Flower-Power Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 https://m.facebook.com/watch/?v=619902458529234&_rdr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Toată lumea are un coleg tâmpit la serviciu! Dacă tu nu ai, atunci poate are el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Ce tare e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Un pic infiorator, dar merge. Mi-am dat seama ca te-am judecat gresit, dupa ce ai cumparat mobra. Iti doresc sincer sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 job.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 (editat) ”Într-o zi, o fetiță de 10 ani, traversată de curiozitatea specifică copilăriei, își întreabă mama: - mami, dar eu cum m-am născut? Mama i-a zâmbit cu dragoste și i-a răspuns: - a fost odată ca niciodată, o perioadă în care eu și tatăl tău ne simțeam foarte bine împreună și am decis să plantăm o sămânță micuță. Tati a pus-o în pământ, iar mami a avut mare grijă de ea și-a iubit-o, în fiecare zi. După un timp, sămânța a început să tot crească și să tot înfrunzească,așa încât, în câteva luni ajunsese să fie o plantă mare, frumoasă și sănătoasă, că aici voiam să ajung. Am luat planta, am uscat-o, am fumat-o și ne-am spart așa de tare, că ne-am f_t_t fără prezervativ". -=- Un ungur e prins de canibali. Astia se apuca sa.l pregateasca pentru pranz, cand, la un moment dat, apare unu' cu o masca pe fata neagra, cu palarie neagra, cu o manta neagra si cu o sabie in mana, ii taie pe canibali si il elibereaza pe ungur. Apoi, misteriosul in negru se duce si face semnul "Z" pe peretele unei colibe, la care ungurul, lesinat de emotie, striga: - Zoltan, tu esti? Editat Mai 24, 2019 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Pentru băiatul ăla care pleacă în vacanță fără un deget dar cu portofel nou...idee ca să nu îți intre apa și să suferi ca foca pe uscat. Cine mă ajută ,cum îl cheamă? Pfff...suzuki....cumva.. Gata, știu .. @SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 (editat) Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Pentru băiatul ăla care pleacă în vacanță fără un deget dar cu portofel nou...idee ca să nu îți intre apa și să suferi ca foca pe uscat. Cine mă ajută ,cum îl cheamă? Pfff...suzuki....cumva.. Gata, știu .. @SuzukiRf600R Asta ce o fi? Soft enduro?hard enduro? Wet enduro , mai ales daca ii moare motorul aMZ6vXA_460svvp9.webm Editat Mai 28, 2019 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Uite aici air craft ,dacă mai sus era wet enduro aici mi-a stat inima dar am zâmbit la sfârșit. Doamne cum e ăsta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 ABD64C62-E006-49CD-91DC-AE19CF5C2439.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 1 oră, Starcream a spus: Care ai ma coasa la spinare?? Poate se scarpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Surpriza in parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 L-am sunat pe Dragnea. Mi-a răspuns o voce care mi-a zis: "telefonul are abonatul închis". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 Bulă merge la un bordel. – Vreau o fată, dar să ştiţi că eu sunt sadic. Plătesc oricât! Patroana îl conduce într-o cameră de lux. – La mine, plata e înainte, zice fata. Am auzit că eşti sadic, aşa că vreau banii înainte. 2000 de euro! Scoate Bulă banii şi-i dă fetei. – Auzi, zice fata, dar cum se manifestă sadismul tău? – Mai întâi te bat, după care te f*t, după care iar te bat, apoi te f*t din nou. – Până când? întreabă îngrozită fata. – Până când îmi dai banii înapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate