Kosmin Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Cu mare durere va anunt ca a incetat din viata azi 12.02.2024 Ivan Pedala ! Sa i fie tarana usoara ! Familia doreste ca la numerele sale de telefon sa nu mai fie sunat ! Motivul este lesne de inteles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Sa se odihneasca...., condoleante Familiei... Incredibil, sunt fara cuvinte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 (editat) Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Condoleanțe familiei. Nu am cuvinte... Editat Februarie 12 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Dumnezeu să-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Drum lin, prietene! Eu o să mi te amintesc așa cum erai cînd am făcut pozele puse de Cristian mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12 Admin Share Postat Februarie 12 Jeane, Dumnezeu să-ți ierte păcatele! O să-mi lipsească telefonul tău anual de zi de naștere! Asta este viața, ne luăm cu una alta, zicem că avem timp să ne vedem, apoi se stinge lumina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 KM fara numar nea Ivane, oriunde te-ai dus. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Eu cu draga inima as trimite o coroana, cine merge la inmormantare sa ma anunte si transfer banii. (Eu din pacate nu pot ajunge....) Multumesc PS. Sau daca se aduna ceva, iarasi va rog sa ma anuntati. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Băi frate, păcat de el... Condoleanțe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Nu-mi vine sa cred... Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Dumnezeu să-l odihnească în pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Ce veste... Dumnezeu sa il ierte. Condoleante familiei! Daca se face o cheta pentru familie, ar fi bun un cont aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Incredibil. Saptamana trecuta am vorbit cu el. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 As fi vrut sa deschid eu topicul, dar nu am putut. Inca prefer sa cred ca am luat o razna sau e doar un coșmar! Mi a fost mai mult decat un prieten si inca nu reușesc sa ma adun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 pfff....trist .... pacat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleanțe familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Dumnezeul sa l ierte. Ieri ne certa cu electricele si ne impungeam in Volti si Amperi..astazi ..RIP. Odihneasca-se in pace. Si iarta-ne de supararile pricinuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12 Admin Share Postat Februarie 12 Acum 2 minute, foxbat a spus: Si iarta-ne de supararile pricinuite. Așa este! Frumos spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Ramai cu bine prietene. Ai lasat un gol intre noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 2 hours ago, Kristian K said: https://www.gorjonline.ro/sufletul-clubul-oltenia-bikers-targu-jiu-motociclistul-ivan-pedala-a-calcat-acceleratia-spre-rai/?fbclid=IwAR2xtNwanJuDL-cwuGQI0XKE5xWe4GMiiTRyeheSDtLDIqN1jXzUhXNW4CE#lsj3lxnphmnzgxza8w Bine că nu s-a chinuit, că de dus ne ducem toți. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Condoleante familiei si multa putere pentru a trece peste acest moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12 Admin Share Postat Februarie 12 Punem bani de-o coroană ? Cine are cum, luați legătura cu familia și aflați detalii.. Acum sunt florarii care livrează direct la cimitir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate