KIDROCK Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 donez parbriz original ZX6R fabr. '98-'02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 parbrizul a ajuns la mine. multumesc inca o data colegului KIDROCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 parbrizul a ajuns la mine. multumesc inca o data colegului KIDROCK sa fii sanatos si sa-ti foloseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Salutare. Citesc cu interes ceea ce se posteaza pe acest forum. Dupa multa zbatere am ajuns posesor al unui Ij Planeta 5 . Sunt student in Bucuresti. Am vazut ca cineva doneaza o haina de piele si m-ar ajuta foarte mult in perioada asta. Nu stiu inca cum se trimit PM-uri(am incercat eu ceva dar nu stiu daca a mers). Id meu:numa_pt_prieteni@yahoo.com Asfalt uscat si multi km cu bucurie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Donez un monitor CRT de 19", in stare de functionare, EIZO FlexScan F730. Nu asigur transport! - Bucuresti, Piata Iancului E maricel si uneori face un zgomot incredibil. Afisajul e impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Donez un monitor CRT de 19", in stare de functionare, EIZO FlexScan F730. Nu asigur transport! - Bucuresti, Piata IanculuiE maricel si uneori face un zgomot incredibil. Afisajul e impecabil. yo ! dar incape in topcase ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Poate in 2 topcase-uri puse unul peste altul (asta daca il indesi bine). Suna-ma maine daca il vrei, eu plec joi din tara. 0721.253.083 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) Donez 2 cauciucuri Michelin 1. 160/60-18 70% uzat 2. 120/70-17 90% uzat Inca pot fi folosite de cineva care momentan nu-si permite unele noi. Livrarea se face personal, numai in Bucuresti, pana vineri. Editat August 4, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeriu balint Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Salut.E cineva interesat de un router wireless? Am inteles ca a fost de la Romtelecom -Huawei(nu stiu daca ajuta asta).Daca sunteti interesati dati un semn si intrati in posesia lui.O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Doneaza cineva o viziera pt Shark S500? A mea e zgariata rau de tot, incat trebuie sa merg cu ea deschisa. Si cand ajung acasa am ochii ca la melci... Sau poate chiar o casca marimea L... Dar la asta cred ca ma intind prea mult... Oricum, e criza acum si nu am de unde sa fac rost de bani. Promit de indata ce voi face rost de bani, sa donez mai departe cele ce le am. Merci, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Daca le vrea careva din Bucuresti, iar daca nu le vrea nimeni din Bucuresti, cand am timp le pun si la curier: - fara protectii, marimea 38, nu este de purtat pe motor - are mici imperfectiuni Pantalonii si geaca mai groasa s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Donez janta spate Aprilia AF1 125 din 1991.Are disc si pinion.Trebuie vopsita.Mai donez si o aripa spate pt Yamaha XS 400 1984.Este putin ruginita pe interior da' merge curatata. Trimit prin curier iar destinatarul plateste transportul.Nu sunt din Bucuresti. Multumesc colegului dealer, roata a ajuns la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 sal ! care vrei un filtru de aer de TA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Eu am fost ajutat si sper ca voi putea ajuta si eu pe cineva: Deci donez carte cu intrebari si teste + legislatie pentru categ.A. 2008-2009 ed.National- stare ok. Pentru detalii PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 am niste jocuri originale pentru PS2, Formel eins 2002 si 2001, Dead to Rights, Tourist Trophy si inca un joc. Cine le doreste sa-mi lase PM, sa intre in posesie. Daca sunt doritori din provincie, platesc ei transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Are nevoie cineva de bucatica asta de carena ? Este pentru un Bandit S daca nu ma insel, in stare buna. Doar pt Bucuresti, dati un PM daca va trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 am si unul de domii, nu e nou dar arata bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Donez monitor CRT EIZO Flexscan T 662-T, diag. 20 inch, tub trinitron. E in stare buna de functionare, cantareste aprox. 35 de kg (imposibil de carat cu motorul). Mesaj completat Monitorul a plecat aseara la Stelian (shumy...). Sa-l folosesti sanatos si cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Donez piese VW broasca 1960-1963....piese de motor......Aici sunt pozele cu ce am de donat...mai am multe piese da nu am stat sa le fac la toate......daca e ceva puteti sa imi dati pm sau aici si va zic daca am...../index.php?showtopic=175848&st=470......NOROC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Donez 2 cauciucuri Michelin 1. 160/60-18 70% uzat 2. 120/70-17 90% uzat Inca pot fi folosite de cineva care momentan nu-si permite unele noi. Livrarea se face personal, numai in Bucuresti, pana vineri. Salut Lucian, multumesc pentru cauciucul spate 160/60-18, care nu pare a fi 70% uzat, ci 70% ramas ... Apreciez donatia si te asigur ca a ajuns pe maini bune Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 doneaza cineva guma spate pt aprilia rs de 125? si filtru de aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Salut Lucian, multumesc pentru cauciucul spate 160/60-18, care nu pare a fi 70% uzat, ci 70% ramas ...Apreciez donatia si te asigur ca a ajuns pe maini bune Toate cele bune! Sa-l porti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 doneaza cineva guma spate pt aprilia rs de 125? si filtru de aer? Dar mie nu-mi doneaza cineva cauciucuri,filtru de aer,bujii,carene stanga,bascula,roata,filtru de ulei si EVIDENT am nevoie de niste ulei de asemenea donat!nimeni nimeni? PS:scuze de off-topic,dar m-am enervat pe nesimtirea unora E topic DE DONATII,nu de CERSIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) donez cauciuc metzeler tourance 150\70 17 50% circa Editat Octombrie 8, 2010 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Donez piese VW broasca 1960-1963....piese de motor......Aici sunt pozele cu ce am de donat...mai am multe piese da nu am stat sa le fac la toate......daca e ceva puteti sa imi dati pm sau aici si va zic daca am...../index.php?showtopic=175848&st=470......NOROC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate