Nguyen Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 19 minute, thesaw a spus: Pare traznaie din aia chinezeasca Toate bateriile se fac in China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă (editat) Acum 4 ore, thesaw a spus: Pare traznaie din aia chinezeasca pe care o conduci de la 16 ani dupa marime. Oribil oricum. LE: Dar nu avea pic de tabla pe ea sau nu inteleg scheletul ramas. 3 corniere pe la colturi si restul plastic? E cosciug chinezesc,extrem de stralucitor si care cu un marketing adecvat,se vinde la prostii(ele) care nu pot lua permis. Ca tre sa fii tampit(ă) sa dai cateva mii de Euro pe asa ceva. Feru’e scump si atarna greu pe vapor la transport…rugineste.. Editat 16 ore în urmă de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Se pare ca era o prostie din asta. https://www.emag.ro/masina-electrica-s1-arora-2000w-25km-h-nu-necesita-permis-alb-s1alb/pd/DNLWYLYBM/?fbclid=IwY2xjawP8SYJleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFiUXUxR284eDA4U2syM2ZTc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHtNT4KDMOLCQIggx3SPmFPrpmjuou253aPp_t1Fb-z2Kf4aniLz6RoCC97lB_aem_XitLdXmrxw_nh41hZ-KZwA Sincer, de asta ajung masinile chinezesti sa coste dublu in Europa, pentru ca li se pun nu stiu cate sisteme suplimentare de siguranta. Iar cand ajungi sa vinzi niste trotinete ce nu necesita permis, alea nici omologare si sisteme bune nu cred ca au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 11 ore, mircea.cazachevici a spus: Se pare ca era o prostie din asta.... Iar cand ajungi sa vinzi niste trotinete ce nu necesita permis, alea nici omologare si sisteme bune nu cred ca au. Stai sa mai ia foc cateva,inca cateva accidente cu victime,cateva plangeri pe la OPC si sa vezi cum se schimba si la astea legile. Cum am mai zis,prost nu e cine le vinde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cel mai tare deranjează faptul că încurcă traficul. De "siguranță" nu mai zic absolut nimic, mi se par construite pentru țări ca India, Pakistan etc, unde merge oricine cu absolut orice. Rămășițele "mașinii" pun semne de întrebare. Mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 1 oră în urmă Admin Share Postat 1 oră în urmă AroraS2, am înțeles că este turcească, dar cel mai probabil cu multe componente chinezești, ca orice în zilele noastre. S-a întâmplat la două străzi de mine. Păcat de acea femeie! https://www.bimax.ro/vehicule-electrice/masina-electrica-arora-s2.html?srsltid=AfmBOopSyfvAo0K1RHiDtPfNnYEIQMzYOcdcRAfrtvYwhI2OUO_fE93A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Aia nu a fost masina, era un gunoi! Saraca femeie nevinovata, sa se odihneasca in pace! Pacat ca nimeni nu va plati pentru asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinaruva Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Turceasca, ceaina, americaneasca, etc, (inca) nu-s ce trebuie, prezinta riscuri ce dupa cum se vede, cauzeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 55 minute în urmă Share Postat 55 minute în urmă 44 minutes ago, The Flying Dutchman said: Pacat ca nimeni nu va plati pentru asta! Nu va plati nimeni, in sistemul nostru juridic exista ideea ca mortul de la groapa nu se mai intoarce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate