nice_sun_man Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 -Bai Vasile, ce-i ala un "lator"? -Nu stiu Ioane! De ce intrebi? -Fiindca baiatul lu' Gheorghe a zis ca-si ia un "cal cu lator"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Un tip agata o femeie extrem de grasa si o duce acasa; ajung ei in pat si tipul se suie pe ea... - Dupa cateva momente o intreaba: -Auzi draga, ai ceva impotriva sa sting lampa asta din tavan? -Nu, de ce, esti pudic? -A, nu, dar ma cam arde la buci!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 E a 4-a oara in 2 pagini cand se posteaza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 E a 4-a oara in 2 pagini cand se posteaza asta Intunecimea voastra, barbatia domniei voastre sa nu se enerveze asa tare! Ai clementa, is si eu nou pe aici, tu nu stii ca repetitia e mama invataturii!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Doi politisti intra intr-o biblioteca. (no offense catre membri nostri mai "albastri" ) Bibliotecara, mai tanara si cocheta, ridica incet ochii din carte, isi impinge ochelarii pe nas si rosteste suav, uitandu-se la ei pe sub sprancene. "Ce-i baieti, ploua afara?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danori Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 O tipa frumoasa, blonda si extrem de apetisanta avea o papagalita , care o imita mai mereu. Cand ajunge acasa ea obisnuieste sa se aseze in fata oglinzii si zicea: "-Sunt frumoasa , sexi si imi place sa ma f*t" Papagalita la fel repeta dupa ea..toate bune..intr-o zi vine un preot in vizita: - Vai ce papagal frumos aveti..dupa care papagalita incepe: "Sunt frumoasa,sexi si imi place sa ma f*t".Preotul oripilat spune : - Vai cum se poate una ca asta eu am 2 papagali care citesc din biblie si se roaga toata ziua..da-mi papagalita mie 2-3 zile...sa o reeduc.Zis si facut..ajunge papagalita in mijlocul papagalilor preotului si incepe cum era invatata: "-Sunt frumoasa,sexi si imi place sa ma f*t",la care unul din papagali zice: "-Vezi ba,in p**a mea ca nu ne-am rugat degeaba Profesoara catre elevi: - Vasilica, ce-i tatal tau? - Gunoier. - Nu se spune gunoier, ci lucrator la Salubritate. Petrica , ce-i tatal tau? - Gropar. - Nu se spune gropar, ci lucrator la Pompe Funebre. Ioane, ce e tatal tau? - Cioban! - Nu, mai, Ioane, se spune Indrumator Pastoral. Bula, ce-i tatal tau? - DJ la Mystic Club. - Cum adica? - Clopotar la biserica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 La Politia Rurala, concurs de promovare. Vine in sala primul candidat. Exminatorul il intreaba: - Cat face 5*5? - 24! - Ba esti sigur ba? - 26! - Ba, mai gandeste-te! - 27! Examinatorul noteaza in fisa: "Nu stie dar nu se da batut". Urmatorul: - Cat face 6*6? - 30! - Esti sigur? - Da, 30! - Chiar esti sigur? - Da dom'le, 30! Examinatorul noteaza: "Nu stie, dar este un om cu principii". Ultimul: - Cat face 9*9? - 81! - Cum ai stiut? - De la scoala! - Cum ma, de la scoala? Pai si ceilalti au fost la scoala! - Da, de la scoala! Examinatorul noteaza in fisa: "Stie dar nu vrea sa spuna de unde"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua badea Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei . - Dapoi, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca... - Stai, bade Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei; Spune ca citesti ceva... - No, atunce... dimineata ma scol, cetesc ziaru'. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai cetesc inc' un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doi-tri carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar sara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de saara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie … Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 super tare reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de 15Km. Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda.... nu se deschide. Mai trage o data... nimic (futui)... trage comanda de la parasuta de siguranta... tot nimic (baga-mi-as)... mai trage o data... nimic... dupa care zice: - Parca vad ca si bicicleta e stricata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Ss punem totusi si ceva antimisogin Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia.Vine direct la nevasta si, proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre bine in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu e lege!!! Ai inteles?Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, iar dupa ce mananc te duci sa-mi pregatesti baia,ca sa ma relaxez.Iar dupa baie, ghici cine ma barbiereste si imi aranjeaza parul?! Uitandu-se calma la el, nevasta intreaba sincer interesata: - Aia de la pompe funebre?! --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 01:23 -------------NOTA IMPORTANTA: Acest email reprezinta un pamflet, si trebuie tratat ca atare. Ideile, afirmatiile sau concluziile care pot fi extrase din continut nu reprezinta in mod necesar conceptiile autorului emailului. Asta ca sa nu imi iau cratiti in cap - Cum poti sã dai libertate femeilor? - Lãrgind bucãtãria. - Ce ai gresit daca nevasta iese vociferand din bucatarie? - Ai lasat lantul prea lung. - Cine este omul în fata cãruia toti bãrbatii îsi scot pãlãria? - Frizerul. -Ce e verde, mic si urcã pe perete? -Un castravete cu vointã! -Cum scoate Mihai Viteazu sabia din fântânã? -Udã -Cum se numesc dacii care gândesc? -Gândaci. -Când sunt femeile fericite? -Pe cine intereseazã? -De ce are ciocãnitoarea cioc? -Sã nu dea cu capul de copac -Ce a fãcut cãpitanul Titanicului înainte sã moarã? -Gargarã. -Care este motivul divortului? -Cãsãtoria!? -Ce face broasca la bibliotecã? -Stã în usã. -De ce are veverita coada în spate? -Pentru cã în fatã e ea! -De ce are rinocerul corn? -Pentru cã nu a gãsit chiflã. -Toti bãrbatii sunt nebuni? -Nu. Unii rãmân burlaci. -Poate o femeie sã-l facã pe un bãrbat milionar? -Da, dacã el e miliardar. -Sã-mi spui imediat, de unde ai ruj pe gulerul cãmãsii? -Dar nu e decât...o patã de bulion! -Da?! si cum o cheamã pe rosia care te-a pãtat? --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 01:33 ------------- Ss punem totusi si ceva antimisogin Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia.Vine direct la nevasta si, proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre bine in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu e lege!!! Ai inteles?Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, iar dupa ce mananc te duci sa-mi pregatesti baia,ca sa ma relaxez.Iar dupa baie, ghici cine ma barbiereste si imi aranjeaza parul?! Uitandu-se calma la el, nevasta intreaba sincer interesata: - Aia de la pompe funebre?! <small>--- Mesaj completat în 24 Jan 2008 01:23 -------------</small><br/>NOTA IMPORTANTA: Acest email reprezinta un pamflet, si trebuie tratat ca atare. Ideile, afirmatiile sau concluziile care pot fi extrase din continut nu reprezinta in mod necesar conceptiile autorului emailului. Asta ca sa nu imi iau cratiti in cap - Cum poti sa dai mai multa libertate femeilor? - Largind bucataria. - Ce ai gresit daca nevasta iese vociferand din bucatarie? - Ai lasat lantul prea lung. - Cine este omul în fata caruia toti barbatii isi scot palaria? - Frizerul. -Ce e verde, mic si urca pe perete? -Un castravete cu vointa! -Cum scoate Mihai Viteazu sabia din fantana? -Uda; -Cum se numesc dacii care gândesc? -Gândaci. -De ce are ciocanitoarea cioc? -Sa nu dea cu capul de copac -Ce a facut capitanul Titanicului înainte sa; moara? -Gargara. -Care este motivul divortului? -Casatoria!? -Ce face broasca la biblioteca? -Sta în usa. -De ce are veverita coada în spate? -Pentru ca în fata e ea! -De ce are rinocerul corn? -Pentru ca nu a gasit chifla. -Toti barbatii sunt nebuni? -Nu. Unii raman burlaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 m-am apucat sa caut si eu ceva pe net, si ia uite peste ce am dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.dima Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Asta-i cel mai mare dobit** pe care l-am vazut pana acum...Ca-n filmele cu prosti, nu-i adevarat http://www.youtube.com/watch?v=oL6JBWgTLHM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Asta-i cel mai mare dobit** pe care l-am vazut pana acum...Ca-n filmele cu prosti, nu-i adevarat http://www.youtube.com/watch?v=oL6JBWgTLHM busteanl nu l-a atins , daca era adevarat , nu se ridica ala dupa 1 minut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horry_bv Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 busteanl nu l-a atins , daca era adevarat , nu se ridica ala dupa 1 minut la cum cade cu fatzaul direct in pamant fara sa puna mainile, as crede ca e pe bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Scenariu de reclama: Era o zi superba de vara. Motociclistul se intorce acasa, obosit si plin de praf. In vale, nevasta'sa spala rufele linistita. Si cum vine omul in viteza opreste motorul chiar pe marginea vaii. Dintr-o data, o roca mare de calcar se desprinde si se rostogoleste pana ajunge la nevasta si o face varza. La care care motociclistul: - Vai baga-mi-as, e a treia masina de spalat pe care o strica calcaru'. Trebuie sa-mi iau Calgon! Concluzie: Masina de spalat traieste mai mult cu CALGON! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 busteanl nu l-a atins , daca era adevarat , nu se ridica ala dupa 1 minut De acum sunteti paranoici, nu mai exista intamplare ciudata ... ca trbuie sa fie trucata. Ai facut tu zoom acolo si ai vazut ca nu l-a atins. Te-ai lovit tu cu un asa bustean si ai stat inconstient mai mult de 1 min? Eu as zice ca si tu esti putin trucat. how about that ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Nope, eu cred altceva... Daca filmarea chiar nu este trucata, se pare ca tipul a facut o super intindere a muschilor, cum mi se intampla si mie destul de des cand ma misc brusc, mai exact... cand ma intorc brusc doar de la brau in sus. Asta se intampla din cauza sedentarismului. Daca as fi facut sport, probabil nu ar fi fost asa. In fine, nu stiu ce e de ras in acel filmulet. Probabil trebuie intrebat cel care l-a postat pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Nope, eu cred altceva... Daca filmarea chiar nu este trucata, se pare ca tipul a facut o super intindere a muschilor, cum mi se intampla si mie destul de des cand ma misc brusc, mai exact... cand ma intorc brusc doar de la brau in sus. Asta se intampla din cauza sedentarismului. Daca as fi facut sport, probabil nu ar fi fost asa. In fine, nu stiu ce e de ras in acel filmulet. Probabil trebuie intrebat cel care l-a postat pe net. E de ris cum si-a fu.tut prostu' o bita in cap si a cazut lat. Eu l-am vazut de vreo 5 ori si m-am amuzat de fiecare data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Boris, repet, eu sunt de parere ca nu si-a tras nicio bata in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Hai frate, bagati bancuri... Lasati dezbaterile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 10 asemenari intre tine si o prostituata 1.Muncesti in ture pana tarziu in noapte… Tocmai ca o prostituata. 2. Esti platit sa faci clientul fericit… Tocmai ca o prostituata. 3. Clientul iti plateste o multime de bani, dar angajatorul isi tine aproape fiecare banut ptr el… Tocmai ca o prostituata. 4. Esti rasplatit pentru implinirea viselor clientului… Tocmai ca o prostituata. 5. Relatiile de prietenie se duc naibii si ajungi sa-ti petreci timpul cu oameni din aceeasi profesie ca si tine… Tocmai ca o prostituata. 6. Cand trebuie sa te intalnesti cu un client, trebuie sa fii intotdeauna bine dispus si frumos imbracat… Tocmai ca o prostituata. 7. Dar cand te intorci acasa arati de parca te-ai intoarce din iad… Tocmai ca o prostituata. 8. Clientul intotdeauna vrea sa plateasca mai putin, dar asteapta lucruri incredibile de la tine… Tocmai ca de la o prostituata. 9. Cand oamenii te intreaba despre job-ul tau, ai dificultati in a le explica ceea ce faci de fapt… Tocmai ca o prostituata. 10. In fiecare zi cand te trezesti , iti spui: N-am sa-mi mai petrec restul vietii facand asta. Tocmai ca o prostituata. no offence mi s-a parut funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) Hai frate, bagati bancuri... Lasati dezbaterile Gata sefu'...se poate. Uite si bancu' : Tiganca intarzie. La sosirea ei, tiganul, nervos, o intreaba: - Unde-ai fost , fa? - La serviciu, mancati'as ochii. - Fa , te rup, pana la ora asta la serviciu? - Taci ma, c-am luat salariul si am fost la piata, la cumparaturi. - Si ce ai cumparat, fa ? - Ete asta am cumparat, zice tiganca si ii arata o lingura de lemn. - Auzi fa , fira-i a dracu' , noi n-avem bani de-o tuica si tu cumperi mobila.... Piranda cu tiganu' ei la medicul de familie. Intra piranda, o consulta medicul, si iese asta afara la barbat'su: - Ce ti'o zis fa doftoru'? - Ma tigane', mi-o zis ca is largita, da cinstita ! Intra tiganul si el la doctor, sa se lamureasca: -Dom'doftor, ce are fimeia me? -Pai, ce sa aiba, laringita si cistita! Editat Ianuarie 25, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate