incognito Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 nu m-am putut hotărî unde să-l las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 nu e amuzant, e interesant Sunt curios care e procedura la noi ) Se duce militianul sa vorbeasca de motoreta: - Ai permis? - Da, am. - Bun, semneaza aici si ia cheile. - Pai nu fac niste cursuri, ceva? - Ba, ai permis sau n-ai? - Pai... am. - Pai atunci ia motoreta si da-i drumul pe aici, ca esti la militie, nu la scoala de soferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 (editat) Salut, Sper sa nu deranjez cu un post dublu ( am postat si la "patanii in trafic") dar cred ca urmatorul clip isi are locul si aici: E filmat weekendul trecut cind am fost intr-o tura faina cu cumnatal meu. Daca nu aveti chef sa va uitati la tot clipul ( desi nu este chiar asa de lung) sariti pe la secunda .40. Nu cred ca are rost sa mai comentez de ce... Editat Iulie 31, 2013 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Mark Knopfler face toti banii in filmuletul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ms, am contemplat mult asupra "soundtrackului". Trebuia ceva sa se potriveasca cu starea de spirit, cu drumurile si cu pataniile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Un şofer german şi-a transformat maşina într-o piscină pe roţi Publicat pe data: July 27th, 2013 | de Monroe Enervat de căldura insuportabilă a verii, un şofer de 27 de ani din Eibenstock, Germania, a avut ideea nu atât de briliantă de a-şi transforma BMW-ul decapotabil într-o piscină mobilă, prin sigilarea completă a cabinei de pasageri şi umplerea ei cu apă. O piscină pe roţi sună destul de bine, dar din păcate, poliţia locală nu crede acelaşi lucru. Şoferul trăsnit şi trei dintre prietenii lui, îşi conduceau vehiculul în jurul oraşului duminica trecută, când au trecut de un poliţist pe motocicletă, care s-a întâmplat să vadă maşina fără plăcuţe de înmatriculare, iar unul dintre pasageri stătea pe portbagaj. După ce a plecat în urmărirea convertibilei suspecte prin Eibenstock, poliţistul a observat ceva foarte ciudat. De fiecare dată când maşina lua câte o curbă, sarea apă din ea. După o urmărire scurtă, BMW-ul a tras pe dreapta într-o parcare, iar pasagerii, care purtau numai costume de baie, au sărit din maşină şi sau sărit în râul Mulde din apropiere. Când s-a apropiat de maşină, poliţistul a descoperit că aceasta a fost transformată într-o piscină obişnuită, pe roţi. Interiorul a fost sigilat, vopsit cu albastru şi umplut cu apă. Marginile pisicinii au fost căptuşite cu scânduri de lemn, volanul a fost acoperit cu rafie, iar lângă cheia de contact era un suport pentru sticle de bere. În timp ce poliţistul uimit inspecta piscina mobilă, proprietarul şi prietenii acestuia priveau de pe partea cealaltă a râului. Cu nici o cale de a ajunge la ei, ofiţerul a dezumflat roțile, a tăiat firul bujiei şi a raportat incidentul prin staţie. Dându-şi seama că şi-a uitat portofelul în maşină, şoferul a înotat înapoi şi s-a predat. Era beat, dar nega că el ar fi condus vehiculul. Se confruntă acum cu acuzaţii de conducere sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul neînregistrat, încălcarea legii privind siguranţa rutieră şi a legii asigurărilor. Citeşte mai multe: http://utopian.ro/un-sofer-german-si-a-transformat-masina-intr-o-piscina-pe-roti#ixzz2aeAGK4kN Follow us: @utopianis on Twitter | utopianis on Facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Craiova salveaza hip hopu romanesc ... http://www.youtube.com/watch?v=sg5TKlZAMWw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Craiova salveaza hip hopu romanesc ... http://www.youtube.com/watch?v=sg5TKlZAMWw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Salut, Sper sa nu deranjez cu un post dublu ( am postat si la "patanii in trafic") dar cred ca urmatorul clip isi are locul si aici: E filmat weekendul trecut cind am fost intr-o tura faina cu cumnatal meu. Daca nu aveti chef sa va uitati la tot clipul ( desi nu este chiar asa de lung) sariti pe la secunda .40. Nu cred ca are rost sa mai comentez de ce... geniala faza cand ii dai slapu' inapoi cum se num melodia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Craiova salveaza hip hopu romanesc ... http://www.youtube.com/watch?v=sg5TKlZAMWw sa-mi spuna cineva ca ce am vazut nu este adevarat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 E trailer.. da io m-am ras: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 EPIC. mark knopfler - boom, like that ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) @Iorgu....asta nu e gangsta adevarat....daca vrei sa vezi cum e viata in cartierele din Vaslui asculta-l pe asta )) si daca esti fan parazitii si iti plac astia cu mesaj social ascuns printre injuraturi ia-l pe greul asta ...omu reprezinta padurea )) Editat August 1, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 @Iorgu....asta nu e gangsta adevarat....daca vrei sa vezi cum e viata in cartierele din Vaslui asculta-l pe asta )) Poate de-asta e viata grea: Dramă la Vaslui! După 20 de ani de căsătorie, au aflat că nu sunt fraţi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 G-YEAH ! http://www.youtube.com/watch?v=aqefDXyJLjo moldavia? (aia e lada de politie?) @Iorgu....asta nu e gangsta adevarat....daca vrei sa vezi cum e viata in cartierele din Vaslui asculta-l pe asta )) si daca esti fan parazitii si iti plac astia cu mesaj social ascuns printre injuraturi ia-l pe greul asta ...omu reprezinta padurea )) groaznic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) geniala faza cand ii dai slapu' inapoi cum se num melodia? Mda, noi mergeam linistiti pe curbe cu vreo 60-70 si timpitul cred ca avea vreo 100 si. A stat in spatele nostru ce a stat dupa care gaz frate... De astia vezi tot timpul pe aici mai ales in afara orasului. melodia e mark knopfler ( solistul de la dire straits) si melodia se cheama boom like that. albumul se cheama shangri la. Editat August 1, 2013 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Craiova salveaza hip hopu romanesc ... http://www.youtube.com/watch?v=sg5TKlZAMWw cica fotomodele... la 1:30 citeste versurile de pe hartiuta .il tine ascuns intre picoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 @Iorgu....asta nu e gangsta adevarat....daca vrei sa vezi cum e viata in cartierele din Vaslui asculta-l pe asta )) si daca esti fan parazitii si iti plac astia cu mesaj social ascuns printre injuraturi ia-l pe greul asta ...omu reprezinta padurea )) primul clip e filmat cu nokia 1100. Aldoilea e filmat cu acelas aparat dar de un vasluian care a baut prea mult spirt Mona. My two cents.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 @lessy: pai il depasea complexitatea lirica si i se ardea RAM-ul daca recita tot textul cap coada fara ajutor )) @reverend: n-ai ascultat nicoadata un interviu cu un hip hoper dasta gen BUG Mafia...cel mai important e mesajul transmis...clipul si figuratia vin la mare distanta pe locul doi ) @cucciolo: eu cred ca "spiri" asta si cu "tarzy viata periculoasa" sunt pe undeva inruditi...neamurile lor isi au originea in acelasi viol incestuos petrecut acum 100-150 de ani )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Mama rusie . Da-ti la minutul 1.15 http://www.youtube.com/watch?v=F_kTdaiv5AQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Craiova salveaza hip hopu romanesc ... http://www.youtube.com/watch?v=sg5TKlZAMWw good posting... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 http://www.220.ro/faze-tari/Puterea-Claxonului-Nu-Esueaza-Niciodata/OwfJbBC3ih/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate