Sari la conținut

3. Red Bull Grand Prix of The Americas

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

brusc am realizat ca ma transform in cei care dadeau in MM cand era jos - cu atatea mistouri ref Peco.

dar MM era accidentat. Peco nu e.

deci sunt indreptatit?

adica una e sa dai intr-un om accidentat alta e intr-unu care se credea numero uno cand de fapt era doar circumstantial :) 

voi continua deci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 12 minute, frigider a spus:

deci sunt indreptatit?

adica una e sa dai intr-un om accidentat alta e intr-unu care se credea numero uno cand de fapt era doar circumstantial :) 

voi continua deci.

:D

Mai,personal mi se pare ok omul.

Foarte....gentleman,mi-a placut asta.S-a vazut mai ales anul trecut.Respekt :ok:

Elegant,fin,recunoaste cand cineva e mai puternic/bun decat el,nu are ciuda,respecta adversarul.Nu prea mai exista genul asta de piloti.Chapeau.

Sunt curse/ani cand se ridica peste greseli si arata forta si performanta.Finalul lui 2023 mi s-a parut cea mai buna perioada a lui Pecco.

Asta a fost partea pozitiva.Partea negativa....

- declaratiile acelea (prostesti) cand l-a deranjat nu stiu care pilot de la o echipa de client ca nu ar trebui sa fie alte motorete la nivel cu a lui,gen ca il deranjeaza cei carora li s-au dat motorete bune si il jeneaza pe el,mi s-a parut ultima penibilitate

- declaratiile gen "nu stiu de ce am cazut - nu am facut nimic gresit" (mi se par similare cu declaratiile lui Maravilla)...cand telemetria ii spune de cele mai multe ori ca a gresit

- 2 campionate mondiale...cam mult pt el.Repet - 2023 mi s-a parut un campionat mondial.2022 nu.

- maturile....

Link spre comentariu

Hahaha.Chiar imi doresc sa fie adevarat.

Ca sa terminam o data pt totdeauna cu aceste legende cu "marii piloti de la sbk care daca ar veni in gp ar rupe tot".

...si a venit si pe o motoreta perfecta pt a-si etala skilu :crack:

Prostalaul de Marquez n-a putut sa o imblanzeasca,vine baiatul care se da cu spritzari si glezna goala si o pune cu botul pe labe :ok:

Link spre comentariu