Sari la conținut

17. JAPAN Motul Grand Prix of Japan

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 9 ore, Lup69 a spus:

Pe modelu' "...orice fraier poate sa isi ia liber in weekend...." Q baga batul(??) prin gard, sa ce? Pianul a fost galben, situatia e albastra, acum vrea sa il inroseasca?

Sau se viseaza urmatorul care va face ca Satana?

vrea sa cedeze locu lui Satanei, vrea si el un Ducati sa se bata la titlu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 182
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fabio Quartararo: “Clearly impossible… goal now is to work on myself” after Japanese MotoGP

Heh,eu am impresia ca asteapta testele de inceput de 2026 Sepang etc + venirea de la inceput de sezon In Europa - Jerez samd ca sa se decida daca mai sta sau nu la ei.

Nu vreau sa mai deschid iar acelasi subiect perimat cu "ai vazut ai vazut?Ai zis ca Yamaha nu stie sa faca V4 si a facut" - "nu...am zis ca nu are nici un sens sa scoata Yamaha V4 si pana il pune la punct trece anul" samd samd,dar din cate vad previziunile sunt sumbre.

Mai pe scurt,daca Yamaha nu aduce la anul pana in primele 5 curse o moto cu care se poate bate constant la top 5 (si nu vad vreun scenariu plauzibil prin care Yamaha sa ajunga brusc de pe ultimele locuri la acea performanta),cred ca mesieur ii va parasi....ceea ce mi se pare cea mai buna miscare pt el.

Link spre comentariu

La 28.09.2025 la 21:08, frigider a spus:

O sa vedem și la anul, când unii vor avea 25-uri.

Trebuie sa fiu de acord cu "ducati era motocicleta dorita de toți. Multi mergeau bine pe ea".
 Acum e asa și asa.

Asa si asa, dar in continuare ramane cea mai buna... locurile 1,2,3

Chiar acum, Method a spus:

Fabio Quartararo: “Clearly impossible… goal now is to work on myself” after Japanese MotoGP

Heh,eu am impresia ca asteapta testele de inceput de 2026 Sepang etc + venirea de la inceput de sezon In Europa - Jerez samd ca sa se decida daca mai sta sau nu la ei.

Nu vreau sa mai deschid iar acelasi subiect perimat cu "ai vazut ai vazut?Ai zis ca Yamaha nu stie sa faca V4 si a facut" - "nu...am zis ca nu are nici un sens sa scoata Yamaha V4 si pana il pune la punct trece anul" samd samd,dar din cate vad previziunile sunt sumbre.

Mai pe scurt,daca Yamaha nu aduce la anul pana in primele 5 curse o moto cu care se poate bate constant la top 5 (si nu vad vreun scenariu plauzibil prin care Yamaha sa ajunga brusc de pe ultimele locuri la acea performanta),cred ca mesieur ii va parasi....ceea ce mi se pare cea mai buna miscare pt el.

pai contul si-i l-a rotunjit, nu mai e chiar tanar, talent are... vrea o mobra sa se bata la titlu. Mi-i se pare normal... doar ca nu prea mai sunt mobre.

La 28.09.2025 la 23:38, Method a spus:

Da,am uitat,aero de pe Gp24 as well...ma mir însă că le-a luat 3 sfert de sezon sa o rezolve,vorba lui Pecco "trebuie sa fim rușinați pt ca nu am rezolvat problemele după 1-2 curse".

Nu mi-as pune mari speranțe.

Ajungem la aceeiasi "ecuație" : singurul cu motoreta și echipa capabilă sa ii opună oarecare rezistență e Bagnaia...față în față nu cred ca i-ar rezista...pt a avea o șansă împotriva lui trebuie sa meargă Lorenzo style - efectiv sa nu poată fi atins/prins/ajuns.Ori m-as mira sa ii reușească asta lui Pecco de atatea ori pt a conta...El a avut probleme cu JM decum cu un asa pilot precum MM...

Undeva departe e o șansă ca Aprilia sa scoata o motoreta sensibil apropiata de Ducati...dar e a long shot...plus ca Aprilia nu are nici pe departe bugetul italienilor nemți :)

Eu cred ca pt suspans la campionat trebuie sa așteptam pana în 2027...La anul cel mai interesant lucru va fi the silly season :D

Lui JLo i-a luat 1.5 sezoane sa ii convinga sa ii schimbe rezervorul. Abia dupa ce a plecat i l-au schimbat, si brusc 2 victorii.

probabil ca asta e cultura impisa de gigi la ducati. Te adaptezi. Probabil ca ar fi schimbat mai repede, dar avand in vedere performantele lui MM.... 

Link spre comentariu

Acum 5 ore, damager a spus:

Lui JLo i-a luat 1.5 sezoane sa ii convinga sa ii schimbe rezervorul. Abia dupa ce a plecat i l-au schimbat, si brusc 2 victorii.

probabil ca asta e cultura impisa de gigi la ducati. Te adaptezi. Probabil ca ar fi schimbat mai repede, dar avand in vedere performantele lui MM.... 

True true

Da,eu inteleg - dar mi se pare extrem,adica nici ergonomia nu o schimba?wtf...

Cica la Motegi Bagnaia a fost singurul rider din grid cu "short forks" versiunea 2024 (alea de inceput de sezon 2024) si ca le-a/le-au pus la recomandarea lui Casey Stoner care a vazut vibratiile fetei.

Nu am inteles foarte clar din conferinta ca ma uitam/ascultam in timp ce conduceam,dar se pare ca si...Manu Gonzales a avut un cuvant de spus in testele de la Missano in rezolvarea problemelor lui Bagnaia...sincer nu am inteles deloc faza,ce legatura are Manu Gonzales cu Ducati e pilot de teste la ei sau ce?

Meanwhile,in tabara "adversa" cineva doarme linistit :bounce:

Whats-App-Image-2025-09-30-at-11-42-38.j

Link spre comentariu

Acum 18 ore, Lup69 a spus:

Sau se viseaza urmatorul care va face ca Satana?

Poate visa orice doreste, dar nu inseamna ca i se vor implini. Nu are nici talentul Satanei si nici psihicul lui. La ora actuala sunt mai multi piloti de nivel similar cu el si nu il bag aici si pe MM. Ala este alta liga, dar in Bagnaia, JM, Acosta (astept o revenire de forma si la Mir), sunt nuci greu de spart de catre Quartararo. La astia trebuie saa adaugam si eventualele talente care vor promova la MotoGP, si sunt cativa piloti promitatori.

Acum 8 ore, Method a spus:

Yamaha lucreaza exclusiv pentru V4. Ceva imi spune ca au devenit si ei satui de mofturile primadonei. Gura mare, rezultate ioc, salariu imens. Repet, este foarte bine pentru ambele parti daca pleaca. Pentru Yamaha, pentru ca au nevoie de piloti cu care sa lucreze la proiect, ceea ce primadona cu margele nu este. Pentru el, pentru ca va vedea care este nivelul lui real, pe o motoreta mai performanta. Si pentru noi va fi benefic, din acelasi motiv. Bine nu va fi pentru cei care il vor cumpara. Isi vor da seama dupa vreun an de lucru cu el.  

Link spre comentariu