B.B. Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Diii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: Diii iiiiiiiiiii-haaaaaaa ma-ntreb cum doarme Peco noptile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Naspa ca are jet-lag de la fusul orar 8 ore diferenta din cate tin eu minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă brusc am realizat ca ma transform in cei care dadeau in MM cand era jos - cu atatea mistouri ref Peco. dar MM era accidentat. Peco nu e. deci sunt indreptatit? adica una e sa dai intr-un om accidentat alta e intr-unu care se credea numero uno cand de fapt era doar circumstantial voi continua deci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: deci sunt indreptatit? adica una e sa dai intr-un om accidentat alta e intr-unu care se credea numero uno cand de fapt era doar circumstantial voi continua deci. Mai,personal mi se pare ok omul. Foarte....gentleman,mi-a placut asta.S-a vazut mai ales anul trecut.Respekt Elegant,fin,recunoaste cand cineva e mai puternic/bun decat el,nu are ciuda,respecta adversarul.Nu prea mai exista genul asta de piloti.Chapeau. Sunt curse/ani cand se ridica peste greseli si arata forta si performanta.Finalul lui 2023 mi s-a parut cea mai buna perioada a lui Pecco. Asta a fost partea pozitiva.Partea negativa.... - declaratiile acelea (prostesti) cand l-a deranjat nu stiu care pilot de la o echipa de client ca nu ar trebui sa fie alte motorete la nivel cu a lui,gen ca il deranjeaza cei carora li s-au dat motorete bune si il jeneaza pe el,mi s-a parut ultima penibilitate - declaratiile gen "nu stiu de ce am cazut - nu am facut nimic gresit" (mi se par similare cu declaratiile lui Maravilla)...cand telemetria ii spune de cele mai multe ori ca a gresit - 2 campionate mondiale...cam mult pt el.Repet - 2023 mi s-a parut un campionat mondial.2022 nu. - maturile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 29 minute în urmă Share Postat 29 minute în urmă (editat) Breiching niuz. Toprak turcu ar fi semnat cu onda mgp pentru 2026 insa va fi prezent in cateva curse (wildcard) chiar anul acesta dupa ce se termina sezonul wsbk Editat 27 minute în urmă de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 minute în urmă Share Postat 7 minute în urmă Hahaha.Chiar imi doresc sa fie adevarat. Ca sa terminam o data pt totdeauna cu aceste legende cu "marii piloti de la sbk care daca ar veni in gp ar rupe tot". ...si a venit si pe o motoreta perfecta pt a-si etala skilu Prostalaul de Marquez n-a putut sa o imblanzeasca,vine baiatul care se da cu spritzari si glezna goala si o pune cu botul pe labe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate