmarit (reminiscente are mini-ului nationalism ceh care mi-a fost insuflat in 8 ani de trait acolo). Il urmaresc si pe Karel Hanika..

M-a amuzat mereu Karel Abraham ca de cate ori ma uitam la o cursa la un moment dat imi aduceam aminte de el si ma uitam pe listing:

17 - 17... si radeam in mintea mea.. Karel no. 17 e pe pozitia predestinata.. 17 :D 

Abraham era,parca,tanara speranta in 2013 cand am fost la Brno la Gp,Nu? :))

Marquez senior a iesit imediat dupa Marquez junior pe pista ca sa-i arate cateva trase...Ba il depaseste, ba il lasa in fata.Era si cazul, juniorul NU se afla pe prima pagina cu piloti, 21 la numar :)))

Editat de Gixu.
Link spre comentariu

Acum 16 ore, Buggy a spus:

... ptr unul ca AM care probabil ca nu o sa faca mare branza....ca daca credeau in ele asa mult...ii puneau pe masa direct un contract pe 2 ani....ma repet...Lorenzo avea ceva sanse sa razbata cu Hona ..AM nu arer nici o sansa sa razbata 

S-ar putea sa fim surprinsi, sa se descurce foarte onorabil. Fratiorul va avea grija sa ii dea niste ponturi, in legatura cu pilotajul acestei motociclete, o sa ii arate trase, etc.. Nu va lua titluri, dar ceva imi spune ca va fi destul de curand in zona locurilor + - 7-10. Va fi locotenentul perfect pentru fratior. 

Lorenzo nu ar mai fi facut nimic nici pe o Yamaha. Intre M1 pe care a lasat-o si cea de acum este diferenta mare.. l-ar bate copii cu ceasul de la gara.. In cel mai bun caz, ar reedita niste lupte cu Rossi, pentru locurile 7-8.. Ghici cine ar castiga?? ;) 

Link spre comentariu