ioio_viola Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 TRACK BY CATEGORY CATEGORY - LAPS - TOTAL DISTANCE - FINISH IN CASE OF RED FLAG MotoGP™30 - 110.13 Km / 68.43 Miles - 23 Moto2™25 - 91.78 Km / 57.03 Miles - 19 Moto3™23 - 84.43 Km / 52.46 Miles - 17 MotoE™11 - 40.38 Km / 25.09 Miles - 8 Vineri 5 Iulie 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 18:25-18:35 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 6 Iulie 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:15 MotoE™11 Laps Race Nr.1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™15 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™11 Laps Race Nr.2 Duminica 7 Iulie 10:40-10:50MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™23 Laps Race 13:15 Moto2™25 Laps Race 15:00 MotoGP™30 Laps Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 danke schoen!! diiiiiii chiar is curios cine va castiga si cine va face DNF sunt convins ca nu o sa termine toti 3 in sa, ma refer la Pecco, JM, si MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Eu prezic cum am mai zis de la inceput prima victorie a lui MM aici. MM JM PB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 merita revazut, ultimele 2 ture de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Acum 1 oră, damager a spus: Eu prezic cum am mai zis de la inceput prima victorie a lui MM aici. MM JM PB nu stiu ce sa zic. eu incep sa ma tem ca nu va bifa nicio victorie sezonul asta. daca nu castiga unde 'ii place' clar nu va castiga altundeva. (excludem situatii dubioasa, flag to flag etc - e greu si acolo) uita-te cum au mers Peco si JM anu trecut. au fost cei mai buni ei 2. adica la clipu pus de colegu: Acum 41 minute, apriliacluj a spus: merita revazut, ultimele 2 ture de anul trecut stiu ca-i place aici dar gandeste-te ca nu are date, nu are setari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 ma astept ca MM sa iasa pe podium, impreuna ca JM si Peco nu m-am putut abtine din ras: 1 oră în urmă, frigider a spus: stiu ca-i place aici dar gandeste-te ca nu are date, nu are setari. are talent si poate ii da pe sub mana JM setarile de anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Acum 21 minute, Cavaleru a spus: ma astept ca MM sa iasa pe podium, impreuna ca JM si Peco nu m-am putut abtine din ras: poveste adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: merita revazut, ultimele 2 ture de anul trecut 4real De departe cel mai bun gp din 2023 - s-au batut meserie meserie la final. Sper ca cel din 2024 sa fie macar la fel de bun indiferent cine sunt protagonistii. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: nu m-am putut abtine din ras: Pai el e vesel ca va primi o gramada de bani.Ceilalti...nu prea au motive sa zambeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 da' vremea, cum va fi vremea? ce zice Busu german? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Acum 1 minut, apriliacluj a spus: ce zice Busu german? ya ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 (editat) ...meanwhile pe Tavullia : Editat Iulie 4 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Acum 2 minute, Method a spus: ...meanwhile pe Tavullia : inca o fata pe drum. poate al 3lea e baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Acum 7 ore, frigider a spus: nu stiu ce sa zic. eu incep sa ma tem ca nu va bifa nicio victorie sezonul asta. Daca nu o bifeaza weekend-ul asta, slabe sanse. Decalajul tehnic se va simti mai acut, de acum incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Aici, ca sa nu i se strice de tot reputația si ca sa iasa la final de sezon peste Martin, MM va primi in secret un GP25 sa câștige si el o cursă anul ăsta. --++ Memelu zice ca NU. Sa ne calmăm zic si eu: https://www.crash.net/motogp/news/1051676/1/marc-marquez-warns-against-unreal-expectations-sachsenring-return?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0zok2YQO5c0moNOvImyhn4lX8smQ9nTCaneVxN-VuLz1sGK_lgmC7RF-4_aem_izwqkCQQ7PCT_E6X63Sy5A#Echobox=1720106103 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Acum 2 ore, B.B. a spus: Sa ne calmăm zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Ca sa fiu on-topic, asta bag eu la Fejereu.. Sustin competiția numită motoGP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Adică ulei SH din bidoane nesigilate și murdare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 MM a dat-o pe jos deja in FP1.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Acum 6 ore, B.B. a spus: Memelu zice ca NU. Sa ne calmăm zic si eu bineinteles ca asta declara, si eu as fi facut la fel! ce voiai, sa declare ca o sa mature cu ceilalti pe jos, ca o sa-i bata cu ceasul de la gara?? asa sta frumos in banca lui si daca o sa-i iasa pasenta o sa fie iarasi regele in acest weekend daca declaca ca-i mare si tare si Batman-Superman-Alien-Predator, si o da de gard, se face de cacao rau de tot nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Acum 6 ore, B.B. a spus: Memelu zice ca NU. Sa ne calmăm zic si eu: https://www.crash.net/motogp/news/1051676/1/marc-marquez-warns-against-unreal-expectations-sachsenring-return?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0zok2YQO5c0moNOvImyhn4lX8smQ9nTCaneVxN-VuLz1sGK_lgmC7RF-4_aem_izwqkCQQ7PCT_E6X63Sy5A#Echobox=1720106103 "While the GP23 has fallen behind the GP24 in terms of performance in recent races, Sachsenring should offer Marquez the chance to go on level terms due to his record at the German circuit, but also because of the track’s tight and twisty nature." Omul este realist, in termeni de performanta, distanta intre GP24 si GP23 (first edition), a crescut. Nu are cu ce. Oricum, face minuni pe motocicleta aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Are treaba Qwarț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Pai el ce sa faca cu fetele...joaca Uno. Nici macar pe dezbracate Se vede dupa fatza plictisita a lu'aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 (editat) Acum 4 ore, Falkenberg a spus: Adică ulei SH din bidoane nesigilate și murdare? ??? Adica daca folosesc un ulei dupa aceea trebuie sa pun bidonul frumos si curat in vitrina sau cum? Uleiul se afla in motocicleta.. bidonul e aruncat pe-acolo pe jos unde l-am pozat, posibil sa aiba ulei uzat in el.. Scuze ca nu am avut un bidon nou nout sa-l pozez.. Acum 2 ore, apriliacluj a spus: bineinteles ca asta declara, si eu as fi facut la fel! ce voiai, sa declare ca o sa mature cu ceilalti pe jos, ca o sa-i bata cu ceasul de la gara?? asa sta frumos in banca lui si daca o sa-i iasa pasenta o sa fie iarasi regele in acest weekend daca declaca ca-i mare si tare si Batman-Superman-Alien-Predator, si o da de gard, se face de cacao rau de tot nu?? Da, corect. In FP1 vad ca e sus acolo, el si cu Martinel.. dar e doar FP1.. Editat Iulie 5 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Înțeleg ca a căzut în Fp1 mm dar vad ca nu e în Practice 1. Alt sezon f*tut? Încep sa ma satur. Am văzut o l*ba de cazatura aia din fp1 deci care i faza? Sarakii ăștia dela Digi mi e din ce în ce mai greu sa i aud. Nu zic nimic de mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate