Constantin Postat Marți la 16:56 Share Postat Marți la 16:56 În rodaj 150 ccm Am plecat de la 2 CP, la Minimobra, acum 60 de ani. Am urcat pana la 145 CP, la Fjr 1300. Și am ajuns unde se vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Miercuri la 06:50 Share Postat Miercuri la 06:50 Sa o plimbati sanatos. Frumoasa jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Miercuri la 07:25 Share Postat Miercuri la 07:25 Toti ne intoarcem de unde am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Miercuri la 08:10 Share Postat Miercuri la 08:10 Bună ziua, scuterul este util într-un oraș pentru oricine, nu doar pentru moto veterani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Miercuri la 08:59 Share Postat Miercuri la 08:59 Sa o folositi sanatos. Am avut si eu un SH 150i, dupa parerea mea este unul din cele mai bune create din vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Miercuri la 09:23 Share Postat Miercuri la 09:23 (editat) Asa cum a scris si @MirceaBmai sus, un scuter este cu adevarat util pentru orice categorie de varsta, nu doar pentru veterani... Trebuie doar sa-ti placa scuterul ca idee. Editat Vineri la 05:31 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Miercuri la 09:50 Share Postat Miercuri la 09:50 Culoarea e demențială. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Miercuri la 09:53 Share Postat Miercuri la 09:53 Dom' profesor, eu m-am apucat de exercitii fizice si incerc sa elimin cat mai multe prostii din alimentatie, nu stiu daca o sa va pot intrece insa stiu ca pot sa incerc. Daca ati merge la spart seminte in piata Victoriei sau ati face filmulete pe tiktok probabil ati avea mai multi fani dar calitatea ar fi foarte slaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Miercuri la 13:21 Share Postat Miercuri la 13:21 eu daca n-o sa mai pot sa merg pe motocicleta n-o sa-mi iau vreodata un wc din asta cu roti. ever. ma las de calarit si aia e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Joi la 05:03 Share Postat Joi la 05:03 2025-60=1965 Un exemplar de Mini Mobra din 1965 ar fi interesant de admirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Joi la 05:18 Share Postat Joi la 05:18 Mini-Mobra a fost produsă începând cu 1976, poate este vorba de Carpați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Joi la 06:12 Share Postat Joi la 06:12 (editat) Sa o stapaniti cu placere si sa puneti poze de genul acesta si peste 15 ani cand o sa aveti 3 cifre in dreptul varstei. Km cat mai multi! Editat Vineri la 05:37 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Joi la 11:29 Autor Share Postat Joi la 11:29 Scuterul - ce inventie minunata. Am avut doua Suzuki Burgman de 250. Bune! Cu Burgmanul de 400 am făcut Viena - București din una, 1100 km. Da, anul acesta am făcut 60 de ani în A, permisul din 1965. Dacă urmărești impresia, alege motocicleta. Dacă faci f. mulți km în Buc., scuterul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 05:40 Share Postat Vineri la 05:40 de acum incolo, DOAR discutii despre scuterul in cauza va rog! am obosit la cat am dat cu mopul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Vineri la 17:29 Share Postat Vineri la 17:29 Strict la subiect, e un produs bun pentru navetă și oraș, ceea ce se comentează negativ ar fi suspensiile cam rigide, șaua dură și lipsa unor informații ca temperatura motorului și turometrul (depinde de model) Se produce în mai multe țări, versiunea chinezească costă 1800 euro față de original care ajunge la 4400 euro (în Grecia de exemplu) Ca viteză se duce pe la 108-110 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate