georgem Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: N-a zis nimeni nimic de cat de inutil de agresiva a fost depășirea lui mm la Peco? Am văzut, dar nu e ceva neobișnuit pentru MM, cum nu era nici pentru Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: Ce ai vazut cu ochii tai? Ca a fost ținut? Unde si cand? Eu vad ca imediat ce urca pe mobra, ii da bice. Peco e deja in sa cand MM inca vine sec 55 https://www.motogp.com/en/videos/2026/04/25/unheard-what-a-ridiculous-race/1061615?playlistId=425969 apoi pleaca cand MM incepe sa se suie (nu se vede in cadru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ok, mie tot nu mi se pare ca a fost ținut dar fie. Insa daca a fost asa si a fost tinut o fractiune de secunda, cel mai probabil a fost pentru a nu primi un "unsafe release" Dacă igar fi dat drumul, cel mai probabil Marc ar fi trebuit sa franeze pentru a nu intra in coliziune cu Pecco. Sprintul de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 minute în urmă Share Postat 9 minute în urmă Se pare ca pe la boxe intri pe unde e semnul de limitare la 60km/h băieți Totul legal si curat pt Satana. Ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate