Ciprian-Yamaha Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 (editat) Salut, Ti-am dat PM dar nu cred ca ai vazut. As vrea eu casca de cross sa o incerc pe enduroleala ) Editat Iulie 4, 2016 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 As vrea eu oglinzile si manusile cu albastru, daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 As vrea eu oglinzile si manusile cu albastru, daca se poate Salut, daca doresti eu iti pot da oglinzile si manusile cu Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 KettenMax poate ajunge la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 KettenMax poate ajunge la mine? Il iau eu peste 2-3 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Rrrrrr, te-ai scos... Voiam să-l fac cadou, că vorba aia, ”dar din dar se face Rai”, dar ai fost mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) KettenMax a plecat la Geo_ZGA Au ramas Oglinzi imitatie carbon, manusi si casca"deocamdata rezervata pana maine". Editat Iulie 5, 2016 de Drag Star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 As vrea eu oglinzile si manusile. O sa ajung sambata prin Bucuresti, daca le-ai putea pastra pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 As vrea eu oglinzile si manusile. O sa ajung sambata prin Bucuresti, daca le-ai putea pastra pana atunci... Ok atunci sunt rezervate pt tine pana sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Donez pantaloni moto Dainese Helsinki mărimea 50 ( se potrivesc unei persoane de 1,80-1,85 m inălțime si vreo 85-90 kg greutate). Circumferința la talie este de 89-90 cm, iar lungimea 104 cm. Pantalonii au fost purtați intensiv și căzuți o dată (vezi poze). Membrana Gore Tex și-a mai pierdut din impermeabilitate. Lipsesc toate cheițele de la fermoare (eu le-am înlocuit cu succes cu agrafe de birou ), în afara celei de la prohab, iar fermoarul de la buzunarul drept e defect de tot. Au protecții hard la genunchi și tibie și protecții soft la coapse. Vin cu mesada termică (stare foarte bună). Se pot ridica din București (detalii pe PM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 donez 2 perechi mănuși V Quatro: una XL cu un defect la degetul mic stânga si una L, ambele purtate de câteva ori plus o pereche de mănuși Ixon marimea L Vquatro sunt textile cu Clarino pe fata... manusi de vara/toamna cica impermeabile... eu sunt de alta parere in privinta impermeabilitatii Ixon sunt de piele, fara protectii, ceva de vara si sunt nepurtate, in tipla... se potrivesc cuiva cu maini mai de pianist cu ca ale mele de ciocanar... se dau in Ploiesti... 0727825530 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Ok atunci sunt rezervate pt tine pana sambata! Multumesc! se potrivesc cuiva cu maini mai de pianist cu ca ale mele de ciocanar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 A plecat si........Casca enduro Lazer MX6 Hawk marimea L are captuseala interioara dusa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 (editat) manusile in cauza... defectul de la degetul mic e la dreapta nu la stânga cum am zis anterior... Editat Iulie 6, 2016 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Pune o sigla, un patch ceva tesut ! Habar n-am... daca e acelasi tip de material, merge. Am zis de geaca si pantaloni pt ca asta mai are lumea pe forum, se mai rup/uzeaza, mai ajung la gunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Va salut. Am de donat niste jucarele, plusuri, dvd-uri cu desene animate. Sunt in stare foarte buna, plusurile le-am bagat la masina de spalat, sunt ca noi.Sunt cam trei plase de supermarket. daca e nevoie, am sa le fac niste poze si le postez. Mi-ar placea sa ajunga la cineva care are nevoie de ele. Nu am masina asa ca nu stiu cum sa fac cu transportul, in cazul in care este cineva interesat, iar sa le leg de motor, nu e treaba:). Numarul meu de telefon este 0724. trei patru noua. 750. Daca nu raspund trimiteti sms si va sun ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Va salut. Am de donat niste jucarele, plusuri, dvd-uri cu desene animate. Sunt in stare foarte buna, plusurile le-am bagat la masina de spalat, sunt ca noi.Sunt cam trei plase de supermarket. daca e nevoie, am sa le fac niste poze si le postez. Mi-ar placea sa ajunga la cineva care are nevoie de ele. Nu am masina asa ca nu stiu cum sa fac cu transportul, in cazul in care este cineva interesat, iar sa le leg de motor, nu e treaba:). Numarul meu de telefon este 0724. trei patru noua. 750. Daca nu raspund trimiteti sms si va sun ulterior. propun sa se aleaga dintre plusuri si jucarii ce este in stare buna si sa facem o mica actiune de impartire a jucariilor unor copii nevoiasi. deasemenea stiu pe cineva care merge constant la niste familii nevoiase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Va salut. Am de donat niste jucarele, plusuri, dvd-uri cu desene animate. Sunt in stare foarte buna, plusurile le-am bagat la masina de spalat, sunt ca noi.Sunt cam trei plase de supermarket. daca e nevoie, am sa le fac niste poze si le postez. Mi-ar placea sa ajunga la cineva care are nevoie de ele. Nu am masina asa ca nu stiu cum sa fac cu transportul, in cazul in care este cineva interesat, iar sa le leg de motor, nu e treaba:). Numarul meu de telefon este 0724. trei patru noua. 750. Daca nu raspund trimiteti sms si va sun ulterior. ia legătura cu organizatorii : /index.php?/topic/737836-man-romania-editia-a-iv-a-18-21-august/page-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Multumesc pentru sfat. Am luat legatura cu userul @gospodarul. Jucariile vor pleca catre colecta organizata de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vla Doo Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Donez 4 anticoagulante .. 3 fraxiparine si 1 clexan. Pe langa astea mai are un prieten cateva de donat. Asadar daca stitinpe cineva care are nevoie de ele 0725370590 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Salut, mai donez un TV Sony triniton cu tub. Stare foarte buna, se vede impecabil. Nu stiu diagonala e destul de mare. Nu am masina, cine il doreste trebuie sa vina sa il ia. Zona Metrou Nicolae Grigorescu, Sector 3. https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=4351221405&photo_id=21300044025#21300044025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Salutare tuturor, Donez cateva lucruri ramase prin beci in stare buna: Cuptor cu microunde LG Alimentare 110v (model pentru america). Instalatie de lumini de craciun cu alimentare 110v Fluturasi de prindere pentru profile rigips (din tabla) Un motor de aspirator LG cu alimentare 110 Momentan nu am poze dar cred ca maine reusesc sa fac. Prefer cu predare in Bucuresti ca nu cred ca merita puse la curier (sunt valori mici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Donatie,valoare zero.acum plateste si beneficiarul 20 lei transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosflyymin Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Salutari. Cum spune si titlul donez un combinezon Berik dintr-o bucata. Este alb cu albastru, toate protectiile cu care vin ele. Marime 54. A fost modificat datorita luarii in greutate, dar foarte simplu se scoate surplusul de piele adaugat la croitor. M-a salvat de 2 ori, dar consider ca-si mai poate face treaba foarte bine inca ceva vreme Nu vreau nimic pe el, dc cineva chiar are nevoie doar sa ma anunte. Cosmin 0722604881 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 frumos gest, felicitari! foloseste butonul ''report'' si roaga un Admin / Moderator sa-ti mute anuntul la sectiunea donatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate