ioio_viola Postat Noiembrie 15, 2023 Share Postat Noiembrie 15, 2023 CATEGORY - LAPS TOTAL DISTANCE FINISH IN CASE OF RED FLAG MotoGP™ - 22 118.36 Km / 73.55 Miles 17 Moto2™ 20 107.6 Km / 66.86 Miles 15 Moto3™ 18 96.84 Km / 60.17 Miles 14 Vineri 17.11 14:45-15:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 19:00-20:00 MotoGP™ Practice Sambata 18.11 14:00-14:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 14:40-14:55 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 15:05-15:20 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 17:15-17:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 18:10-18:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 19:00-19:45 MotoGP™11 Laps Tissot Sprint Duminica 19.11 14:40-14:50 MotoGP™ Warm Up 16:00-16:35 Moto3™18 Laps Race 17:15-17:55 Moto2™20 Laps Race 19:00-19:50 MotoGP™22 Laps Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 15, 2023 Share Postat Noiembrie 15, 2023 vai de plm mi-e frica sa ma uit. plm, Peco are 1, cinstit ar fi sa ia si JM 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Noiembrie 15, 2023 Share Postat Noiembrie 15, 2023 Gingii are, nițel mov există nativ, n-are psihic încă. Sper în următorii 2-3 ani să rămână o poveste italiană. Sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 15, 2023 Share Postat Noiembrie 15, 2023 Hai JM89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 15, 2023 Share Postat Noiembrie 15, 2023 Hopa, incepe sezonuu din nou, Diiii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 15, 2023 Share Postat Noiembrie 15, 2023 Yhaaaa, diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 14 ore, B.B. a spus: Hopa, incepe sezonuu din nou, Diiii!!! Miiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Hai cu scandalul ,aici pariez ca iese scandal Jorge Martin: “I hope the title won’t be decided in an office” Nu face referire la jocuri de culise,ci la chestiunea cu presiunea gumelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Am văzut si declarația in care spune ca il doare in penis de prietenii lui Banana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 5 hours ago, Method said: Hai cu scandalul ,aici pariez ca iese scandal Jorge Martin: “I hope the title won’t be decided in an office” Nu face referire la jocuri de culise,ci la chestiunea cu presiunea gumelor. Dacă va câștiga Martín, o va face pentru că este mai rapid. Dacă va câștiga Bagnaia, o va face pentru că este mai inteligent (în ciuda greșelilor de Moto3 pe care le face ocazional). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 7 ore, Method a spus: Hai cu scandalul ,aici pariez ca iese scandal Jorge Martin: “I hope the title won’t be decided in an office” Nu face referire la jocuri de culise,ci la chestiunea cu presiunea gumelor. eu cred ca presiunea e mai mare pe Bag cu asta cu gumele fiind un pilot axat pe franare. JM e mai rapid in conditiile astea, dar vom vedea. Daca Bag ajunge la Valencia cu peste 5 puncte avantaj, va fi dificil pt JM....dar speranta moare ultima prerea mea e ca ar tb sa scoata reglementarea asta stupida pt ultimile 2 curse...sa o scoata de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 (editat) Acum 5 ore, B.B. a spus: Am văzut si declarația in care spune ca il doare in penis de prietenii lui Banana. Aahaha,si eu ma uitam acum la videos. Mai,el are dreptate cu partea a2a din ce a zis - e atat de rapid incat daca isi da 100% si nu face greseli (aici inteleg si greseli de strategie,alegere gume etc),deci daca merge flawless,nu poate fi ajuns,indiferent de "Pecco si prietenii". "I never expected we'd be sitting together and fighting for a MotoGP™ title" Acum 4 ore, PzKpfW a spus: Dacă va câștiga Martín, o va face pentru că este mai rapid. Dacă va câștiga Bagnaia, o va face pentru că este mai inteligent (în ciuda greșelilor de Moto3 pe care le face ocazional). True that Acum 2 ore, damager a spus: eu cred ca presiunea e mai mare pe Bag cu asta cu gumele fiind un pilot axat pe franare. JM e mai rapid in conditiile astea, dar vom vedea. Daca Bag ajunge la Valencia cu peste 5 puncte avantaj, va fi dificil pt JM....dar speranta moare ultima prerea mea e ca ar tb sa scoata reglementarea asta stupida pt ultimile 2 curse...sa o scoata de tot. Eu cred ca totusi Pecco are 2 avantaje : 14 puncte si echipa din spate. ...inca ma mai gandesc la faza cu Binder - si cele 4? puncte - s-ar putea sa cantareasca greu.Dar meh,dupa cum a zis si Martin,daca el reuseste sa mearga la perfect,nu cred ca il poate atinge nimeni.Vom vedea. Qatar GP Press Conference: Bagnaia and Martin Editat Noiembrie 16, 2023 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 36 minute, Method a spus: Eu cred ca totusi Pecco are 2 avantaje : 14 puncte si echipa din spate. N-are niciun avantaj, din contra presiunea pusa de echipa ii aduce doar beneficii lui Martinator. Daca maine Pecco e bagat in sedinta si i se spune de catre Ducati "fa show ca oricum un pilot Ducati aduce titlul" castiga competitia. Martinator ii da blana orbitoare pentru ca nu are nimic de pierdut, de aceea s-a si apropiat de Pecco. In schimb, italianul merge cu morcovul in cwr ca pierde numarul 1 de pe mobra la anul. ----- dar cel mai naspa nu va fi cand il va certa Tardozzi si Ciabatti, mai nasol e ce va scrie xt600 despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Aahahhaha buna asta,da. Ce sa zic...sa te auda Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 10 ore, damager a spus: eu cred ca presiunea e mai mare pe Bag cu asta cu gumele fiind un pilot axat pe franare. ... prerea mea e ca ar tb sa scoata reglementarea asta stupida pt ultimile 2 curse...sa o scoata de tot. da si DA. dar..stii cum e, regulile sunte reguli, asa o sa zica. Acum 7 ore, nike a spus: mai nasol e ce va scrie xt600 despre el mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 simplu, totul e la mana lui Martin... castiga cele 2 curse si sprinturile si iese campeon restul e poveste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 oricum JM nu are nimic de pierdut, locul 2 nu are cum sa il piarda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 26 minute, Cavaleru a spus: oricum JM nu are nimic de pierdut, locul 2 nu are cum sa il piarda are de pierdut campionatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 (editat) Acum 9 minute, frigider a spus: are de pierdut campionatul. cum sa il piarda din moment ce e pe 2. trebuie sa traga fiecare din ultimele curse sa iasa in fata lui Peco. nici Peco nu poate sa stea linistit prea mult, dar daca termina fiecare cursa pe locul urmator in spatele lui JM are campionatul asigurat. Ma astept sa domine si cursa asta Bestia. in conferinta de presa a zis Peco ca vor incerca sa lucreze impreuna cursele astea doua (cred ca mai mult se referea la calificari si setupul de cursa) dar daca Bestia va avea sanse la victorie a zis ca e normal el sa lupte pt ea. Later edit. Peco are nevoie de cel putin o cursa sa iasa in fata lui JM ca sa fie sigur de campionat. Editat Noiembrie 17, 2023 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 In ultimul timp mi se pare ca JM a mers bine in sprint dar Peco in cursa mare. JM tre sa lucreze la cursa mare, acolo sunt punctele care fac dif. ce puncte a scos in sprint Peco le-a omorat in cursa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 42 minute, frigider a spus: are de pierdut campionatul. Și nimic nu-i garantează că vreodată v-a mai fi atât de aproape și cu o șansă atât de mare, deci trebuie sa joace și ultima carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Ia lasati-i bai pe Peco si Jorjel, uitati ce gagica are Marquez, acum se plimba cu el pe la circuite, deci e serioasa treaba. Eu ma bucur ca nu e gheu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Aveai îndoieli ca idolul tău are apucături de giallo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 imi place ca inca are tricou cu Honda ...inca doo' saptamani, hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 (editat) Si eu am tricou cu MM93 si Honda, ce fac cu el? Am si motocicleta honda repsol 93 in miniatura, cu ea ce fac? Editat Noiembrie 17, 2023 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate