Sari la conținut

4. SPAIN ESTRELLA GALICIA 0,0 GRAND PRIX OF SPAIN

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 87
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

1 oră în urmă, danypop a spus:

Ce ai vazut cu ochii tai? Ca a fost ținut? Unde si cand? Eu vad ca imediat ce urca pe mobra, ii da bice. 

Peco e deja in sa cand MM inca vine

sec 55

https://www.motogp.com/en/videos/2026/04/25/unheard-what-a-ridiculous-race/1061615?playlistId=425969

apoi pleaca cand MM incepe sa se suie (nu se vede in cadru)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, mie tot nu mi se pare ca a fost ținut dar fie. Insa daca a fost asa si a fost tinut o fractiune de secunda, cel mai probabil a fost pentru a nu primi un "unsafe release" 

Dacă igar fi dat drumul, cel mai probabil Marc ar fi trebuit sa franeze pentru a nu intra in coliziune cu Pecco. 

Screenshot_20260426_114512_com.android.chrome~2.jpg

Sprintul de ieri :lol:

Link spre comentariu

Pecco a fost ținut pt ca venea alt rider pe banda de boxe in speță Marcel.Pecco chiar se contrazicea cu el pe mașină "nu nu erai tu" Marcel ii zicea "Ba eu veneam,din cauza mea te-au ținut" dar oricum dădea unsafe release dacă nu îl țineau - a zis Marcel bine.

Asta ar mai fi lipsit.

Link spre comentariu

De fapt, poate fi incriminat pentru scurtcircuitare a circuitului. Insa in acest caz se pune problema, ai câștigat ceva prin acea manevra? Esti penalizat. Ai pierdut? Nu esti penalizat. Cred ca e clar in cazul de față, daca Marcel intra pe bretea, cu siguranță ar fi ajuns mai repede la boxe. 

Link spre comentariu

Cursa destul de plictisitoare. L-as remarca pe Ogura. Plecat de pe 11, terminat pe 5. Foarte buna cursa facuta de japonez. Cursa de uitat pentru Ducati Lenovo. De cand nu au mai castigat o cursa? Fata lui Jiji spunea totul.... 

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Lup69 a spus:

Bai ce cursa de infarct la cei mici!!!!! 

Bravo!

N-am prins,am vazut doar moto2.

Frumos efortul lui Alonso și recuperarea deși a greșit rău startul.Ma mir ca nu a cazut la contactul in 3 dintre Holgado el și Gre...am uitat cum îl cheamă.De viitor baiatul.

Acum 1 oră, MirceaB a spus:

Bună treabă Aprilia. 👏 Iuhuuuuuu !!

Bai sa știi ca a fost un rezultat f bun pt Aprilia...mai ales în urma greșelii masive a lui MM.

Și după cum zice și colegul - Ogura super prestație.

Fernandez parca în spatele lui...f bun.

Zarco decent.

Diggia iarăși un rezultat solid.

Eram 90%sigur ca AM va câștiga pe uscat.Mda.

Nu îl suport însă a facut o cursa flawless,n-am ce zice.

Link spre comentariu

Eu inca nu m-as declara mirat daca peste 1-2-3-4 săptămâni vine Marcel si ne zice: băbăeți, asta a fost tot, pun cizmele'n cui si gata cu istoria mea in aceasta competiție. Pur și simplu ceva s-a schimbat la el dupa accidentarea de anul trecut, eu cred ca acea accidentare e vindecata complet dar a rămas cu ceva sechele, pur și simplu nu mai simte mobra, nu o mai poate mânuii cum o făcea. Aici nu avea ritm sa stea dupa Alex si probabil nici pentru podium, n-a greșit cu nimic in acel viraj, era in ritm cu ceilalti, era pe trasa, etc. Parerea mea e ca a cam apus vremea lui. Aprilia e top cum a si aratat in partea a2a(multi inca nu vreti sa vedeți asta) a anului trecut si evident in începutul acestui an. A fost batuta aici, NU de ducati ci de Alex care, probabil a fost pe cel mai prielnic circuit pentru el. 

Link spre comentariu