georgem Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: N-a zis nimeni nimic de cat de inutil de agresiva a fost depășirea lui mm la Peco? Am văzut, dar nu e ceva neobișnuit pentru MM, cum nu era nici pentru Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: Ce ai vazut cu ochii tai? Ca a fost ținut? Unde si cand? Eu vad ca imediat ce urca pe mobra, ii da bice. Peco e deja in sa cand MM inca vine sec 55 https://www.motogp.com/en/videos/2026/04/25/unheard-what-a-ridiculous-race/1061615?playlistId=425969 apoi pleaca cand MM incepe sa se suie (nu se vede in cadru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Ok, mie tot nu mi se pare ca a fost ținut dar fie. Insa daca a fost asa si a fost tinut o fractiune de secunda, cel mai probabil a fost pentru a nu primi un "unsafe release" Dacă igar fi dat drumul, cel mai probabil Marc ar fi trebuit sa franeze pentru a nu intra in coliziune cu Pecco. Sprintul de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Se pare ca pe la boxe intri pe unde e semnul de limitare la 60km/h băieți Totul legal si curat pt Satana. Ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Pecco a fost ținut pt ca venea alt rider pe banda de boxe in speță Marcel.Pecco chiar se contrazicea cu el pe mașină "nu nu erai tu" Marcel ii zicea "Ba eu veneam,din cauza mea te-au ținut" dar oricum dădea unsafe release dacă nu îl țineau - a zis Marcel bine. Asta ar mai fi lipsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Bai ce cursa de infarct la cei mici!!!!! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă De fapt, poate fi incriminat pentru scurtcircuitare a circuitului. Insa in acest caz se pune problema, ai câștigat ceva prin acea manevra? Esti penalizat. Ai pierdut? Nu esti penalizat. Cred ca e clar in cazul de față, daca Marcel intra pe bretea, cu siguranță ar fi ajuns mai repede la boxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Gata cu MM.... Cineva acolo sus face ce vrea el, nu ce zicem noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 56 minute în urmă Share Postat 56 minute în urmă Bună treabă Aprilia. Iuhuuuuuu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 34 minute în urmă Share Postat 34 minute în urmă Mai bine de juma' de cursa am atipit..., dar na, n-a fost rea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 minut în urmă Share Postat 1 minut în urmă Cursa destul de plictisitoare. L-as remarca pe Ogura. Plecat de pe 11, terminat pe 5. Foarte buna cursa facuta de japonez. Cursa de uitat pentru Ducati Lenovo. De cand nu au mai castigat o cursa? Fata lui Jiji spunea totul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate