vintze Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 If you had purchased $1,000 of AIG stock one year ago, you would have $42 left. With Lehman, you would have $6.60 left. With Fannie or Freddie, you would have less than $5 left. But if you had purchased $1,000 worth of beer one year ago, drank all of the beer, then turned in the cans for the aluminum recycling REFUND, you would have had $214. Based on the above, the best current investment advice is to drink heavily and recycle: it's called "The 401-Keg". Have a nice day, and don't panic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 http://www.viatalaserviciu.ro/view_video.p...9ccf0fd62cd58f8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Mai funny mi se pare ca aia pun si ei 10 cuvinte de fite la un loc (dar care "don't make any sense") si fraierii de la comantarii se bucura ca are si ei ceva de invatat. Pana mea! Se vede ca dialogul e facut de un muncitor care a luat cuvintele de la televizor de la alte scenete idioate in loc sa puna mana pe dictionar. Cum se mai umfla tarata intelectuala in unii! ) Tara noastra, viitor de haur! Editat Octombrie 9, 2008 de GXG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Mai funny mi se pare ca aia pun si ei 10 cuvinte de fite la un loc (dar care "don't make any sense") si fraierii de la comantarii se bucura ca are si ei ceva de invatat. Pana mea! Se vede ca dialogul e facut de un muncitor care a luat cuvintele de la televizor de la alte scenete idioate in loc sa puna mana pe dictionar. Cum se mai umfla tarata intelectuala in unii! ) Tara noastra, viitor de haur! Sunt actori chiar nu te-ai prins ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Nea' Gigi si-a tras blog: http://www.georgebecali.ro/blog/?p=17 LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) O blonda ajunge la Miss World printre primele trei locuri. La intrebarea de departajare primeste urmatorul enunt: Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: - 10, 15 si 20 de cm. Prezentatorul concursului derutat ii spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda foarte destinsa il lamureste: - 10 la mine inseamna `Mult zgomot pentru nimic`, 15 inseamna `Cum va place`, iar 20 inseamna `Visul unei nopti de vara`... To understand what is going on the stocks' markets: Editat Octombrie 9, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Foarte FUN: www.motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) "Sunt actori tongue.gif chiar nu te-ai prins ?? " Daca si comentatorii sunt actori... da, nu m-am prins. De aia din clip stiam ca sunt actori (doar nu era facut cu telefonul), i-am recunoscut. Ziceam ca textul e varza si fraierii pun botul la el. Editat Octombrie 9, 2008 de GXG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Biker dancing My Humps http://video.google.com/videoplay?docid=29...07181&hl=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 http://www.trilulilu.ro/izabell_rox/93c22df2e16e7e Motociclist cu sange -n... instalatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Generatia messenger: IeD3vil™: de fiecare data cand ma opreste politia ma simt ca in scufita rosie IeD3vil™: de ce ai rotile asa mari ? IeD3vil™: de ce ai cauciucurile asa late ? IeD3vil™: de ce ai folie ? --------------------------------------------------------------------------------- O discutie despre filmul Journey to the Center of the Earth criztiuca: din ce am vazut in screen-urile de pe imdb pare sa fie facut in totalitate in studio... pt mine scade calitatea acest mod de filmare wasssu: s-or fi gandit ca e mai simplu, decat sa se duca pana in centrul Pamantului --------------------------------------------------------------------------------- Anca: msms Cosmin: sa traiesti Anca: esti o bomboana knd vrei Cosmin: poti sa ma sugi cand vrei --------------------------------------------------------------------------------- IeD3vil ™: coi, s-ar putea sa trec pe honda IeD3vil ™: toni: nu este tony IeD3vil ™: dar ? toni: mama lui IeD3vil ™: saru'mana toni: buna IeD3vil ™: scuzati expresia de mai sus IeD3vil ™: presupun ca e la scoala toni: sunt obisnuita --------------------------------------------------------------------------------- toni: doarme IeD3vil ™: ok toni: pa --------------------------------------------------------------------------------- Alexa :Fata ma invitat kata la majoratu lui`.. Ana: Ktzi ani face?.. Alexa: de unde draq vrei s jtiu --------------------------------------------------------------------------------- irina: moxx cosmin_diamond: el irina: nu mai beau in viata mea cosmin_diamond: nici io cosmin_diamond: ; ) irina: am fost vineri la un majorat irina: si m-am facut muci rau de tot irina: si am iesit pe o strada irina: si i blowjobbed unul dintre prietenii mei cei mai buni cosmin_diamond: ba... cosmin_diamond: e frumos ce ai facut cosmin_diamond: da nu e bine irina: si dup-aia knd am intrat...face o tipa...gata, ai supt (cuvant urat), te simti mai bine...si a fost destul de naspa...k acu stiu toti colegii..si el e si din liceu cu mine --------------------------------------------------------------------------------- strik2: ba ce ii urasc eu pe'astia strik2: cu strik2: "am treaba" strik2: si niciodata nu zic ce treaba au strik2: sau daca au .. cine stie ce joc de cacao joaca strik2: pfff squitii: lasa-ma ba ca am treaba --------------------------------------------------------------------------------- Dangereux: ce faci mah DJ Diego: suparat Dangereux: pai ? DJ Diego: (cuvant urat) mea fu o faza super penala la shcoala Dangereux: ce patzishi ? DJ Diego: ma trasa profu de perciuni shi ma ridica in acelashi timp de pe scaun ... DJ Diego: iar cum eu vroiam sa nu ma mishc ... sa ma abtzin de la bashina ... ala ma ridica fortzat shi bashina cu trasul perciunilor fura simultane DJ Diego: se rimau amandoua in acelashi timp precum platanele lui DJ Tiesto DJ Diego: ma jur Dangereux: = )))))))))))))))) Dangereux: ahahahahhaha Dangereux: bashed Dangereux: = )) DJ Diego: MATA DJ Diego: FMM DJ Diego: BA DJ Diego: NU DJ Diego: !!! DJ Diego: NU FII RATAT !!! -------------------------------------------------------------------------------- Alex: cum se numesc aia de fac comenzi pe ebay? an_deea: oameni? --------------------------------------------------------------------------------- aetana: ia zii aetana: cand imi faci pizza d-aia? cirozel: eu ? cirozel: cand imi faci TU cirozel: pai plm nu tu rufe nu tu mancare aetana: i have big tits cirozel: sah mat --------------------------------------------------------------------------------- NoRules: eium? Alex 9A: a? Alex 9A: ce e ala Alex 9A: ? Alex 9A: NoRules: read from the right to the left Alex 9A: tfel eht ot thgir eht morf dear Alex 9A: tot nu inteleg NoRules: : | -------------------------------------------------------------------------------- [20:03] Pufulete: Prajitoru e rebel ma, trece numai pe galben si arunca samanta din gura pe jos [20:03] Pufulete: he's a bad boy 4eva [20:03] Wrajitorul: : ) [20:03] Pufulete: kekeke [20:03] Pufulete: se ia in gura cu organele [20:03] Pufulete: legii carevasazica, sa nu ma intelegeti gresit. [20:03] Wrajitorul: nu mananc seminte [20:03] Wrajitorul: hate that shit [20:04] Pufulete: cine a zis ca mananci seminte? --------------------------------------------------------------------------------- ea: ce enervante pot fi fetele ea: cateodata el: avea dreptate un tovaras el: cand zicea el: ca fetele sunt proaste el: plm iti vine pur si simplu sa le bati el: de fapt un studiu zice ca 85% dintre femei sunt proaste ea: eu fac parte din restu de 25% el: mda.. --------------------------------------------------------------------------------- Alex: si ieri am baut visinata deni .: ) Alex: si mancai (cuvant urat) de pui afumata Alex: pulpa Alex: pulpa (cuvant jignitor) --------------------------------------------------------------------------------- xan: ba xan: mergi sambata la fotbal? xan: i need a straight answer. oveman: how about a gay one? : ) xan: you tard --------------------------------------------------------------------------------- ND4Spd: ce drq mai zici mah?? X: aaaaa da chiar bah X: am si uitat X: eee ce sa mai zic X: am inceput sa jok needsfor speed monsoantan X: ND4Spd: ce sa joci mah? X: needsforspeed MOSTOANTAR X: plm nu stiu cum drk sa scrie X: : )) ND4Spd: most wanted ND4Spd: = )) --------------------------------------------------------------------------------- Eu: ca ala din american pie Eu: ai cei mai frumosi ochi din lume Eu: wanna fuck? O Ea: = )) O Ea: yessssss O Ea: : )) Eu: sa inteleg ca tine replica? O Ea: : ))) O Ea: dak ii zici unei zdrente O Ea: moaaa O Ea: ce proasta sunt --------------------------------------------------------------------------------- Omul Negru : vezi ca zice pe undeva search sau cauta Marus : scriu numele filmului ? Omul Negru : da Marus : zice k nu a gasit nimic Omul Negru (8/21/2007 8:36:29 PM): ce film ma Marus (8/21/2007 8:36:35 PM): avertisment Omul Negru (8/21/2007 8:36:47 PM): plm Omul Negru (8/21/2007 8:36:51 PM): asa se scrie sigur? Marus (8/21/2007 8:36:55 PM): da... Avertisment - nu va uitati la filmul asta cand sunteti singuri acasa sau cu luminile stinse...asa scrie Omul Negru : plm Omul Negru : nu`i asta numele Omul Negru : da`i drumu la film Omul Negru : si vezi ce scrie la inceput acolo Marus : aha Marus : ms Omul Negru : cand incepe ar trebui sa`i zica si numele Marus : in association with Marus : asta o fi ?? Omul Negru : ma. deci incepe dracia, o sa zica plm presents, in association with plm...si dupa astea zice Marus : aha --------------------------------------------------------------------------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 http://www.nothingtoxic.com/media/12235136...ith_Old_Golfers SI CATERINCA - SouthPark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Ia sa particip si eu cu cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Nevasta lui Bula isi pune picaturi in ochiul stang, apoi in cel drept si, la sfarsit, intre picioare. - Esti nebuna? Acolo de ce pui? O intreaba Bula, siderat de gestul ei. - Cum de ce? Raspunde femeia. A trecut multa vreme de cand nici ea n-a mai vazut nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Italiantime http://www.youtube.com/watch?v=2qyv8oi5n9c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 http://www.nothingtoxic.com/media/12235136...ith_Old_Golfers SI CATERINCA - SouthPark Rectific, ...asta e cel mai vizionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Rectific, ...asta e cel mai vizionat Mai rectifica o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Mai rectifica o data. Think again.. 104 mil. viewuri.. By the bye, pe locul doi e unul care chiar merita (inca) un loc in topicul asta: .. Editat Octombrie 10, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) spuneti-mi si mie ca m-am saturat...caut de 2 ore un rahat de post....faza cu motocicleta cu motor de avion ... nu mai am idei de cautare nici pe youtube...little help, pls....?? never mind...l-am gasit acuma.... Editat Octombrie 10, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 ai incercat y2k ? ..filmu in care a aparut e Torque sau aia e cu motor de elicopre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Generatia messenger: Am pocnit de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ismayl Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Corporate Bullshit Generator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Un cuplu decide să-Âşi petreacă concediul pe o plajă din Caraibe, la acelaÂşi hotel unde Âşi-au petrecut luna de miere acum 20 de ani. Datorită unor probleme de serviciu, soția n-a putut călători cu soțul ei, rămânând să-l ajungă din urmă câteva zile mai târziu. Când soțul a ajuns acolo, s-a cazat la hotel, Âşi observă cu uimire că în cameră era un calculator conectat la internet. Atunci soțul a decis să-i scrie un e-mail soției sale, dar a greÂşit o literă din adresă Âşi fără să-Âşi dea seama e-mailul a fost trimis la altă adresă. E-mailul ajunge din greÂşeală la o vaduvă care tocmai a venit de la înmormântarea soțului său, Âşi citind mailul respectiv a leÂşinat instantaneu. Băiatul văduvei intrând în cameră, Âşi-a găsit mama leÂşinată, fără cunoÂştință lângă calculator, pe al cărui ecran se putea citi: "Draga mea soție, am ajuns bine. Probabil te va surprinde să primeÂşti veÂşti de la mine pe această cale, dar acum au calculator aici Âşi poți trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns Âşi am verificat ca totul să fie pregătit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept să te văd Âşi sper ca această călătorie să fie la fel de liniÂştită Âşi relaxantă aÂşa cum a fost a mea! PS: Te rog nu-ți lua multe haine cu tine, deoarece aici este o căldură infernală!" Sotia ii spune sotului: - Mai bine ma casatoream cu dracul! - Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa In fata unei usi: - Deschide, iubito ! - Nu pot, sunt dezbracata. - Nu-i nimic, sunt singur ! - Eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 http://www.220.ro/Farsele_lui_Buzdugan_Cli...are-114664.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 ce poate face "Razboinicul Luminii" cu Mybach-ul....... Traiasca Ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate