Sari la conținut

9. ITALY Brembo Grand Prix of Italy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Saracul Banania, mi-a parut rau de el la cursa asta. A facut ceva spectacol la inceput.

Ogura, cum ,necum, plecat de la coada plutonului, termina pe 10, bravo.

Mi-a placut reactia lui Reeves cand s-au atins motociletele... :)

Editat de exilatu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi a fost momentul adevărului. Pe motorete egale, pe circuitul de casa, Pecco a fost bătut din nou de frații Marquez. Bonus, a fost bătut și de Digia. Cred că s-au lămurit și el și noi, că pe motorete egale, pe orice circuit, carbonul ii este superior la toate capitolele. In rest, foarte frumos duelul de la începutul cursei, uneori la limita regulamentului, că să nu spun mai mult. Îmbrățișarea data de Jiji lui MM, in parc ferme, spune totul despre cine este noul rege de la Ducati. AM, monstruos de constant..nu îl poate bate pe genialul lui frate, dar pare abonat la locul 2. Q...pleacă de pe locul 4 din grila și "progresează" până pe locul 12. Oke, motoreta nu e ceea ce trebuie pe circuitul asta, dar sa pierzi 8 poziții, fiind depășit printre alții de RF, Ogura care este rookie și alții din eșalonul doi valoric...nush' ce sa zic, dar nu pare in regula, totuși. 😕

Link spre comentariu

Acum 15 minute, xt600 a spus:

Q...pleacă de pe locul 4 din grila și "progresează" până pe locul 12.

Rectific:locul 14. A fost depășit și de Aldeguer si Oliveira...dar sa zicem că astăzi are scuze, se pare că accidentarea de la umar îi dă dureri serioase. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 3 ore, exilatu' a spus:

Saracul Banania, mi-a parut rau de el la cursa asta. A facut ceva spectacol la inceput.

Mi-a placut reactia lui Reeves cand s-au atins motociletele... :)

Keanu stie. Nu e motociclist de Magheru.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, tourist1 a spus:

Hai ca fix cand eram pe cale sa zic ca e super cursa... a iesit marchezismul din el. 

Oare a luat un pic din gaz sau nu i-a dat blana, motiv pentru care FB63 l-a atins?

a inchis trasa, un fel de brake check.

au fost 7-8 ture super, n-ai ce sa zici.

Acum 4 ore, exilatu' a spus:

pierduse fata complet si a salvat-o, 13 puncte salvate.

a zis omu ca va risca - ce poti sa vrei mai mult de-atat.

Acum 4 ore, exilatu' a spus:

totusi a palit grav, incepuse super tare.

Acum 3 ore, xt600 a spus:

Astazi a fost momentul adevărului. Pe motorete egale, pe circuitul de casa, Pecco a fost bătut din nou de frații Marquez.

totusi moto nu se simte ok, se misca aiurea rau pe franare, am zis ca ori o pierde ori iese larg, dar totusi reusea cumva sa ramana pe trasa.

pacat de lipsa lui JM ca sigur misca si el ceva.

abia astept sa revina fara sa se mai rupa in prima etapa.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, xt600 a spus:

Astazi a fost momentul adevărului. Pe motorete egale, pe circuitul de casa, Pecco a fost bătut din nou de frații Marquez. Bonus, a fost bătut și de Digia. Cred că s-au lămurit și el și noi, că pe motorete egale, pe orice circuit, carbonul ii este superior la toate capitolele. In rest, foarte frumos duelul de la începutul cursei, uneori la limita regulamentului, că să nu spun mai mult. Îmbrățișarea data de Jiji lui MM, in parc ferme, spune totul despre cine este noul rege de la Ducati. AM, monstruos de constant..nu îl poate bate pe genialul lui frate, dar pare abonat la locul 2. Q...pleacă de pe locul 4 din grila și "progresează" până pe locul 12. Oke, motoreta nu e ceea ce trebuie pe circuitul asta, dar sa pierzi 8 poziții, fiind depășit printre alții de RF, Ogura care este rookie și alții din eșalonul doi valoric...nush' ce sa zic, dar nu pare in regula, totuși. 😕

AM n-are voie sa-l bata pe frac-su. Desi anii trecuti il consideram tinut pe pule in GP, anul asta am avut impresia in mai multe curs ca l-ar fi batut daca ar fi vrut. Inclusiv azi.

Link spre comentariu

Acum 10 minute, Speedy.K a spus:

AM n-are voie sa-l bata pe frac-su. Desi anii trecuti il consideram tinut pe pule in GP, anul asta am avut impresia in mai multe curs ca l-ar fi batut daca ar fi vrut. Inclusiv azi.

Culmea și tu. 

I a dat 1 2 sec pe final.

Ce, ca putea sa facă o depășire ceva? 

doar o teorie:

daca Peco nu rezolva problemele pana in momentul ala cand e pierdut campionatul atunci cam de cand e pierdut va merge mai bine, fara presiune, doar la ambitie.

*ai vazut ca AM nu s-a implicat in primele ture pt ca nu avea sens. cei 2 din fata se bateau si el avea doar de castigat. 

apoi a incercat el ceva si aia a fost.

nu te f cu Satana, presupun.

**in sprint la fel a fost. Cum baga AM un tur rapid cum creștea ritmul și MM.

Plus ca ăștia din fata au fost pe soft?

Ca tot ziceau Englezii ca tre sa aibă și grija de el.

AM poate castiga daca MM e in pluton si are timp sa se duca mult in fata si MM sa nu forteze, sa mearga la puncte.

Link spre comentariu

- Morbi e un dobitoc.De 2 ori : prima oara pt ca a dat pe jos gratuit "un" Maravilla care mergea superb,genial,iar a2a oara pt ca nu e în stare sa facă un LLP

- AM im-pe-ca-bil.Fin elegant liniștit i-a lăsat pe coechipieri sa se bata și si-a văzut de cursa lui urmărindu-si interesul

- MM bun dar...pare ca dacă reușește cineva sa îl frece destul pare ca e gata-gata sa greșească.Problema e ca pt a-l freca cineva trebuie sa fie super mega fast

- bai am înnebunit eu sau am văzut o ciuboțică discretă dată de MM în carena lui Bagnaia care se apropiase periculos de el?Inspirat de prezența legendei pe circuit... :D

De aia au fost chemați amândoi la Race Direction?

- Pecco superb la început de cursa mi-a plăcut ca a luptat.Pacat ca a plătit pe final si-a terminat gumele

Oricum s-a străduit,a încercat și l-a făcut pe demon sa transpire puțin.Respekt.

Acum 6 ore, xt600 a spus:

Q...pleacă de pe locul 4 din grila și "progresează" până pe locul 12. Oke, motoreta nu e ceea ce trebuie pe circuitul asta, dar sa pierzi 8 poziții, fiind depășit printre alții de RF, Ogura care este rookie și alții din eșalonul doi valoric...nush' ce sa zic, dar nu pare in regula, totuși.

V-am prevazut și pe tine și pe Yamaha de la Aragon?Laudă-i revirimentul,poftim.

Am prevazut ca Yamaha va fi moarta la 55 grade la sol și ca vei da vina pe Q care "nu stie sa piloteze defensiv" :)

La modul serios acum,aceste ESTE un circuit pt Yamaha pt ca e ff flowy nu e stop and GO deloc.Problema e faptul ca lor pe temperatura mare li se duce guma rapid și ca au deficiențe pe linia dreapta.

Nush dacă ai observat dar aici la Mugello ca și la Barcelona se vede motoreta mai ales în clasament - au fost asa :

The Ducatis

Aprilias

KTMs ( Vinales ar fi dus motoreta mult în față dar cred ca Acosta și Binder au dus-o la nivelul ei normal)

Honda lui Mir (probabil Honda lui Zarco ar fi fost printre KTM uri)

Yamahas

Asta e nivelul fiecăruia nu ai ce face...oricât ne-am dori noi altceva cam atâta se poate cu fiecare din ele...

Acum 7 ore, tourist1 a spus:

Sa revedeti faza cu MM cand ia steagul. Putea sa ia steagul cu 93, dar l-a luat pe cel cu Ducati. Poate scapa nehuiduit. 

Ahhaaha am văzut și eu schema - smart s-a gândit.

"Eu pt echipă mă zbat nu pt mine" :D

Link spre comentariu