Jump to content

Dakar Rally & Africa Eco Race

xt600
 Share

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 11 ore, MirceaB a spus:

Se poate vedea live Dakarul de anul acesta, sau doar ceea ce se gaseste inregistrat pe site-ul oficial?

Eurosport transmite un rezumat la ora 22, cu reluare la ora 1:30.

Edited by xt600

Aseară m-am uitat la rezumatul de pe eurosporc. Zău dacă înțeleg cum rezistă oamenii ăia pe moto sute de km, chiar dacă înțeleg că se filmează pe porțiunile mai spectaculoase și n-o fi chiar așa pe tot parcursul. 😳

Acum 25 minute, ENEOS a spus:

Aseară m-am uitat la rezumatul de pe eurosporc. Zău dacă înțeleg cum rezistă oamenii ăia pe moto sute de km, chiar dacă înțeleg că se filmează pe porțiunile mai spectaculoase și n-o fi chiar așa pe tot parcursul. 😳

pai petrec cu bautura in fiecare seara :))

Antrenament, antrenament si mult antrenament. si chiar si pt Mani, este extrem de solicitant sa faci un raliu de genu, in care daca ai ceva de remediat la motoreta in bivuac inseamna niste ore pretioase de somn pierdute.

Daca ai timp si chef poti urmari mai detaliat experienta unui concurent de la clasa Malle Moto 2018 unde participa si Mani 

Acum 2 ore, xt600 a spus:

Are cineva vreo informatie despre echipajele romanesti. In clasamentul etapei de ieri nu apar. Si nici la general. 

Se anunta o lupta interesanta intre Al-Attiyah si Loeb. 

Gyenes pe 42 din ce vad pe site-ul oficial.

Acum 7 ore, ENEOS a spus:

se antreneaza cu motoveteranii nostrii...

1 oră în urmă, Buggy a spus:

Stie cineva rezultatele  echipajelor Ro la mașini?...(eu nu găsesc nicaieri)

Despre ele intrebam si eu mai sus. Nu mai apar in clasamente, iar sectiunea de abandonuri nu pare sa fie actualizata. Cel mai probabil au abandonat. 

Acum 10 ore, Cavaleru a spus:

petrec cu bautura in fiecare seara

Am început și eu antrenamentele! Doar că optez pt f1, e efortul de mai scurtă durată 😉

:friends:

IMG_20211229_175324.jpg

Astia de la Eurospoc nu zic nimic d- ai nostri, se vede ca sintem romanasi tinem uni la altii de nu mai putem. Apropos de Mani l-au prezentat citeva televiziunu din Hu, ca vezi doamne este roman de etnie maghiara asta era de fapt important, nu ca concureaza la Dakar.

La 31.12.2021 la 18:24, loco a spus:

Nu mi-e foarte clar intrucat anul asta parca sunt dusi cu capul toti , dar am impresia ca Mr Dakar a abandonat. Am vazut ceva cu coada ochiului cum ca l-ar fi lasat masina. Deci daca inteleg bine a ramas doar El Matador sa traga pentru buleftricele haudi.

Pacat Mr Dakar este unul din motivele pentru care urmaresc aceasta competitie de cativa ani.

Acum 5 ore, ERU a spus:

Nu mi-e foarte clar intrucat anul asta parca sunt dusi cu capul toti , dar am impresia ca Mr Dakar a abandonat. Am vazut ceva cu coada ochiului cum ca l-ar fi lasat masina. Deci daca inteleg bine a ramas doar El Matador sa traga pentru buleftricele haudi.

Pacat Mr Dakar este unul din motivele pentru care urmaresc aceasta competitie de cativa ani.

Din cate spunea in interviul de dupa etapa de alaltaieri, nu a abandonat, dar are o intarziere uriasa (16 ore) ceea ce il scoate din lupta pentru victorie si pentru puncte. Se va bate doar pentru podiumuri si victorii de etapa. 

Acum 16 ore, Buggy a spus:

Din ce vad in  update urile de pe FBook...se pare ca merg ok (deci nu au abandonat)...se pare ca au dificultăți cand se întunecă dar nicaieri nu scrie locul in clasament...nu inteleg care e schema.

Petrucci se pare ca era in top 5 cand a fost nevoit sa abandoneze(pr tehnica)...o sa continue dar rezultatele nu vor fi luate in considerare

Da, acum am vazut clasamentul general actualizat si apar si ei. 

Chiar imi pare rau pentru Petrucci ( si pt Mr Dakar), mergea foarte bine, pentru un debutant in comptetitie, dar nah... KTM este cunoscut pentru "fiabilitatea lui extrema" :crack:. Mi se pare performanta suprema sa poti ajunge cu un KTM la sfarsitul unei etape, mai ales daca nu ai un service mobil la dispozitie. 

Mani parcă tot pe Kktm merge. Sau o fi Yamaha mascată..? :huh:

Acum 4 minute, xt600 a spus:

KTM este cunoscut pentru "fiabilitatea lui extrema

Și de ce s-or fi supărat unii de la dilărie când i-am întrebat de opționalul" magnet legat cu sfoară "? 🤔

Edited by ENEOS

Acum 4 minute, ENEOS a spus:

Mani parcă tot pe Kktm merge. Sau o fi Yamaha mascată..? :huh:

Și de ce s-or fi supărat unii de la dilărie când i-am întrebat de opționalul" magnet legat cu sfoară "? 🤔

:lol:

Many merge cu KTM. De asta si spuneam... oamenii aia de merg cu katemeuri la Malle Moto sunt niste eroi. Mani deja a reparat la ea, pe traseu. 

• ivan pedala changed the title to Dakar Rally & Africa Eco Race