Constantin Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Cutie posterioara joasa tot incerc de cativa ani! Cu cea de 17 l circul de cca 1 an montata pe Honda CB 500 X. Cea de fata permite o casca integrala. Am mutat nr mai sus cu putin. La 120 km/h, fara probleme. Au mers masini de politie in spate. Fara reactie. Acum incap 5 casti integrale pe X Max-ul 300. Nu fac recomandari. Evit cutiile laterale desi sunt frumoase si fac impresie. Dar incape o casca/ cutie, deci in Bucuresti, stai la rand cu cei pe 4 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Intotdeauna m-am intrebat, daca as avea 5 casti cu mine, unde le-as pune..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Ce? N-ai luat niciodata doua perechi de manusi una peste alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 8 minute, chopperman a spus: Intotdeauna m-am intrebat, daca as avea 5 casti cu mine, unde le-as pune..... Eu mă întreb când va ceda eșafodajul, cutia de jos e susținută de doar 2 montanți verticali și întreaga construcție pare firavă, plus că în general suporturile de topcase au o sarcină limitată pe care o pot susține. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 e interesanta solutia si eu folosesc foarte mult scuterul ca si caraus pt ca nu ma omor cu plimbatul cu masina prin trafic. 1-2 chingi un pic de inginerie si gata carausu. In pozele de mai jos veti vedea cutia de la un scaun de la ikea, un aspirator de 25l, un circular pt taieri inclinate si un dulap de 10x5cm de 3m taiat in 2 , Dau exemplele astea pt ca incarcat cu pungi de cumparaturi sau materiale de constructii nu se vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 34 minute, Cavaleru a spus: In pozele de mai jos veti vedea cutia de la un scaun de la ikea, un aspirator de 25l, un circular pt taieri inclinate si un dulap de 10x5cm de 3m taiat in 2 Credeam că toate astea deodată! Pfff, ești la juniori mici, și nici 5 căști n-ai avut pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 numai campeoni de tastatura p-aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Numarul de inmatriculare se poate muta in spate,chiar pe topcase. Si s-ar face loc liber pt al treilea topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 23 minute, megamotoreta a spus: Numarul de inmatriculare se poate muta in spate,chiar pe topcase. Si s-ar face loc liber pt al treilea topcase. :)))))))))))))) ca nu erau destule 2. sa fie 3! Eu zic mai bine sa facem un maaare topcase, si sa i montam roti si un motor de scuter. Mi se pare contraproductiva abordarea, cum montam tot mai multe topcaseuri, cand de fapt ar trebui invers-cum facem un topcase cu scuter :)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Am vazut multe inventii in viata asta, dar asa ceva domle' :)). Deci nici nu am cuvinte. Eu cred ca Domnul Constantin i-a batut pe multi cu chestia asta. Sunt curios ce zic cei de la Yamaha. Bat palma la un brevet? Dar Glovo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 47 minute, Patrick_M a spus: Am vazut multe inventii in viata asta, dar asa ceva domle' :)). Deci nici nu am cuvinte. Eu cred ca Domnul Constantin i-a batut pe multi cu chestia asta. Sunt curios ce zic cei de la Yamaha. Bat palma la un brevet? Dar Glovo? E veche, avea deja facuta inventia pe 2 motorete. acu a facut si pe scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 20 minutes ago, Adrian M. said: E veche, avea deja facuta inventia pe 2 motorete. acu a facut si pe scuter. A legat 2 motorete cu un topcase? Of, nu pot sa tin pasul cu inventiile astea. Eu merg tot pe mana la inapoiatii aia de la Givi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 20, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2023 Partea de rezistenta se rezolva simplu! Importante sunt incercarile privind posibila reducere a sarcinii pe roata fata! Se reduce cert, dar procentul de reducere este destul de mic astfel incat la o rampa ca la Brebu sa nu se simta la viraje? Incercam si mai vedem. E adevarat ca nu respectam sarcina in topcase. La cea din poza este de 3 kg. Daca accidental esti nevoit sa o depasesti, se pot pune elemente tensionate, de avarie! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Pot sa intreb si eu care e adevaratul motiv? Am inteles ca nu puneti case-uri lateral pentru suplete in trafic, dar pentru ce atata putere de carat, daca sunt doar 3 kg? Daca e un exercitiu de inginerie, da, e bun, dar in practica, 3 kg pot sta jos la picioare. Ca doar nu o sa fie polistiren de 3 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 55 minute, Patrick_M a spus: A legat 2 motorete cu un topcase? Of, nu pot sa tin pasul cu inventiile astea. Eu merg tot pe mana la inapoiatii aia de la Givi. un fel de van dam pe motorete/topcaseuri :)))))))))) in spagat, se stie :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 1 oră în urmă, Constantin a spus: Partea de rezistenta se rezolva simplu! Importante sunt incercarile privind posibila reducere a sarcinii pe roata fata! Se reduce cert, dar procentul de reducere este destul de mic astfel incat la o rampa ca la Brebu sa nu se simta la viraje? Incercam si mai vedem. E adevarat ca nu respectam sarcina in topcase. La cea din poza este de 3 kg. Daca accidental esti nevoit sa o depasesti, se pot pune elemente tensionate, de avarie! . Montati un topcase si in fata si se rezolva cu sarcina pe roata fata. Sau macar un portbagaj, ceva, cum sunt scuterele astea utilitare. Ia uite ce frumusete: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Solutia pentru problema creata de montarea unui topcase aditional, este....montarea a inca unui topcase. bai cum e karma asta :))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2023 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2023 Dar un singur topcase reglabil Shad SH 58 nu ajunge? https://www.shad.es/de/shad-world/produkte/koffer/topcases/sh58x/c17r160/ E adevărat ca este mare mai ales când este deschis maxim, dar decât să te complici cu fiare și alt topcase.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 33 minute, l.u.v a spus: Dar un singur topcase reglabil Shad SH 58 nu ajunge? https://www.shad.es/de/shad-world/produkte/koffer/topcases/sh58x/c17r160/ E adevărat ca este mare mai ales când este deschis maxim, dar decât să te complici cu fiare și alt topcase.. Unde poti pune doua topcase-uri este pacat sa pui unul expandabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 53 minute, l.u.v a spus: Dar un singur topcase reglabil Shad SH 58 nu ajunge? https://www.shad.es/de/shad-world/produkte/koffer/topcases/sh58x/c17r160/ E adevărat ca este mare mai ales când este deschis maxim, dar decât să te complici cu fiare și alt topcase.. Nu e bun, nu incap 4 casti in el. Si nu stii cand ai nevoie sa ai 4 casti la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 12 minute, Baxxter a spus: Nu e bun, nu incap 4 casti in el. Si nu stii cand ai nevoie sa ai 4 casti la tine. Uite, daca n-au avut sistemul cu sapte topcase uri, n-au casti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Unii imbatranesc degeaba.... Si mi-a mai placut aia cu inconjurul planetei de la Bucuresti la Ploiesti de 40 000 de ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2023 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2023 :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Ramane de apreciat faptul ca nu se plictiseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Toate discutiile astea sterile sunt doar pentru ca legislatia romaneasca are o lacuna zdravana: autorizarea montarii unui "cui" de remorcare pentru un vehicul pe doua roti...asa s-ar rezolva toate super simplu, cu o remorcuta...Subiect arhidezbatut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate