frigider Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 28 minute, tourist1 a spus: Inca astept sa i se spuna ca e filantrop de carton si ca daca JM89 sau MM93 se casatoreau cu aceeasi femeie ei scoteau mai multi bani si faceau mai mult bine. S-ar fi putut casatori si EB23 cu ea, dar au fost ordine de echipa ca sa nu se bage peste el. acum ca ai scris tu tot, ce mai imi ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 34 minute, tourist1 a spus: Inca astept sa i se spuna ca e filantrop de carton si ca daca JM89 sau MM93 se casatoreau cu aceeasi femeie ei scoteau mai multi bani si faceau mai mult bine. S-ar fi putut casatori si EB23 cu ea, dar au fost ordine de echipa ca sa nu se bage peste el. Am fost si eu filantrop si inca sunt in microuniversul meu, am dat diverse chestii pe degeaba si am donat si am ajutat si etc dar nu am tinut neaparat sa strig in gura mare ca am facut asta. Comparand cu bogatanii astia de 2 lei si raportand cu veniturile mele si ce am donat.. cred ca sunt mai smecher ca ei pe donatii, iti spun cu siguranta. Asa ca poa sa mi-o suga toti ipocritii si marii donatori care au milioane in conturi si se bucura ca mai doneaza X si Y cate 10 mii la nunta lor. Bleah. E ca si cum donezi eu si tu maruntisul la supermarket in cutia aia transparenta, ... exact asta e raportul intre ce au ei si ce doneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 1 oră, tourist1 a spus: ..... S-ar fi putut casatori si EB23 cu ea, dar au fost ordine de echipa ca sa nu se bage peste el. buna asta, hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 2 ore, frigider a spus: cum o dai nu e bine, doneaza banii altora - e urat putea sa i pastreze - iar urat. nu se lauda, face 'reclama' la eveniment sa atraga cat mai multi oameni cu bani deci suma donata va fi mai mare. nu poti sa-l condamni. sau poti? Foarte putini oameni inteleg cum functioneaza evenimentele caritabile. bB nu este unul dintre ei. Lasa-l in pace, el e deja in 2025 cand MM o sa fie coleg si concurent direct al lui Peco. Acum 2 ore, tourist1 a spus: Inca astept sa i se spuna ca e filantrop de carton si ca daca JM89 sau MM93 se casatoreau cu aceeasi femeie ei scoteau mai multi bani si faceau mai mult bine. S-ar fi putut casatori si EB23 cu ea, dar au fost ordine de echipa ca sa nu se bage peste el. Buna asta cu Enea! 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 6 hours ago, frigider said: acum ca ai scris tu tot, ce mai imi ramane? Poti comenta urmatorul "ordin de echipa": dar nu este obligatoriu...oricum tourist1 a sintetizat foarte misto actiunea precedenta cu nunta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 12 ore, Lup69 a spus: Poti comenta urmatorul "ordin de echipa" o sa ma dau la o parte sa las expertii in viata mai trebuie sa-ti stii locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 21 ore, tourist1 a spus: Inca astept sa i se spuna ca e filantrop de carton si ca daca JM89 sau MM93 se casatoreau cu aceeasi femeie ei scoteau mai multi bani si faceau mai mult bine. S-ar fi putut casatori si EB23 cu ea, dar au fost ordine de echipa ca sa nu se bage peste el. buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 13 Share Postat Iulie 13 Asta e mama lui Keanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 13 Share Postat Iulie 13 Acum 2 ore, B.B. a spus: Asta e mama lui Keanu? Din cate am înțeles eu, nu. Din cate a înțeles method,da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 La 13.07.2024 la 9:54, B.B. a spus: Asta e mama lui Keanu? e partenera lui. gizz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 (editat) https://en.wikipedia.org/wiki/Alexandra_Grant Ea: 51 El: 60 (aproape) Editat Iulie 18 de Ovidiu M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 La 13.07.2024 la 9:54, B.B. a spus: Zici că e poză de familie, mama, tata și copilu' zvăpăiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 41 minutes ago, ENEOS said: Zici că e poză de familie, mama, tata și copilu' zvăpăiat! Dupa sedinta cu parintii la clasa I. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 matrix reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 28 Share Postat Iulie 28 La 18.07.2024 la 11:03, Cavaleru a spus: e partenera lui. gizz Ai o viteză de reacție la a sesiza sarcasmul ceva de speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 28 Share Postat Iulie 28 Ahahhaha,pt cine nu s-a uitat la cursa World Ducati Week de ieri - sa se uite. E mai mult decât entertaining Hint - cineva da pe jos cu altcineva în ultimul tur - i didn't expect. Ahhaha toți erau înmărmuriți - sezonul 2025 va fi superb la Ducati P.S. Mwje fatalaului Keanu (am văzut ca a incitat lumea și de aia zgandar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate