Penetru Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Nu e bobină, să fim ingineri până la capăt, firul este circuit deci câmpul se anulează reciproc, problema e dată de încălzire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Cât de să fii?!? Pe rola mea e și desen, maxim 1000W parcă dacă e rulat cablul și 3600W dacă e întins! Și flex mare dacă bag o deșir toată prin curte. Și pe a lui scria, crede-mă... 🫢 Acum 55 minute, Penetru a spus: Nu e bobină, să fim ingineri până la capăt, firul este circuit deci câmpul se anulează reciproc, problema e dată de încălzire. Fă o probă, bagă un consumator de 3 kw pe rola strânsă, pune o busolă în apropiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 (editat) Busolă? Functionează în bulectrice? As incerca,dar din cunostiintele mele nu are nimeni EVC. Editat Martie 9 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 (editat) 1 oră în urmă, Penetru a spus: Nu e bobină, să fim ingineri până la capăt, firul este circuit deci câmpul se anulează reciproc, problema e dată de încălzire. Fac scurt circuit, să mor io! Firul este un conductor, iar când îl înfășori (sau bobinezi ) oare ce plm rezultă, nu o bobină?!? Ia izolează-l mata termic și intinde-l prin curte, bagă aparatul de sudură și ia-i temperatura după ce topești vreo 10 electrozi, după care bobinează-l pe rolă și repetă experiența! În ordinea asta, că dacă prima dată sudezi cu el rulat nu mai poți face cealaltă încercare. Editat Martie 9 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Confirm și susțin, că am văzut rolă prăjită cu aparat de sudura. Nu a apucat să sudeze mult, că deja se topise cablul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Fiind un circuit, câmpurile generate de cele două sârme se anulează reciproc, ce este așa de greu de înțeles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 1 oră în urmă, Penetru a spus: să fim ingineri până la capăt Poate tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 a0MXA6QN_700wv_0.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 4 minute, Penetru a spus: câmpurile generate de cele două sârme se anulează reciproc Le-o încurca poate a 3-a sârmă din cablu, împământarea! Acum 1 minut, Penetru a spus: a0MXA6QN_700wv_0.mp4 Vezi că boabele de devin floricele dacă le bagi într-un rotocol din conductor electric! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Sau într-o tobă moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Cât de să fii?!? Pe rola mea e și desen, maxim 1000W parcă dacă e rulat cablul și 3600W dacă e întins! Și flex mare dacă bag o deșir toată prin curte. ce te mira? e prietenul lui doar. El cu chimia are probleme, prietenul cu electricitatea. Clar prietenul cu fizica a avut probleme:) hai sa mai zambim ca numai tontii stau suparati. ontopic - sa vezi cum e cand incarci cu 22kw si ai un cablu mai lung nitel si lasi "sul". se incalzeste (nu cred ca se topeste ca s facute ok) dar e funny sa vezi ce mirat era omu' ca nu intelegerea de ce e cald doar acolo. Care esti ma? Lumineaza-ti fata! De prin iasi! Dincolo de gluma - acolo nu s mai mult de 3kw pentru ca nu cred ca apartamentul are ATR-ul de peste 6. https://fb.watch/qJ6zJUlhQR/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 https://www.facebook.com/electriccars/videos/862461618901522/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Zero emisii, eco & verzi: VID-20240310-WA0031.mp4 Care ziceai că ai aer curat la tine în sat dacă se trece la ev? Sintești joacă la juniori mici pe lângă ce emană astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 A fost pus focul de anti-electrici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Parcare cu ziduri, ca buteliile cu GPL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Mi se pare absolut corect. Ca m-am cam saturat sa vad nesimtiti cu skode TDI si BMW-uri ca parcheaza in fata statiei de incarcare EV-uri. Sa vezi la mall Plaza, din 10 locuri de incarcare, 8 erau pline cu TDI-uri..... Si, ca sa trecem peste hatareala asta fara rost, de ce ziceati voi ca nu se poate gasi si la noi o solutie simpla, de alimentat EV-urile direct de la stalpii de iluminat stradal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Și gratis, de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Acum 33 minute, mircea.cazachevici a spus: Mi se pare absolut corect. Ca m-am cam saturat sa vad nesimtiti cu skode TDI si BMW-uri ca parcheaza in fata statiei de incarcare EV-uri. Sa vezi la mall Plaza, din 10 locuri de incarcare, 8 erau pline cu TDI-uri..... Si TDI-urile au baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Acum 9 minute, Nguyen a spus: Si TDI-urile au baterie Postul lunii Martie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 La drum lung. https://electromobilitate.com/model-3-lr-cronica-saptamanii-si-o-calatorie-de-1200-km/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 Acum 3 ore, foxbat a spus: La drum lung. https://electromobilitate.com/model-3-lr-cronica-saptamanii-si-o-calatorie-de-1200-km/ La "impact puternic asupra autonomiei - carosabilul ud" m-am oprit din citit! Pentru povești nemuritoare recomand Petre Ispirescu. NB carosabilul ud diminuează frecarea dintre el și anvelope, în nuci un caz nu poate afecta negativ autonomia, "puternic" nici atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 Carosabilul ud mareste rezistenta la inaintare a oricarui vehicul care interactioneaza cu suprafata prin cauciucuri (bicicleta, moto sau auto). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 Pelicula de apă da, faptul că e ud asfaltul sau uscat contează prea puțin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Pelicula de apă da, faptul că e ud asfaltul sau uscat contează prea puțin! +1 Și în plus, carosabilul umed ajută tigaile eco să își mențină mai mult timp gumele intacte. Că oricum nu-și permit tot timpul accelerații fulminante, deoarece au ca și consecință directă scăderea drastică a autonomiei. Pentru creșterea acesteia se impune dezactivarea luminilor, radioului, climatizării etc. Geamurile trebuie păstrate închise, întrucât afectează CX, deci consum mare, autonomie redusă. Înafara de cuplul "monstru" cu care se laudă posesorii, încărcarea gratis (discutabil), mentenanță ceva mai ieftină (iarăși discutabil) și liniștea de la volan (iarăși discutabil, bâzâitul ăla aduce a motor de circular), alte motive care ar mai fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 https://arenait.ro/dacia-spring-este-locul-2-numarul-vanzari-europa/ Se pare ca lumea nu se informeaza unde trebuie, pe motociclism.ro, si cumpara in nestire cazane inconfortabile si inflamabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate