Kagemusha Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini 17-19 septembrie, Misano World Circuit Marco Simoncelli Timpii, după ora României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 dii murgule diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Dada, diii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 (editat) Franco Morbidelli officially confirmed to Factory Yamaha team until 2023 Editat Septembrie 16, 2021 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 uraaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 16, 2021 Autor Share Postat Septembrie 16, 2021 (editat) 56 minutes ago, Method said: Franco Morbidelli officially confirmed to Factory Yamaha team until 2023 Cel mai interesant lucru sezonul viitor va fi competiția între Morbidelli și Quartararo. Pentru mine. Sper să fie amândoi sănătoși. Editat Septembrie 16, 2021 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 35 minute, Kagemusha a spus: Cel mai interesant lucru sezonul viitor va fi competiția între Morbidelli și Quartararo. Pentru mine. Sper să fie amândoi sănătoși. da, poate nu mai avem q sus si restul (dovi si cine o mai fi) in balarii. Q cred ca o sa fie peste Morbi, ca are mai mult timp pe moto.. sa nu-l uitam pe Vin. si pe MM cu gandul la titlu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 (editat) Acum 2 ore, Kagemusha a spus: Cel mai interesant lucru sezonul viitor va fi competiția între Morbidelli și Quartararo. Pentru mine. Sper să fie amândoi sănătoși. +1 Va fi de departe cel mai puternic cuplu de piloți din gp,similar cuplului Rossi - Lorenzo chiar dacă nu asa galonati. Jarvis decizie de nota 10 Acum 2 ore, frigider a spus: sa nu-l uitam pe Vin. Eu n.o sa.l uit.Va fi foarte amuzant MM a zis în conferinta ca nu mai poate aplica strategia sa obișnuită și anume sa forțeze fața la limită și peste ea iar în caz de slide sa salveze cu cotul.Exclus.Acum va fi și el "un pilot obișnuit" asta a fost exprimarea lui. Obișnuit obișnuit dar vad ca și nerefacut tot se bate la victorie. Editat Septembrie 16, 2021 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 16, 2021 Autor Share Postat Septembrie 16, 2021 2 hours ago, frigider said: sa nu-l uitam pe Vin. si pe MM cu gandul la titlu. M-am referit doar la lupta între cei doi, la titlu sunt sigur că se vor bate mai mulți. 2 minutes ago, Method said: MM a zis în conferinta ca nu mai poate aplica strategia sa obișnuită și anume sa forțeze fața la limită și peste ea iar în caz de slide sa salveze cu cotul. Săptămâna trecută am avut noroc și am văzut toate antrenamentele, calificările și cursa. În virajele de dreapta, cel puțin, avea aproape o palmă între cot și asfalt sau vibratoare. Nu s-a înclinat niciodată mai mult de 61 grade. E clar că încă are probleme, și astea sunt de natură fizică, nu psihică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 3 ore, Kagemusha a spus: Cel mai interesant lucru sezonul viitor va fi competiția între Morbidelli și Quartararo. Pentru mine. Sper să fie amândoi sănătoși. Da. Morbi va veni cu un handicap serios, in competitia cu Q. In primul rand, pentru ca vine dupa o accidentare serioasa, care l-a tinut departe de competitie. In al doilea rand, este clar ca va veni de pe pozitia pilotului nr. 2, iar daca Q va castiga titlul, va avea un ascendent mare asupra lui. Va avea mult de munca, ca sa se impuna in fata lui Q. Dar va fi interesant cu Morbi pe o Yamaha de uzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 1 oră în urmă, Method a spus: va fi și el "un pilot obișnuit" Doar mai popicar decât alții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 1 oră, Kagemusha a spus: Nu s-a înclinat niciodată mai mult de 61 grade. Se poate mai mult de atât? Poate că are mana dreapta mai scurtă? Bine, nici chiar așa de scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 (editat) Acum 17 minute, frigider a spus: Se poate mai mult de atât? Bine, nici chiar așa de scurta Da. MiMi o inclinase odata la 68 de grade, insa a fost una din salvarile lui miraculoase. Recordul unei inclinari "curate" il facuse Lorenzo cu 64 de grade, daca nu ma inseala memoria. Nu stiu daca l-a egalat cineva sau daca l-a depasit intre timp. Este relativa treaba. Depinde la ce-i trebuie sau cat de lung este celalalt membru. Editat Septembrie 16, 2021 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Va fi interesant duelul de la coada plutonului, dintre Rossi, Dovi și Maverick (+/- Franky). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 1 oră în urmă, Doctor X a spus: Va fi interesant duelul de la coada plutonului, dintre Rossi, Dovi și Maverick (+/- Franky). haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Acum 10 ore, Doctor X a spus: Va fi interesant duelul de la coada plutonului, dintre Rossi, Dovi și Maverick (+/- Franky). Eu astept o coregrafie smechera la sfarsit de cursa, ca pe vremuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Acum 13 ore, Kagemusha a spus: În virajele de dreapta, cel puțin, avea aproape o palmă între cot și asfalt sau vibratoare. Nu s-a înclinat niciodată mai mult de 61 grade. E clar că încă are probleme, și astea sunt de natură fizică, nu psihică. Da,buna observatia,nu am remarcat - e normal sa isi fereasca cotul/umarul de orice soc/bump etc.IAr de salvari pe ele nici nu poate fi vorba.A zis clar ca asta il impieidica sa se duca la limita si sa aiba acel "extra edge,edge pe care Q il are si Peco l-a avut la aceasta cursa".Sa speram ca la anul va fi his old self...fizic vorbind. Peco a declarat ca a facut 4(patru) greseli toata cursa,chiar si cu MM in spatele lui - 2 in 7 si 2 in 8 dar minore - a iesit putin wide.Mi s-a parut flawless.Sa mergi asa robotic chiar cand iti sufla ala in ceafa...asta e material de campion.No doubt about it.Intrebat unde e mai bun Ducati fata de Honda ( reporterul daduse de inteles ca Honda e mai buna pe franare iar Ducati pe accel),nu l-a contrazis pe fata pe reporter dar a zis ca Ducati v2021 e "very very strong" pe franare si accel ,iar Honda e mai buna pe corner entry. Acum 13 ore, xt600 a spus: Da. Morbi va veni cu un handicap serios, in competitia cu Q. In primul rand, pentru ca vine dupa o accidentare serioasa, care l-a tinut departe de competitie. In al doilea rand, este clar ca va veni de pe pozitia pilotului nr. 2, iar daca Q va castiga titlul, va avea un ascendent mare asupra lui. Va avea mult de munca, ca sa se impuna in fata lui Q. Dar va fi interesant cu Morbi pe o Yamaha de uzina. Nu cred ca Jarvis il va trata ca pe un pilot 2. Va veni in mod clar cu un handicap,insa Morbi e mai galonat - e campion mondial la moto2. Dar Quarta.....e rapid.Al naibii de rapid.Si "intelege" Yamaha aia la perfect.Nu ca Morbi n-ar fi mers bine - pe Yamaha veche de 2 ani a iesit vice anul trecut,deci... Va fi super batalia celor 2 chiar daca data poate de la distanta.Dar clar se vor intalni si pe circuit. Acum 12 ore, ENEOS a spus: Doar mai popicar decât alții. Ahahaha,true true. Acum 10 ore, Doctor X a spus: Va fi interesant duelul de la coada plutonului, dintre Rossi, Dovi și Maverick (+/- Franky). Franky la coada plutonului?De unde ai dedus tu asta? Si nici pe Dovi nu l-as vedea acolo.Desi va avea o Yamaha veche,eu cred ca Dovi va mere bine.Sa nu uitam ca Dovi e un pilot cu o cariera lunga si exp multa si s-a mai urcat si pe alte moto in afara de Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Acum 49 minute, Method a spus: Franky la coada plutonului?De unde ai dedus tu asta? Si nici pe Dovi nu l-as vedea acolo.Desi va avea o Yamaha veche,eu cred ca Dovi va mere bine.Sa nu uitam ca Dovi e un pilot cu o cariera lunga si exp multa si s-a mai urcat si pe alte moto in afara de Ducati. Franky nu e refăcut complet și nu știe motocicleta. Dovi o fi experimentat, dar n-a mers anul ăsta decât în testele pentru Aprilia și trebuie să se adapteze pe Yamaha aia veche. Ca și Cal, de altfel, care vezi prea bine cum se descurcă în curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Acum 2 ore, Method a spus: Sa speram ca la anul va fi his old self...fizic vorbind. Va veni in mod clar cu un handicap,insa Morbi e mai galonat - e campion mondial la moto2. Speranta moare ultima. Iar Quart, daca nu face prostii pe final de campionat, va deveni campion. Ghici, pe masurile cui se va croi M1/2022? Cel putin la inceputul viitorului sezon va fi considerat nr 2 fie si prin prisma faptului ca este ultimul venit in echipa. Va trebui sa isi castige statutul in echipa. Greu, dar nu imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 N-a belea, final de FP1 cu MV pe locul 1, din pacate ploaia torentiala a inceput cand mai erau 8min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 MV e renumit pt astea. Problema lui sunt cursele - rapid a fost intotdeauna. Oricum timpii sunt slabi fata de record. Acum 4 ore, Doctor X a spus: Franky nu e refăcut complet și nu știe motocicleta. Dovi o fi experimentat, dar n-a mers anul ăsta decât în testele pentru Aprilia și trebuie să se adapteze pe Yamaha aia veche. Ca și Cal, de altfel, care vezi prea bine cum se descurcă în curse. Da,Morbi mai are de studiat.Insa nici nu il vad batandu-se in coada clasmentului.Cred ca va fi in primii 6-8. Iar eu nu l-as compara pe Dovi cu Chel,cu tot respectul pt "omul din Coventry"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Daca duminica va fi cursa uda, nu il vad bine pe Q. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Valentino Rossi all but confirmed that the former Moto2™ teammates will be riding with the VR46 Aramco Racing team next season. Mar+ Bez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Primele impresii ale lui Dovi, in legatura cu Yamaha: https://www.crash.net/motogp/news/987725/1/yamaha-very-very-different-good-way-dovizioso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Acum 13 minute, damager a spus: Valentino Rossi all but confirmed that the former Moto2™ teammates will be riding with the VR46 Aramco Racing team next season. Mar+ Bez. Au dat cu pixul pe contract aia de la Armaco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate