radu86 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Pe principiul "nu cumpar eticheta" am luat si eu un deflector made in china by chinese ca era ieftin si bun. Problema apare atunci cand privesc prin el si mi se incruciseaza ochii. Si ca sa fie si mai evidenta diferenta de calitate, parbrizul este "european" si se vede fara distorsiuni, in timp ce deflectorul este groaznic. Cred ca se poate gasi ceva bun si de la chinezi, dar eu as mai cumpara de la ei numai daca vad/pun mana inainte pe produs ca sa vad cum este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Sunt si lucruri bune facute in china si sunt convins ca ai si matale . Daca la cumparaturi prima regula sunt ''banii cat mai putini'' , atunci cu siguranta ai sansa sa iei niste porcarii . Nu-i o regula , dar ceva bun din china iei cu maxim 30%-35% mai jos fata de EU ....daca diferenta e mai mare , sigur undeva s-a facut rabat la calitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Si mai sunt cazurile in care nu gasesti ce vrei decat in China,ca aia fac toate draciile. Eu am căutat pt.Guzzi diverse : proiectoare mici,gen cat dopul de sampanie,sa fie “dă firma consacrata”si nu exista,cutie de scule tip termos si altele,am gasit doar pe China. Prelungire aripa fata,dă firma vreo 20 Euro,pe China 20 Ron,tot din plastic e. Plus la maruntisuri gasesti ce vrei… Dar trebuie sa stai sa alegi cu atentie si nu cel mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 7 ore, radu86 a spus: Pe principiul "nu cumpar eticheta" am luat si eu un deflector made in china by chinese ca era ieftin si bun. Problema apare atunci cand privesc prin el si mi se incruciseaza ochii. Si ca sa fie si mai evidenta diferenta de calitate, parbrizul este "european" si se vede fara distorsiuni, in timp ce deflectorul este groaznic. Cred ca se poate gasi ceva bun si de la chinezi, dar eu as mai cumpara de la ei numai daca vad/pun mana inainte pe produs ca sa vad cum este. Un deflector prin care te uiti? Pare inutil de inalt. Ca sa isi faca treaba, recte sa devieze aerul peste tine, ar trebui sa fie maxim pana sub barbia ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 39 minute, Speedy.K a spus: Un deflector prin care te uiti? Pare inutil de inalt. Ca sa isi faca treaba, recte sa devieze aerul peste tine, ar trebui sa fie maxim pana sub barbia ta. Asa ma gandeam si eu. Eu nu pot sa ma uit prin parbriz,am Puig si tot parca vad distorsionat. Pt insecte si curent l-am pus …atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Desigur ca am produse ok facute in China. Dar nu de firme chinezesti. In cazul meu nu am reusit sa scap de turbulentele cauzate de parbriz/parbriz cu deflector. In cele din urma am demontat si merg fara. Dar in timp ce tot incercam sa ii gasesc pozitia in care sa isi faca treaba, am ajuns sa il am si foarte sus incat priveam prin el, deoarece in nicio pozitie mai jos de privire nu scapam de turbulente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate