TETEA. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: sa fi Nu le iese chiar tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 hop si grammar nazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 N-ar trebui sa va pese, la ce fracturi de logica afisati public, o litera mancata e ultima voastra grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 2 minute, TETEA. a spus: N-ar trebui sa va pese, la ce fracturi de logica afisati public, o litera mancata e ultima voastra grija! daca te deranjeaza logica mea poti folosi functia de ignore, simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 21 minute, danypop a spus: După astfel de accidentări îți vine să bagi picioru-n tot, pasiune, faimă, bani, titluri(măcar de avea vreo 5-6) Ramai desfigurat și olog pe viață. Mari riscuri.... Și când mai vezi că-i înjura pe aici lumea ca nu le place de moaca lor.... intreaba-l pe JLo.. da omu statea bine financiar asa ca na, si-a permis. e o meserie si asta, ca oricare alta. cu riscurile ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Lasa-i mai, ca doar nu se intrec in parc cu carucioarele de copii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 4 ore, TETEA. a spus: ma cer afara respectuos, intrucat timpul meu valoreaza mai mult decat "creerii" vostri in viu. aidi pa! Ai mai găsit ceva timp mai ieftin și te-ai gândit să-l "strici" pe aici cu "fraierii"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 da, am luat pauza de masa tarziu si-mi fac siesta. *N-am facut pe nimeni fraier, doar pe MM lipsit de inteligenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Te primim oricând la o "bârfă, o semințe pe marginea drumului" Acum 5 minute, Cavaleru a spus: daca te deranjeaza logica mea poti folosi functia de ignore, simplu Cred ca putem rămâne calmi și cu un limbaj civilizat chiar dacă nu tot timpul suntem cu toții de aceeași părere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 4 ore, TETEA. a spus: Din cate observ, se discuta chestii serioase. Se calculeaza puncte fictive, se gasesc scuze ca "au mai gresit si altii", etc. Va rog sa ma scuzati, ma cer afara respectuos, intrucat timpul meu valoreaza mai mult decat "creerii" vostri in viu. aidi pa! Bine ai revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Cam asta e rolul unui forum. Ne-a adunat aici o pasiune comuna, motorsportul, racingul. E bine sa avem opinii diferite ca asa avem și ce discuta. Acum 9 minute, frigider a spus: intreaba-l pe JLo.. da omu statea bine financiar asa ca na, si-a permis. e o meserie si asta, ca oricare alta. cu riscurile ei Nu le plâng eu de milă dar cred ca am putea fi puțin mai calculați în exprimare(nu e fb aici) Stam confortabili pe canapea și pe noi ne deranjează uneori mai mult decât pe cei implicați /prejudiciati în acele incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 4 hours ago, xt600 said: Honda e cea mai slaba. Este. Dar Repsol Honda este o echipă care gravitează în jurul lui iar RC213V-ul este o motocicletă pe care o cunoaște foarte bine. M1 este total necunoscută pentru el, dezvoltată de/pentru alt pilot și stil de pilotaj, iar în momentul de față este doar sensibil mai performantă decât Honda. Per total ar fi deci într-o situație mai proastă ca la Repsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 (editat) cam multe clisee pe un topic de motogp. Intreba l pe JLO / spune i lui MM / ... samd de parca unii chiar cred in Miki Alexandrescu. Credeam ca doar la topicul urakian se discuta asa.. Zii lu Putin. Dar cand nu ai argumente sau idei.. o dai in balarii mai rau decat PolEsp prin prundis. Editat Martie 27, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 31 minutes ago, nike said: cam multe clisee pe un topic de motogp. E topic microbist, mulți au afinități pentru un pilot, o echipă sau un constructor. Din păcate nu mulți apreciază sportul și competiția în sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 100% de-acord Limbajul de peluză predomină, se aprind spiritele ca în tribune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 (editat) Acum 38 minute, nike a spus: cam multe clisee pe un topic de motogp. Intreba l pe JLO / spune i lui MM / ... samd de parca unii chiar cred in Miki Alexandrescu. Credeam ca doar la topicul urakian se discuta asa.. Zii lu Putin. Dar cand nu ai argumente sau idei.. o dai in balarii mai rau decat PolEsp prin prundis. putina caterinca n-a omorat pe nimeni. doar nu crezi ca ii cauta cineva sa le zica / ii intrebe Editat Martie 27, 2023 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Voba uni mare pilot...ambitia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 7 ore, B.B. a spus: Pai ce legatura are cat de de cald/rece era cauciucul cu blocarea franei, asta nu inteleg.. sau poate discurile de frana erau reci? Tu de cand nu te-ai mai suit pe o mobra?! Acum 7 ore, B.B. a spus: Am vb cu el si zice sa nu va mai bucurați aiurea. Are bilete deja pt Argentina si compania aeriana nu ii da refund. In plus nu il doare mana așa tare incat sa nu poata frâna... Pai el n-a putut frana nici cu doua maini intregi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 MM operație azi dimineață fixat osulețul cu 2 șurubele.Treaba bună recuperare ușoară dar nu merge pe Argentina. Sta pe Madrid în casa aia de zici ca e galerie de arta (casa mai impersonala n am văzut btw) și se uita cu câinii la tv. Numa bine are 3 săptămâni sa revină în forță la CoTA și driblează și penalizarea.win-win. Ar fi bine la CoTA sa câștige ca altfel deja ia Pecco avans - Bestia out,Q pe niciunde....nu ii vad vreun oponent serios la titlu în afara de MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Campionatul e lung, foarte lung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 46 minute, Method a spus: MM operație azi dimineață fixat osulețul cu 2 șurubele.Treaba bună recuperare ușoară dar nu merge pe Argentina. Sta pe Madrid în casa aia de zici ca e galerie de arta (casa mai impersonala n am văzut btw) și se uita cu câinii la tv. Numa bine are 3 săptămâni sa revină în forță la CoTA și driblează și penalizarea.win-win. Ar fi bine la CoTA sa câștige ca altfel deja ia Pecco avans - Bestia out,Q pe niciunde....nu ii vad vreun oponent serios la titlu în afara de MM. Pai tu cu cateva multe milioane de euro sau dolari ti-ai fi luat un apartament cu 2 camere la etaju 4 in Berceni. Nu? Normal ca si-a luat viloaie, ce pla lui. Legat de deget, si eu am crezut ca e degetu dar daca citesti mai bine e os metacarpian, asta inseamna unul din cele din palma. Daca era un deget nu cred ca ar fi lipsit. Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Tu de cand nu te-ai mai suit pe o mobra?! Pai el n-a putut frana nici cu doua maini intregi... Acum am vazut ce m-ai întrebat. Vezi ca am doua mobre la profil si nu-s puse la mișto. Ultima oara a fost weekendul trecut vreo 3 ore de hard enduro pe coclauri, asa de primăvară. Dar nu cred ca m-am oprit toata iarna de iesit off-road. Ma scuzi ca nu ma dau pe supersport iar de blocat fata am blocat-o de cateva ori la viata mea si de fiecare data am fost pe jos, n-am apucat sa am reflexul de a o lasa asa repede ca MM si nici nu am reflectat prea mult la teoria aderenței pneului față. Mea culpa. Pt mine frana blocată înseamnă pe jos, nu prea am făcut slides cu pneul față la viata mea Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Tu de cand nu te-ai mai suit pe o mobra?! Pai el n-a putut frana nici cu doua maini intregi... Acum am vazut ce m-ai întrebat. Vezi ca am doua mobre la profil si nu-s puse la mișto. Ultima oara a fost weekendul trecut vreo 3 ore de hard enduro pe coclauri, asa de primăvară. Dar nu cred ca m-am oprit toata iarna de iesit off-road. Ma scuzi ca nu ma dau pe supersport iar de blocat fata am blocat-o de cateva ori la viata mea si de fiecare data am fost pe jos, n-am apucat sa am reflexul de a o lasa asa repede ca MM si nici nu am reflectat prea mult la teoria aderenței pneului față. Mea culpa. Pt mine frana față blocată înseamnă pe jos, nu prea am făcut slides cu pneul față la viata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 1 oră în urmă, Method a spus: Ar fi bine la CoTA sa câștige ca altfel deja ia Pecco avans - Degeaba câștiga el dacă Peco iese pe 2 ii ia 5 puncte. Și încă ceva rest de puncte pare de la sprint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 (editat) Acum 4 ore, frigider a spus: putina caterinca n-a omorat pe nimeni. Nu e katerink, e doar hate si cred ca vreo 2-3 de pe aici sunt in stare sa faca pogo la o piesa de teatru. Acum 4 ore, frigider a spus: doar nu crezi ca ii cauta cineva sa le zica / ii intrebe E chiar personala treaba. Ca taurii carora nu le place rosu. Ghinion!!! Pecco le va rupe fasul anul asta. Zi-le asta! Bwhahahhahahhahahhahahahha Acum 4 ore, PzKpfW a spus: E topic microbist, mulți au afinități pentru un pilot, o echipă sau un constructor. Stiu! Jigodia aia de Marcel a mers bine, bine ca n-a mers mult Acum 4 ore, PzKpfW a spus: Din păcate nu mulți apreciază sportul și competiția în sine. In motogp dupa ce vezi o cursa live il vei aprecia si pe ultimul iesit. Cine termina cursa, dpmdv e invingator. 93, 63, 20 sunt din alt film, restul merg tare si franeaza tarziu. 1 oră în urmă, TETEA. a spus: Campionatul e lung, foarte lung! 99% din postarile tale sunt ca aceasta,inutile ca o flegma in ocean ce spera sa faca un val. Sper ca apreciezi, doar te-am informat Editat Martie 27, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Sunt cu 1 la suta peste tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 1 oră în urmă, nike a spus: Ghinion!!! Pecco le va rupe fasul anul asta. Asa pare,dar sa nu ne pripim. 1 oră în urmă, nike a spus: Jigodia aia de Marcel a mers bine, bine ca n-a mers mult Asta a fost buna rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate