Sari la conținut

MotoGP presezon 2020

Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 996
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 40 minute, frigider a spus:

...lumea ar fi un loc mai bun fara "suporteri inflacarati"

Ahahaha,true true.

Motogp'ul incepe sa sa faca "Mission Control Rooms" la fabrica exact ca in F1 - link

Mi se pare ca se creeaza un precedent periculos,n-as vrea ca motogp'ul sa ia directia F1 - aceste mission control rooms intesate de ingineri sunt cele care fac strategiile perfecte si elimina orice surpriza,orice neprevazut...de fapt sunt cele care elimina spectacolul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stoner despre cariera  lui Rossi, prea mult prelungita: "I believe if he left the sport a little earlier he would have left a legacy, which he still always will," Stoner said. "But now he's showing himself to be very beatable. ... It's disappointing to see someone, who anyone would have wanted to be in their team and paid an absolute fortune to have him, now [likely] demoted to a satellite team."  https://www.espn.com.au/espn/story/_/id/29316566/casey-stoner-wonders-valentino-rossi-retired-earlier

Si cred ca are mare dreptate... 

Editat de xt600
Link spre comentariu

La 11.06.2020 la 9:37, john17 a spus:

Da' banii pe bilete și videopassuri i-au restituit? 

Nu, dar sunt foarte drăguți și mi-au oferit o reducere de 0,99 euro:

"We want to thank you for sticking with us until the season restarts.
As a thanks, we're extending your VideoPass subscription until the first race of the 2021 season."

Link spre comentariu

Acu' aștept să ne zică Dorna cam câți spectatori au voie la curse. Că mă îndoiesc că ar organiza cineva evenimente cu circa 100 000 de oameni în Europa, oricât de mare ar fi relaxarea, mai ales că măsurile de siguranță din paddock par draconice.

Link spre comentariu

Acum 14 ore, xt600 a spus:

Stoner despre cariera  lui Rossi, prea mult prelungita: "I believe if he left the sport a little earlier he would have left a legacy, which he still always will," Stoner said. "But now he's showing himself to be very beatable. ... It's disappointing to see someone, who anyone would have wanted to be in their team and paid an absolute fortune to have him, now [likely] demoted to a satellite team."  https://www.espn.com.au/espn/story/_/id/29316566/casey-stoner-wonders-valentino-rossi-retired-earlier

Si cred ca are mare dreptate... 

Eu am zis demult asta, da noah, pe unii banii nu ii mai satura indiferent de cati ar avea

La 15.06.2020 la 15:07, Method a spus:

Il inteleg si aprob perfect.La marile premii deja e nebunie cu VR46,e paroxism.

Imi pot imagina ce o fi pe la el pe acolo...chiar nu e de condamnat ca vrea sa nu vina toti gura-casca sa urle la el sa faca poze cu ei prin gard.Are si el o treaba acolo,nu sta la povesti,taclale si selfie'uri.

Sunt si eu curios, im ce tara civilizata, ai voie sa blochezi un drum public, ca asa ti se scoala tie culoarea galbena?

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Kiki a spus:

Eu am zis demult asta, da noah, pe unii banii nu ii mai satura indiferent de cati ar avea

Sunt si eu curios, im ce tara civilizata, ai voie sa blochezi un drum public, ca asa ti se scoala tie culoarea galbena?

Da, dupa umila mea parere, la finele lui 2018 trebuia sa se retraga. Cand un pilot de talia lui nu a mai castigat o cursa, de atata timp, iar mai nou prinde foarte rar podiumul, este un semn.

Cel mai  probabil este un drum care face legatura intre ranch si drumul principal, iar riveranii cu siguranta nu au fost afectati, dar stii cum este cu presa de scandal...  

Link spre comentariu

Indiferent de riverani sau nu, daca e drum public, oricine are acces pe el, ca sta acolo sau nu. Noah da poate el traieste intr-o lume a lui, unde toata lumea tre sa ii cada la picioare si sa ii pupe degetele

Link spre comentariu

Acum 2 ore, PzKpfW a spus:

Parcă era clar că, cel puțin în primă fază, vor fi curse fără spectatori.

Asa stiu si eu.Curse cu circuitele goale.Asta e batuta in cuie.Oricum pe noi de aks nu ne deranjeaza asta,ba chiar dimpotriva as spune...

1 oră în urmă, Kiki a spus:

Daca esti VR46 se trece cu vederea.Mai ales pe Italia.Ok,daca ar fi fost un Uk nu mergea,dar intr-o tara latina...Spania Italia etc...

E o legenda (si nu o zic la modul zeflemitor),deci i se trec cu vederea anumite excese,ifose etc,mai ales facute totusi nu ca asa are el chef ci efectiv pentru ca a stopa multimea de fani.Spiritul legii se mentine zic eu,chiar daca litera se incalca.Si probabil toti de la maturatorul de pe strada pana la primar stiu si inteleg ca fara Rossi Tavullia ar fi...doar Tavullia,un orasel adormit aflat aproape de coasta si Rimini.Asa,fiind orasul natal al lui Rossi,probabil turismul e mai ceva ca la noi la Arsenie Boca :P ...si prin urmare toata lumea traieste bine.Nu cred ca va depune cineva reclamatie ever ca i-a blocat Valentino strada.

Cat despre retragerea lui Rossi...atata timp cat e rapid,de ce sa nu se dea?Au zis piloti si oameni care sunt in preajma lui - lui Rossi ii place f mult atmosfera si ce se intampla la curse - sunt viata lui.Se va da pana cand efectiv nu mai poate stoarce nimic din el - face si bani se si distreaza,iar altceva nu cred ca stie si nici nu il intereseaza sa faca.So...

Ma mir despre declaratiile lui Stoner pt ca el in general se abtinea de la a "barfi" alti piloti.Zicea niste generalitati si blabla.Stoner nu il intelege pe Rossi pt ca Stoner nu putea suporta fix ce ii place lui Rossi - atmosfera si cursele.Lui Stoner ii placea doar sa mearga tare cu motoreta,nu sa concureze.Chiar a fost de curand un interviu cu el in care spunea ca orice cursa dusa pana la capat o vedea ca pe o realizare,atat de mult simtea stresul si presiunea.Rossi nu e asa,lui ii place competitia.La sf cursei,unul se dadea jos de pe moto transpirat distrus si tremurand,celalt se da jos de pe moto cu gura pana la urechi.Faptul ca Stoner a avut niste rezultate efectiv incredibile nu are a face,considera racingul o corvoada,Rossi il considera o placere.

De aceea Stoner nu are cum sa il inteleaga pe Rossi si de aceea Stoner s-a dus (in mod aberant) la pescuit la nici 30 de ani,iar Rossi concureaza la nivel mondial in his 40s.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 2 ore, PzKpfW a spus:

Parcă era clar că, cel puțin în primă fază, vor fi curse fără spectatori.

Unde se specifică treabă asta? Cum e clar când încă poți cumpăra bilete la curse?

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

De aceea Stoner nu are cum sa il inteleaga pe Rossi si de aceea Stoner s-a dus (in mod aberant) la pescuit la nici 30 de ani,iar Rossi concureaza la nivel mondial in his 40s.

+1!

Acum 17 minute, PzKpfW a spus:

văd că la unele curse poți să cumperi bilet

Și rezervare la phoenicia pt Seawolves Bike Fest s-a cumpărat! 😈

Acum 2 ore, Kiki a spus:

daca e drum public

Se închid drumuri publice peste tot pt diferite evenimente, de la pietonalele lui firea până la diverse tururi cicliste, curse auto/moto etc.! 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kiki a spus:

Indiferent de riverani sau nu, daca e drum public, oricine are acces pe el, ca sta acolo sau nu. Noah da poate el traieste intr-o lume a lui, unde toata lumea tre sa ii cada la picioare si sa ii pupe degetele

Sau s-a dus vreun acolit de-al lui Moș Ene la Politie/Adminauratia drumurilor /whatever cu cerere si s-a aprobat închiderea bretele respective. Fuck, câte probleme de haterism aveți unii. Oare cum reusiti sa dormiti noaptea?! 

Editat de george05
Link spre comentariu

Acum 46 minute, PzKpfW a spus:

Așa a zis tataie Carmelo acum vreo săptămână. Între timp văd că la unele curse poți să cumperi bilet. Dar sigur sunt locuri mai puține disponibile.

În principiu, poți să cumperi și bilete pitwalk/paddock la Brno, deși Carmelo zice că o să izoleze boxele de restul lumii. Deci? Pe cine să credem?

Link spre comentariu

Acum 17 ore, xt600 a spus:

Stoner despre cariera  lui Rossi, prea mult prelungita:.............

poate s-a gandit sa faca o paralela, deoarece si Schumacher de la o echipa Petronas (Mercedes) s-a  retras....

;)

Link spre comentariu

54 minutes ago, Doctor X said:

În principiu, poți să cumperi și bilete pitwalk/paddock la Brno, deși Carmelo zice că o să izoleze boxele de restul lumii. Deci? Pe cine să credem?

Probabil că nimeni nu știe exact acum. E în funcție de cum evoluează situația. Biletele le iei pe barba ta. În cel mai rău caz, îți dau banii înapoi sau bilet pentru 2021.

Link spre comentariu