Sari la conținut

16 MotoGP™ Guru by Gryfyn Australian Motorcycle Grand Prix


ioio_viola
 Share

Postări Recomandate

 

Acosta a cazut inainte de inceperea cursei?

 

ma uit pe un live pe FB si Miller s-a dus sa salute fanii din dreptul boxelor pe linia dreapta, urmat de Marini si Peco

 

toti fac selfieuri cu fanii dar Miller a trecut la next level a dat si sapca si cizmele

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 113
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 35 minute, Lup69 a spus:

cursa de sprint anulata

Și eu de ce m-am trezit cu noaptea-n cap?!? Pffff...🙄

🤬

Acum 35 minute, Lup69 a spus:

cursa de sprint anulata

Și eu de ce m-am trezit cu noaptea-n cap?!? Pffff...🙄

Pe rahanul de aplicație motogp nu scrie nimic! 🤬

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 13 ore, Cavaleru a spus:

@therocketscientist1 Peco a mers in FPuri mult cu medium, JM a incercat cred doar un sprint cu soft pe spate

 

eu cred ca Peco avea mai multa informatie despre cum va rezista acel medium si a extrapolat despre cum se va comporta softul ala.

 

Cand mai mult de jumate de grila isi pune medium pe spate, iti da de gandit ca strategie.

 

JM a riscat, era aproape sa ii iasa dar nu i-a iesit.

 

A avut noroc chior la cursa aia intrerupta de ploaie. Unde a fortat ca un disperat si la jumatatea cursei deja incepuse sa piarda timp fata de urmaritori. Noroc ca s-a oprit ploia de tot...

 

JMului ii place sa riste. Cateodata bafta karma dzeu sau ce vreti voi il ajuta sa-i iasa pasenta, dar de data asta nu i-a iesit. Cum nici in indonezia nu i-a iesit in cursa mare de s-a tavalit singur fara presiune fara adversar si cu avans consistent.

 

Inca are sanse, maine probabil va lua victorie in Sprint ca nu are rival  cand incalta softu pe spate si il va tine toata cursa fara probleme.

 

Nu am ceva cu JM este un pilot extrem de rapid, mai trebe sa puna si tartacuta aia la munca, ca nu merge sa castigi toata cursele cu blana orbitoare, ca nu e JL99

 

Ar fi fantastic sa vedem moto de client sa dea campion mondial...

 

 

image.thumb.png.45049e3ccf4379304a1122b21744f05d.png

Foarte bine spus.

 

JM nu este deloc un pilot cerebral,in timp ce Pecco (in 80% din timp),da.Pecco insa poate fi batut tocmai pt ca este un pilot cerebral si nu risca aproape deloc,gen Dovi,in timp ce JM se bate singur ca Memelu.

Pe partea cealalta insa,Pecco are un super inginer in boxa lui si mai subliniez inca odata (daca mai era nevoie),diferenta dintre Factory si echipa de client - daca JM activa la Factory si nu la Pramac,probabil nu ar fi facut o alegere gresita de gume - Factory au mult mai multe date,fac simulari care le permit sa NU faca asemenea alegeri gresite,in timp ce la Pramac,e el cu inginerul si cu feelingul - se pare ca Pramac i-a ales softul, nu el a insistat.

Btw a iesit soarele pe la jumatatea cursei si a crescut temp la asfalt,ceea ce clar nu l-a ajutat pe JM,pt ca la inceputul cursei era chiar inorat.Era sa faca una a la Lorenzo sa le arate ca nu poate fi nimeni atat de rapid decat el,insa n-a mers.Close but not enough.Si dupa cum am mai zis,chiar nu trebuia sa riste asa ceva daca nu era sigur ca ii iese,pt ca el era oricum mai rapid decat ei chiar si pe med.Asta a fost de fapt marea greseala.

Si acum "the perfect storm" pt JM weekendul asta - sprint anulat.Ceea ce il loveste pe el in principal cel mai mult,pt ca el era prim candidat la victorie (in timp ce Bagnaia ma indoiesc sa fi prins podium la sprint) si ar mai fi redus binisor din diferenta.

 

Mda.Practic Bagnaia aici a castigat titlul anul trecut cand Q a comis-o,sper sa nu fi fost weekendul asta hotarator pt soarta campionatului la fel cum a fost in 2022...

 

La cursele mici Acosta s-a imprastiat in turul de formare din cate am inteles?

Nu am vazut cursele de moto3/2,erau la ore prea "ametitoare",se pot vedea aici.

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 7 ore, Djenavar a spus:

Eu sper ca nu mai sunt curse la dracu.n praznik si revin la ore normale.

eu sper invers.

can ma trez la 8-9 deja cursa e pe torente :) 

Acum 4 ore, Cavaleru a spus:

Acosta a cazut inainte de inceperea cursei?

 

a cazut in turul de formare.

a plecat ultimul de pe grila si a terminat pe 9 parca.

oricum, s-au dat juma de puncte deci e ok omul.

Acum 3 ore, ENEOS a spus:

Și eu de ce m-am trezit cu noaptea-n cap?!? Pffff...🙄

tzeapa australa.

 

 

poate acum intelege lumea de ce s-a facut schimbarea sprint-GP.

au judecat-o bine oamenii.

GP-ul e miezul pana la urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 8 minute, frigider a spus:

GP-ul e miezul pana la urma

Mda, moto3 program complet, moto2 cursă scurtată, motogp 1 cursă din 2 (drept că aia lungă, dar parcă sprintul e mai animat)...

A fost blat, pregătea Q ceva radical!

Editat de ENEOS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 17 ore, B.B. a spus:

Si-a găsit si Zarco cand sa ia o victorie..  pfff.. 

 

Altfel castiga Pecco :P

Acum 16 ore, Cavaleru a spus:

eu cred ca Peco avea mai multa informatie despre cum va rezista acel medium si a extrapolat despre cum se va comporta softul ala.

 

Michellin a spus clar ca este nebunie sa incerci guma soft pe acel circuit. JM si a luat avant 4 secunde si in final a pierdut 6.

Daca ar fi fost coechipier cu PEcco, ar fi luat campionatul acest an.

 

Din cauza cauciucurilor lui JM n-am putut urmari batalia dintre Quacalaro si Marcel. Interesanta e pozitia pentru care s-au batut :haha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acosta a cazut in turul de formare dupa ce cursa fusese oprita cu steag rosu. A plecat ultimnul din grila (poz 31) si reusise sa ajunga pe 9. Arbolino avea insa vreo 16 sec fata de locul 2, asta si pentru ca s-a cazut in draci. S-a chinuit vreo 5 minte sa reporneasca motorul, care nu si nu, noroc ca pana a urma s-a decis sa nu se mai alerge alea cateva tururi cat sa se faca 2/3 si sa se dea punctele full.

 

Dracu stie daca anularea sprintului a fost buna pt JM, s-ar fi alergat oricum pe ud, el ar fi trebuit sa riste, deci sanse foarte mari sa o culce. Peco ar fi mers cerabral in stilul sau si foarte probabil ar fi terminat in primii 6, dar orice rezultat era posibil pentru ca pista era atat de uda inca zici ca se dadeau pe gheta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, Method a spus:

 

....daca JM activa la Factory si nu la Pramac,probabil nu ar fi facut o alegere gresita de gume - Factory au mult mai multe date,fac simulari care le permit sa NU faca asemenea alegeri gresite,in timp ce la Pramac,e el cu inginerul si cu feelingul - se pare ca Pramac i-a ales softul, nu el a insistat.

 

chiar nu trebuia sa riste asa ceva daca nu era sigur ca ii iese,pt ca el era oricum mai rapid decat ei chiar si pe med.Asta a fost de fapt marea greseala.

 

Mda.Practic Bagnaia aici a castigat titlul anul trecut cand Q a comis-o,sper sa nu fi fost weekendul asta hotarator pt soarta campionatului la fel cum a fost in 2022..

Nu cred ca a gresit, cred mai degraba ca a riscat (el sau echipa) si a gresit. S-a bazat mult pe faptul ca pista era rece, ca batea vantul, ceea ce i-a permis sa faca o alegere "neconventionala", sa zicem. Cum spuneam si alta data, in situatia lui, cu diferenta de puncte existenta, DACA VREA TITLUL, trebuie sa riste! Este o situatie unica atat pentru o echipa de client, cat si pentru el ca pilot de client, o situatie cu care poate nu se intalneste decat odata in viata. 

In alta ordine de idei, hai sa privim analitic situatia... pana la urm, JM a pierdut totul in ultimul tur, da? De fapt as zice in ultimele viraje ale turului... ma gandesc ca daca ar fi avut rabdare si ar fi mers la conservare inca un tur, doua, ar fi avut suficienta guma, ca sa reziste pe acele cateva viraje, de la final. Acolo a contat foarte mult cum a fost dirijat de pe margine. Daca ii reusea, acum vorbeam despre JM ca despre pilotul genial, care a gandit out of box, care a dat rusinica echipei de uzina, care are mai multe date decat el, care este atat de inspirat, imbatabil, etc, etc. Asa este doar un pilot necerebral, care a gresit fundamental, neinspirat, care nu are langa el inginerul si echipa care trebuie. Cam asta se intampla in MotoGP si in tot ceea ce inseamna sport, in general. Cum spunea Napoleon: de la sublim la ridicol nu este decat un pas. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, Method a spus:

subliniez inca odata (daca mai era nevoie),diferenta dintre Factory si echipa de client - daca JM activa la Factory si nu la Pramac,probabil nu ar fi facut o alegere gresita de gume - Factory au mult mai multe date,fac simulari care le permit sa NU faca asemenea alegeri gresite …

MM, Aleix?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...