Lucian_M Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Așa zice google: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Acum 13 ore, Escanor a spus: Posibil că sunt millennial, doar că prima parte a generației, aia mai "bătrâni" Millennials, also known as Generation Y or Gen Y, are the demographic cohort following Generation X and preceding Generation Z. Researchers and popular media use the early 1980s as starting birth years and the mid-1990s to early 2000s as ending birth years, with the generation typically being defined as people born from 1981 to 1996.[1] Most millennials are the children of baby boomers and older Generation X;[2] millennials are often the parents of Generation Alpha.[3] Deci fix milenial esti :)) Acum 3 ore, Lucian_M a spus: Nu știu sigur, dar parcă cei născuți după 2000... Nop, banuiesc ca si tu tot milenial :)) Cat despre cap de creta, dupa cum e norocul. Eu am dat si de oameni normali, cu capul pe umeri, cu care am putut discuta civilizat. Dar am dat si de idioti-de exemplu la iesirea din Bucuresti spre DN2 E85, e o zona cu 4 benzi pe sens, treceri de pietoni cu scuar pe mijloc. M-a oprit cap de creta, eu fiind cu masina pe banda 1, ca nu am dat prioritate la pietoni (hotatat sa imi ia permisul)-care pietoni erau pe sens opus, in dreptul benzii doi-nici nu ajunsesera la scuar. Si cu vorba buna nu a mers, desi am incercat sa explic tolomacului-culmea, eram atunci cu scoala de a, aveam in masina si cartea de legislatie-i-am deschis o la articolul despre prioritate pietoni. NIci asa nu a vrut sa priceapa :)))))) M-am enervat si i-am spus sa ia permisul, ca ne vedem in instanta pentru abuz in serviciu-proces intentat pe persoana cat si pe institutie, si plangere interna MAI tot pentru abuz in serviciu. Dupa 10 min s-a intors de la masina cu actele, si un avertisment ca nu aveam luminile aprinse :)))))) Desi culmea, merg permanent cu faza scurta, desi masina are DRL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Acum 14 minute, Adrian M. a spus: Nop, banuiesc ca si tu tot milenial :)) Probabil, ca am aparut in 1980, vara (de aia imi place caldura la glezne ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 (editat) Acum 19 minute, Adrian M. a spus: Deci fix milenial esti :)) Acum 19 minute, Adrian M. a spus: Nop, banuiesc ca si tu tot milenial :)) Sa fii milenial e mai mult o chestie culturala decat o caracteristica derivata direct din anul de nastere. Prostia caracteristica acestei generatii este mult mai pregnanta in societatile occidentale fata de cele est-europene sau din alte continente. La noi o persoana nascuta la sfarsit de anii '80 nu are in cap tampeniile celor din SUA de exemplu in schimb generatia Z de la noi e cam la fel de imbecila ca cea din SUA. Editat Martie 16, 2023 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Se schimbă problemele cu generațiile astea, daca problema acum ceva vreme era să ajungi până la destinație și mai aveai încă o mobra de rezerva cu tine pentru piese, acum problema e unde e filtru rar. Daca problema bunicilor era că luptau pe front unde îți luai glonțan in țeasta, acum problema că sunt vinituri în București. Cum prima problema s.a rezolvat cu timpul iar acum pleci mult mai relaxat până la mare, la fel o sa se rezolve și problema cu rarul. Cine vrea sa se implice sa rezolve problema, are votul meu, faceți un partid, intrați în parlament, desființați instituția, propuneți soluție înlocuitoare, dar o sa dureze (am auzit că ăștia din generația Z se dau cu poponeata de pământ daca nu se rezolva peste noapte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 16 hours ago, Escanor said: Posibil că sunt millennial, doar că prima parte a generației, aia mai "bătrâni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2023 Admin Share Postat Martie 16, 2023 Acum 8 ore, ENEOS a spus: Asta înseamnă să fii mafiot! Pe dracu Chiar mă gândeam, să vezi cum rămân fără permis dintr-o neatenție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Acum 8 ore, PzKpfW a spus: La Arena Națională și Leroy Merlin Chitila. Cei născuți din anii '80 până spre sfârșitul anilor '90. Uf, am scapat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 23, 2023 Autor Share Postat Martie 23, 2023 On 3/16/2023 at 10:48 AM, PzKpfW said: Pentru cine interesează, sunt și azi la Leroy Merlin băieții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 11, 2023 Autor Share Postat Mai 11, 2023 Control RAR la intersecția șoseaua Alexandriei cu Măgurele și Antiaeriană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 16, 2023 Autor Share Postat Mai 16, 2023 Control RAR pe Calea Floreasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 (editat) Foarte bine. Că-n trafic sunt destule gioarse cu burlane. Editat Mai 16, 2023 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 16, 2023 Autor Share Postat Mai 16, 2023 "Gioarsele cu burlane" nu prea ies la orele astea. Iar dacă ies, sigur nu sunt la fel de deranjante ca noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 A fost azi RAR si la Gara Obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 Acum 10 ore, PzKpfW a spus: "Gioarsele cu burlane" nu prea ies la orele astea. Iar dacă ies, sigur nu sunt la fel de deranjante ca noaptea. Ai fi surprins. Dar cum "ie si iei uameni" (aia de la RAR), banuiesc ca in plasa cade doar plevushca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 17, 2023 Share Postat Mai 17, 2023 RAR Arena Nationala pe Basarabia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 24, 2023 Autor Share Postat Iunie 24, 2023 Control RAR la Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 14 ore, PzKpfW a spus: Control RAR la Victoriei. Păcat că nu-și fac un birou permanent și în Piața Constituției. Iarăși au început cursele cu burlane cât mai zgomotoase. Având în vedere ce șlapi și bermude au meseriașii, bănuiesc că selecția naturală va compensa absența controalelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 25, 2023 Autor Share Postat Iunie 25, 2023 Personal mă deranjează mai mult puradeii cu monocilindre și țeavă goală care turează aiurea printre blocuri. Problema fiind că sunt și lente, trec minute până ies din rază. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Or să zică unii: nu mor caii când vor câinii, deci faza cu selecția funcționează greu. Și pe la noi se merge echipat oarecum similar, că cică e cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 (editat) Si eu merg in blugi si tricou. Dar n-am miar, am mobra de A2, ca, deh, sunt incepator... Editat Iunie 25, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Si eu merg in blugi si tricou. Dar n-am miar, am mobra de A2, ca, deh, sunt incepator... Un minim de protecție e ușor de realizat: un sacou/geacă de textil/bumbac/in (versiunea in https://www.formoto.it/it/shop-496/abbigliamento-giacche/cottage) la care se adaugă protecție dorsală (https://www.tucanourbano.com/en/pp/accessories-black-8009-65632), mănuși de vară, dacă e cu motor niște sneakers de basket. Vorba aia: aveți grijă de corpurile voastre! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 La 25.06.2023 la 13:09, pierrotlefou a spus: Păcat că nu-și fac un birou permanent și în Piața Constituției. Iarăși au început cursele cu burlane cât mai zgomotoase. Având în vedere ce șlapi și bermude au meseriașii, bănuiesc că selecția naturală va compensa absența controalelor. Corect! Si mie mi-ar placea asta Pe anumite chat-uri deja au scris unii ca au nevoie de toba stoc (IMPRUMUT, nu vor sa cumpere) ca sa treaca RAR-ul (ca au ramas fara talon) si cat costa taxa ca sa isi ia talonul inapoi... Fiecare intelege alfel fenomenul moto. Unii au placere maxima sa tureze motorul la nesfarsit si la ore de maxima audienta, altii isi iau SS-uri ca sa mearga exclusiv prin oras (si au doar 1-2 zone preferate pentru liniute), cei mai simpatici isi iau moto ca e cool si nu ies daca vad un nor pe cer sau bate putin vantul, etc. E loc pentru toti sub soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 30, 2023 Share Postat Iunie 30, 2023 Acum 14 minute, GoodKat a spus: Ies in parcul Carol destul de des, de obicei pe la orele 22:00 - 23:00 cand este racoare si mai liber. Ba frate...forjeaza unii niste gioarse de motociclete pe coborarea spre Sincai de zici ca nu este adevarat. 0 respect pentru oricine ar putea sa se odihneasca la ora aia. Aia merita prinsi, batuti si sa li se bage mizeriile alea de "tobe" in cwr. Daca as sta in blocurile de langa bulevard, mi-as face stoc de cartofi si as sta la vanatoare. Pe vremuri mergea cu plângere la poliție și se mobiliza și RAR-ul. Personal, apostrofez în trafic genul ăsta de imberbi. Și, văzând ce echipament folosesc (șlapi și pempărși), îi încurajez să se țină de genul ăla de ținută, selecția naturală funcționează la marele fix. Multe Urări și Iubire Eternă lor, că specimenele alea sunt prezente pe acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate