Sari la conținut

Pt. motoveteranii din orașele aglomerate

Constantin
 Share

Postări Recomandate

Asa cum a scris si @MirceaBmai sus, un scuter este cu adevarat util pentru orice categorie de varsta, nu doar pentru veterani... Trebuie doar sa-ti placa scuterul ca idee.

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dom' profesor, eu m-am apucat de exercitii fizice si incerc sa elimin cat mai multe prostii din alimentatie, nu stiu daca o sa va pot intrece insa stiu ca pot sa incerc.
Daca ati merge la spart seminte in piata Victoriei sau ati face filmulete pe tiktok probabil ati avea mai multi fani :) dar calitatea ar fi foarte slaba.

Link spre comentariu

Sa o stapaniti cu placere si sa puneti poze de genul acesta si peste 15 ani cand o sa aveti 3 cifre in dreptul varstei.  :)

Km cat mai multi!

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

Scuterul - ce inventie minunata. Am avut doua Suzuki Burgman de 250. Bune! Cu Burgmanul de 400 am făcut Viena - București din una, 1100 km. Da, anul acesta am făcut 60 de ani în A, permisul din 1965. Dacă urmărești impresia, alege motocicleta. Dacă faci f. mulți km în Buc., scuterul!

Link spre comentariu

Strict la subiect, e un produs bun pentru navetă și oraș, ceea ce se comentează negativ ar fi suspensiile cam rigide,

șaua dură și lipsa unor informații ca temperatura motorului și turometrul (depinde de model)

Se produce în mai multe țări, versiunea chinezească costă 1800 euro față de original care ajunge la 4400 euro (în Grecia de exemplu)

Ca viteză se duce pe la 108-110 km/h.

Link spre comentariu