Flower-Power Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 1 oră, Dan Ny a spus: Am și eu o bluză așa..îmi dau seama că am purtat-o tot timpul ăsta greșit, e rochie de fapt. Dacă vaccinul ar avea efectul ăsta mi-aș lua și eu vreo 12 doze să îmi ajungă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Dacă vaccinul ar avea efectul ăsta mi-aș lua și eu vreo 12 doze să îmi ajungă. Te vaiţi de parcă tu ai fi în imaginea din stânga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 39 minute, Penetru a spus: Te vaiţi de parcă tu ai fi în imaginea din stânga. A young, pretty girl comes to church, approaches the priest. At the same time, she is wearing no makeup, no jewelry, nothing, even the clothes are conservatively strict. Lowering his head, he asks: "Father, how do you understand the concept of Proteyreus Theophanes about the socio-patriarchal unity of the human soul with the Lord God, based on religious views, expressed for the Russian pro-Orthodox diocese in Paris?" Father: "Marry, you fool! URGENTLY MARRIED !!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Da-le ragaz un sfert de secol, vorba poetului: Sau mai mici şi mai plinuţe, Sau mai zvelte şi mai slabe, Toate peste-un sfert de secol, Vai! vor fi aproape babe. The wall's still undefeated To this day! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 17 minute, WotRU2Me a spus: Da-le ragaz un sfert de secol, vorba poetului: Sau mai mici şi mai plinuţe, Sau mai zvelte şi mai slabe, Toate peste-un sfert de secol, Vai! vor fi aproape babe. The wall's still undefeated To this day! Între timp noi îmbătrânim şi le privim cu alţi ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 (editat) Hai, lasa nostalgia acum. Suntem pe topicul de halimai. Editat Ianuarie 31, 2021 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 IMG_1462.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 True... Un tip vine la munca si povesteste colegilor sai: – Am fost ieri la amanta. Dintr-o data suna sotul ei la usa. Ea imi spune: „Ia fierul de calcat si calca hainele”. Am calcat o gramada de albituri. Unul din colegi incepe sa rada isteric: – Bai, ai fost pe bd. Muncii 3, apartamentul 10? – Da. – Eu alaltaieri am fost acolo si o zi intreaga am spalat rufe! Doi tineri, in drumul lor spre biserica, unde mergeau sa isi oficieze casatoria, au murit, intr-un accident de masina. Ajunsi la poarta Raiului, l-au intrebat pe Sfantul Petru daca se pot oficia casatorii si in Rai. Sfantul Petru i-a rugat sa astepte un pic, pana vine cu raspunsul. Au asteptat ei o luna, au asteptat doua, pe urma au inceput sa se intrebe ce s-ar intampla daca, odata casatoriti, nu se vor mai intelege. Dupa inca o luna, Sfantul Petru se intoarce: – Am vesti bune, copii! Puteti sa va casatoriti in Rai! – Bine, dar exista si posibilitatea divortului? intreaba tinerii. La care, Sfantul Petru: – Mai, lasati-ma in pace! Trei luni am cautat sa gasesc un preot in Rai si acum voi imi cereti sa caut si un avocat? -Alo, mamă, nu te speria, te rog să nu intri în panică, nu e nimic grav, dar sunt la spital! – Manole, ești medic de zece ani, nu mai spune asta de câte ori mă suni. Doi prieteni stau de vorba: -Ce mai faci? -Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten. -Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău… -Acum e el… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fost viitor talent Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 23 ore, Flower-Power a spus: Matematică : sunt 6 prieteni, câte strângeri de mână sunt ? ..... Mă interesează raționamentul, formula de calcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 38 minute, fost viitor talent a spus: sau 0. fist bump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 (editat) 12 hours ago, Pop Mihai Lucian said: Ehem Deci 6 prieteni dau mana. Deci n=6, nu 5. 6(6-1)/2= 15 Deci formula e buna. Si cealalta formula e buna daca alegi n ca fiind oameni-1 Suma numerelor de la 1 la N este N(N+1)/2. N este 5 in cazul nostru. Dacă vrei sa definești un alt n =6, numărul de oameni, atunci ai N = n - 1 si daca il inlocuiesti in formula pe N cu (n-1) iti da (n-1)[(n-1)+1]/2 = (n-1)n/2. 3 hours ago, fost viitor talent said: Nu strica sa explici si tu care e definitia combinarilor de n luate cate k, ca eu a trebuit sa folosesc google ca sa mi-o amintesc :))) cand ma gandesc ca mergeam la olimpiade la matematică acum niște ani, mi se face si un pic rusine ca am avut nevoie de google Editat Ianuarie 31, 2021 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 IMG_1446.MP4 IMG_1456.MP4 IMG_1447.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Acum 2 ore, XaeL a spus: Nu strica sa explici si tu care e definitia combinarilor de n luate cate k, ca eu a trebuit sa folosesc google ca sa mi-o amintesc :))) cand ma gandesc ca mergeam la olimpiade la matematică acum niște ani, mi se face si un pic rusine ca am avut nevoie de google Tata, tot medic...d-ala cu memorie de elefant, rezolva tot (mai ales la geometrie) si se lauda ca odata invatata, nu mai ai cum s-o uiti. Dupa ce am intrat la liceu (unul foarte bun), am inceput usurel trolajul. Nu le mai dadea de cap E firesc, nici macar un sahist de geniu nu poate ramane in top fara pregatire continua. Zice multe despre cum se sterge informatia si scade performanta intr-un anumit domeniu daca nu esti constant conectat. E valabil in orice domeniu si nu-i o rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 (editat) IMG_1410.MP4 IMG_1418.MP4 Editat Februarie 1, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 No offense, dar cred ca am gasit motivul posibil pentru care Flower tot posteaza aici probleme de matematica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Acum 22 ore, Penetru a spus: Te vaiţi de parcă tu ai fi în imaginea din stânga. Nu sunt...nu sunt. Dar cum să zic..mă gândesc cu groază ce fel de bunicuță aș fi norocul meu este că sunt tânără și neliniștită. Acum 18 ore, fost viitor talent a spus: Da..dar pentru gimnaziu nu este aplicabil. am căutat formula cu google ,o mai știam pe jumătate..ceva vag. Merci. Acum 1 oră, emircea a spus: No offense, dar cred ca am gasit motivul posibil pentru care Flower tot posteaza aici probleme de matematica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Ia, flauăr, că ție îți plac numerele! VID-20210201-WA0014.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Acum 24 minute, WotRU2Me a spus: Simplu, depinde pe care -o vezi prima, probabil aia mare de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 (editat) Acum 2 ore, john17 a spus: Ia, flauăr, că ție îți plac numerele! VID-20210201-WA0014.mp4 Soluția este unică. Și este de 5 secunde: 0002 Erau masculi sau femele amândoi. Altfel doar 6^6 depășește 4 cifre semnificative. Răspunsul calculat ar fi: 15,237,476,352=7x6^12 Ba chiar 7^13 dacă adunăm și străbunii: 96,889,010,407 Ori 2, și masculii. Editat Februarie 1, 2021 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 -=- A cerut la Google să-i blureze casa pentru imaginile din satelit. L-au ignorat, așa că le-a transmis o felicitare... e pe bune https://www.google.ro/maps/@30.4432861,-88.5381079,193m/data=!3m1!1e3?hl=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Acum 11 ore, frigider a spus: Simplu, depinde pe care -o vezi prima, probabil aia mare de sus Cam asa se rezolva dilemele chinezesti, oricum cumperi alt produs dupa cateva utilizari, deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Acum 12 ore, vintze a spus: -=- A cerut la Google să-i blureze casa pentru imaginile din satelit. L-au ignorat, așa că le-a transmis o felicitare... e pe bune https://www.google.ro/maps/@30.4432861,-88.5381079,193m/data=!3m1!1e3?hl=ro challenge accepted https://www.theguardian.com/uk/blog/2009/mar/24/penis-drawing-roof-google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate