georgem Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: N-a zis nimeni nimic de cat de inutil de agresiva a fost depășirea lui mm la Peco? Am văzut, dar nu e ceva neobișnuit pentru MM, cum nu era nici pentru Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: Ce ai vazut cu ochii tai? Ca a fost ținut? Unde si cand? Eu vad ca imediat ce urca pe mobra, ii da bice. Peco e deja in sa cand MM inca vine sec 55 https://www.motogp.com/en/videos/2026/04/25/unheard-what-a-ridiculous-race/1061615?playlistId=425969 apoi pleaca cand MM incepe sa se suie (nu se vede in cadru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Ok, mie tot nu mi se pare ca a fost ținut dar fie. Insa daca a fost asa si a fost tinut o fractiune de secunda, cel mai probabil a fost pentru a nu primi un "unsafe release" Dacă igar fi dat drumul, cel mai probabil Marc ar fi trebuit sa franeze pentru a nu intra in coliziune cu Pecco. Sprintul de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Se pare ca pe la boxe intri pe unde e semnul de limitare la 60km/h băieți Totul legal si curat pt Satana. Ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Pecco a fost ținut pt ca venea alt rider pe banda de boxe in speță Marcel.Pecco chiar se contrazicea cu el pe mașină "nu nu erai tu" Marcel ii zicea "Ba eu veneam,din cauza mea te-au ținut" dar oricum dădea unsafe release dacă nu îl țineau - a zis Marcel bine. Asta ar mai fi lipsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Bai ce cursa de infarct la cei mici!!!!! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă De fapt, poate fi incriminat pentru scurtcircuitare a circuitului. Insa in acest caz se pune problema, ai câștigat ceva prin acea manevra? Esti penalizat. Ai pierdut? Nu esti penalizat. Cred ca e clar in cazul de față, daca Marcel intra pe bretea, cu siguranță ar fi ajuns mai repede la boxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Gata cu MM.... Cineva acolo sus face ce vrea el, nu ce zicem noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Bună treabă Aprilia. Iuhuuuuuu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Mai bine de juma' de cursa am atipit..., dar na, n-a fost rea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Cursa destul de plictisitoare. L-as remarca pe Ogura. Plecat de pe 11, terminat pe 5. Foarte buna cursa facuta de japonez. Cursa de uitat pentru Ducati Lenovo. De cand nu au mai castigat o cursa? Fata lui Jiji spunea totul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 4 ore, Lup69 a spus: Bai ce cursa de infarct la cei mici!!!!! Bravo! N-am prins,am vazut doar moto2. Frumos efortul lui Alonso și recuperarea deși a greșit rău startul.Ma mir ca nu a cazut la contactul in 3 dintre Holgado el și Gre...am uitat cum îl cheamă.De viitor baiatul. Acum 1 oră, MirceaB a spus: Bună treabă Aprilia. Iuhuuuuuu !! Bai sa știi ca a fost un rezultat f bun pt Aprilia...mai ales în urma greșelii masive a lui MM. Și după cum zice și colegul - Ogura super prestație. Fernandez parca în spatele lui...f bun. Zarco decent. Diggia iarăși un rezultat solid. Eram 90%sigur ca AM va câștiga pe uscat.Mda. Nu îl suport însă a facut o cursa flawless,n-am ce zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Eu inca nu m-as declara mirat daca peste 1-2-3-4 săptămâni vine Marcel si ne zice: băbăeți, asta a fost tot, pun cizmele'n cui si gata cu istoria mea in aceasta competiție. Pur și simplu ceva s-a schimbat la el dupa accidentarea de anul trecut, eu cred ca acea accidentare e vindecata complet dar a rămas cu ceva sechele, pur și simplu nu mai simte mobra, nu o mai poate mânuii cum o făcea. Aici nu avea ritm sa stea dupa Alex si probabil nici pentru podium, n-a greșit cu nimic in acel viraj, era in ritm cu ceilalti, era pe trasa, etc. Parerea mea e ca a cam apus vremea lui. Aprilia e top cum a si aratat in partea a2a(multi inca nu vreti sa vedeți asta) a anului trecut si evident in începutul acestui an. A fost batuta aici, NU de ducati ci de Alex care, probabil a fost pe cel mai prielnic circuit pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ete fleoșc n-a greșit. A forțat a pierdut fața poc pe jos încerci sa complici ceva super simplu. Despre vechea ciorbă cu retragerea pe care încerci sa o reincalzesti,reia declarațiile lui Marquez din FIX acest weekend - omul e f optimist - zice ca Aprilia "has something more than us" pt ca "pe 3 circuite diferite cu 3 gume diferite a fost on top" dar ca el personal e foarte optimist pt ca motoreta se simte bine și pt ca în ciuda unor circuite pe care nu s-a simțit fantastic și a unor prestații nu tocmai ideale,"we are very close în the championship" Acum sa nu înțelegi gresit - no hate - fiecare are dreptul la părerea lui - tu ai dreptul sa crezi ca Marquez se va retrage,sau ca nu mai e același dar eu zic totuși sa ii asculți declaratiile mai atent. Omul era foarte optimist în legătură cu 2026 și în legătură cu motoreta de sub el si in legătură cu șansele lui la campionat.Ieri cel puțin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 12 minute, Method a spus: Deci avea dreptate Bez cand a zis ca softul le-a pus probleme. Pe medium a mers bine. Ma rog, nu a egalat ritmul lui Am, dar l-a tinut la distanta pe Diggia. Ogura, iarasi o cursa f buna. MM, a declarat el ca a gresit. A zis ca daca scapa AM in fata nu poate tine cu el si banuoesc ca vroia sa incerce o depasire in virajul 13. doar ca a inclinat mult prea mult motoreta in virajul ala, de fapt a inclinat-o pana a pus-o jos. pacat, mi-ar fi placut sa vad o bataie cu Bez, desi nu cred ca avea ritm sa tina cu primii 3. Pb ca se batea cu JM, RF si ogura pe final. una peste alta, o cursa boring.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 50 minute, Method a spus: Despre vechea ciorbă cu retragerea pe care încerci sa o reincalzesti Ca sa ți-o vând ție la preț de proaspătă, sau... Acum 52 minute, Method a spus: fiecare are dreptul la părerea lui Bingo! Acum 53 minute, Method a spus: eu zic totuși sa ii asculți declaratiile mai atent Eu zic ce vad, declaratiile.... doar nu vrei să-ți spuna ca e cam varza rau acest început pentru el mai ales ca nu mai e voerba de mobra, uite, mobea merge ok sub alții, acolo e semnalul de alarma. Si inca ceva, eu n-am spus ca gata, se retrage, am spus ca n-as fi mirat ca dupa inca vreo 2 weekenduri de cursa de genul, adica sa fie batut clar de 1-2 piloti pe acelasi material de concurs, sa zica cele spuse de mine mai sus, adica papa, la revedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ăla de face plajă este MM. Multe cicatrici în virajul ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 29 minute în urmă Share Postat 29 minute în urmă (editat) 1 oră în urmă, danypop a spus: dupa inca vreo 2 weekenduri de cursa de genul, adica sa fie batut clar de 1-2 piloti pe acelasi material de concurs, sa zica cele spuse de mine mai sus, adica papa, la revedere Deci asta ai tu impresia ca e mentalitatea unui 8x?9x? Nici nu mai știu câte titluri are campion mondial..."aaa m-a bătut 3 băieți de la Ducati în 3 weekenduri...nu ma mai joc ma retrag ca eu sunt obișnuit sa nu ma bata nimeni" Așa? Serios? Marquez care a pătimit din 2020 pana în 2024 ca să revină?Sa revina la echipa grisine pe o motoreta veche de 1 an?Și acuma tu zici ca se retrage dacă de la Ducati factory daca mai ia bătaie in 2 3 weekenduri de la Diggia sau AM? Unde e logica în teoria asta?Chiar nu ne dam seama cât de tenace și ambițios e omul asta?Mda în fine.Nu mai am ce. Acum 1 oră, damager a spus: Deci avea dreptate Bez cand a zis ca softul le-a pus probleme. Pe medium a mers bine. Ma rog, nu a egalat ritmul lui Am, dar l-a tinut la distanta pe Diggia. Dacă pe guma 2nd choice merge asa...deranj.Pt ceilalți. În sprint JM a zis ca avea soft și "avea potențial sa castige". Dar oare Ducati au mers cu soft în cursă? Editat 26 minute în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate