Sari la conținut

5. FRANCE MICHELIN® GRAND PRIX OF FRANCE

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 3 minute, danypop a spus:

Nu e mincinos ci esti tu prea naiv sa crezi ca tot ce zboara se mănâncă. 

Da ma da,eu sunt naiv etc

Nu am viziune

Nu cunosc 

Slab 

Etc.

Hai sa lasam persoana mea cu greșeli etc

Dat tot nu mi-ai răspuns la ce te-am întrebat - opinia ta despre cine e prim candidat la campionat? 

Acum 2 ore, danypop a spus:

Martinel cred ca are bafta in anii in care e dat afara de la echipe 😂😂😂 

Tot nu ai răspuns clar.

Sau nu am înțeles eu

Deci consideri ca JM e numero uno ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 92
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vezi ca citesti pe sarite si apoi ma iei la bani mărunți ca nu răspund la ce ma intrebi si nu aduc argumente. 

Acum 4 minute, Method a spus:

Deci consideri ca JM e numero uno ?

Aprilia e no1 cu Bez(fiind si primul in clasament si cu o grămadă de victorii) si evident cu Iorghe. 

Link spre comentariu

Acum 7 minute, danypop a spus:

Eu merg pe mana lui Martin dar cu 2 conditii: 1 sa nu se accidenteze (IAR) si 2 sa nu fie tras inapoi de echipă. Nu cred ca poate fi negat faptul ca e pilotul mai rapid(dintre el si bez) si vorba aia, mai are si experienta unui titlu mondial. Ba chiar a 2,unul pierdut la limita si unul castigat. Cred ca a demonstrat deja ca daca are cea mai buna mobra(si o are) si nu prra multi adversari, poate castiga titlul. 

Te-ai cam sucit pt ca din ce ziceai anterior - pilot care e primul in candidat și in fata in toate sesiunile etc ala era Bezzechi.

Însă no hate pt ca îmi place Martin :D

Eu mizez pe MM (încă) deși am zis din start ca MM are prima șansă la campionat cu o condiție- sa nu i se pună red mist când nu e totul conform planului de aks si sa nu facă una a la Jerez 2020.Tocmai asta s-a întâmplat - pe un circuit propice unde se așteptau sa mearga bine atat el cât și motoreta a fost înghesuit la start și după aia s-a cam tăiat și a luat-o puțin razna a cazut forțând si s-a accidentat.

Dacă revine repede încă are șanse.

Sper însă să piardă la mustață titlul 2026 la Valencia în dauna țiganului de la Aprilia :D

Link spre comentariu

Acum 7 minute, Method a spus:

Te-ai cam sucit 

Nu m-am sucit deloc! Pilotul de batut e unu care in 4 curse are 3 victorii si un loc 2

Am zis ca merg pe mana lui Martinel ca va lua campionatul (si am pus si conditiile) dar asta nu înseamna ca in momentul de față el e pilotul de bătut. Inca n-are nici macar o victorie, stai relax momentan. 

Link spre comentariu

Acum 19 minute, Method a spus:

Eu mizez pe MM (încă) deși am zis din start ca MM are prima șansă 

Ai mai zis asta cred ca prin 2021 sau 2022 si eu am zis ca are 0 sanse cu acea mobra. M-ai facut hater straveziu🤤🤤. Si aveam argumente MOBRA FOARTE SLABA. O fi Marcel best of the best dar cred ca s-a dovedit destul de clar ca ai nevoie si de o mobra buna, daca nu foarte buna. 

Link spre comentariu

Haidi bai nene băi când am zis eu în 2021 ca Marquez avea o șansă? Și ala nici măcar nu concura.Facepalm.

Deja o dam în prosteli...și revenim la vechile metehne.

Acum 23 minute, danypop a spus:

Nu m-am sucit deloc! Pilotul de batut e unu care in 4 curse are 3 victorii si un loc 2

Am zis ca merg pe mana lui Martinel ca va lua campionatul (si am pus si conditiile) dar asta nu înseamna ca in momentul de față el e pilotul de bătut. Inca n-are nici macar o victorie, stai relax momentan. 

Iarăși...te-am întrebat ceva foarte clar - în opinia ta cine e pilotul cu prima sansa la campionat.

Ai zis inițial ca mergi pe mana lui Martin ca mai apoi sa îmi explici plin de superioritate ca nu am citit atent și ca de fapt tu nu ai zis ca Martin e the man to beat ci Bezzechi.

Sensibila diferența de exprimare.Mda.Cum am zis mai sus deja o dam în prosteala,nu am nici timp nici chef de a-ti sesiza finele nuanțe de exprimare prin care îmi arăți cât de inteligent ești.

Hai sa ne auzim când se termina campionatul nu mai devreme ca e prea obositor,cel puțin pt mine.

Succes pe toată linia.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 16 minute, Method a spus:

Haidi bai nene băi când am zis eu în 2021 ca Marquez avea o șansă? 

Esti parsiv rau 🤣😂. Am zis 2021 sau 2022! 🤣🤣🤣🤦‍♂️ 

Si apropo, in 2021 a avut 3 victorii 🙄 

Nu concura dar a primit 3 victorii in palmares

Cine altcineva putra scrie astfel de aberații🙄🙄🤣🤣🤣 

Acum 35 minute, Method a spus:

Iarăși...te-am întrebat ceva foarte clar - în opinia ta cine e pilotul cu prima sansa la campionat.

Ai zis inițial ca mergi pe mana lui Martin ca mai apoi sa îmi explici plin de superioritate ca nu am citit atent și ca de fapt tu nu ai zis ca Martin e the man to beat ci Bezzechi.

Sensibila diferența de exprimare.Mda.Cum am zis mai sus deja o dam în prosteala,nu am nici timp nici chef de a-ti sesiza finele nuanțe de exprimare prin care îmi arăți cât de inteligent ești.

Hai sa ne auzim când se termina campionatul nu mai devreme ca e prea obositor,cel puțin pt mine.

Succes pe toată linia.

Da, omul de batut pana in acest moment e bez dar pana la final de sezon eu cred ca il va bate Martin. Ce e atat de greu de înțeles. Pana in acest moment il vad pe Bezz cel mai bun insa cred eu ca Martin va reveni si il va bate. 

Link spre comentariu

Ce vreau sa zic....pt fanii giallo, care nu vad clar cine e GOAT....imaginati-va doar , pt 2 min, ca pe Rossi il scotea din joc cu o accidentare urata FIX contracandidatul principal la campionat. 

La fel s ar fi comportat si tribunul, dupa 10 etape nu ar fi zis nimic de cel care l-a accidentat (glumesc, daca putea il scotea din sport, oricum ar fi plans si azi).

Despre Marc ne tot dam cu parerea pe aici , toti am vazut ca ceva nu e in regula...insa omul nu a pomenit o data ca Bezzechi l-a rupt de nu si-a revenit nici acum.

Link spre comentariu

Acum 5 minute, Aurex a spus:

Ce vreau sa zic....pt fanii giallo, care nu vad clar cine e GOAT....imaginati-va doar , pt 2 min, ca pe Rossi il scotea din joc cu o accidentare urata FIX contracandidatul principal la campionat. 

La fel s ar fi comportat si tribunul, dupa 10 etape nu ar fi zis nimic de cel care l-a accidentat (glumesc, daca putea il scotea din sport, oricum ar fi plans si azi).

Despre Marc ne tot dam cu parerea pe aici , toti am vazut ca ceva nu e in regula...insa omul nu a pomenit o data ca Bezzechi l-a rupt de nu si-a revenit nici acum.

Asta apropo de "caracter jegos" 🤣🤣🤣🤣🤣 

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Aurex a spus:

ce uiti tu este ca MM e as pe depasiri urate, ceva ce nu poti compara cu stilul lui Rossi de a depasi. cred ca iti ajung degetele de la o mana pt depasirile urate ale lui Rossi cu tot cu 2 degete doar pt episodu ciubotica

Legat de intrebarea lui @Method cu cine are sanse la titlu.. dupa episodul asta cred ca Bez e cel mai matur din echipa Aprilia, dar JM are viteza. Cred ca in cursele mari Bez va lua punctele care la final vor face diferenta intre el si JM

Link spre comentariu

La 08.05.2026 la 20:32, frigider a spus:

Vad ca nu zice nimeni nimic, MM bate a retragere, ...

A zis Neil Hodgson pe TNT Vineri in antrenamente sau la GasItOut in poadcast. Nu mai stiu exact, dar omul a zis ca i se pare ca nu mai e MM in forma de alta data si poate e cu gandul la retragere. Si Neil il apreciaza foarte mult pe MM, deci nu e hater sa zica asta. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

dupa episodul asta cred ca Bez e cel mai matur din echipa Aprilia, dar JM are viteza. Cred ca in cursele mari Bez va lua punctele care la final vor face diferenta intre el si JM

Mie Bezzechi mi se pare green stresat si predispus la greseli atunci când ii sufla cineva în ceafa sau motoreta de sub el nu ii da un avantaj covârșitor - ai vazut azi?Bagnaia a trebuit doar sa îl ajungă și s-a tăiat,cam cum făcea Vinales când era presat.Imi e simpatic e un pilot chiar ok dar nu prea am încredere ca e în stare anul asta sa iasă pe 1.

JM pe de alta parte...bai nene,eu am zis tot timpul ca sunt fan JM și ca e super talentat și ultra fast dar nici un fan nu cred ca se astepta sa aibă asa un parcurs și asa un learning curve pe o moto pe care anul trecut efectiv doar a probat-o.Adica bai nene,dacă nici asta nu e talent...

Mi se pare mai puternic JM.Daca nu o/se trosneste eu zic ca îl bate pe Bezzechi.

Acum 6 minute, ioio_viola a spus:

A zis Neil Hodgson pe TNT Vineri in antrenamente sau la GasItOut in poadcast. Nu mai stiu exact, dar omul a zis ca i se pare ca nu mai e MM in forma de alta data si poate e cu gandul la retragere. Si Neil il apreciaza foarte mult pe MM, deci nu e hater sa zica asta. 

Da da am citit și eu.

Mi se par aceleași povesti "obișnuite" ca și atunci când s-a accidentat la mana.

Dacă nu s-a retras el dupa 3 ani 4? Câți au fost? De stat pe bara,se retrage acum de la Ducati de la o echipa și o moto cu care se poate bate la locul 1?C'mon.

Dimpotrivă,mi se pare prea turned on,prea agitat - tocmai de aia a și greșit.

Ai văzut de câte ori a pierdut fața înainte sa cadă?Eu vad prost și am numărat cel puțin 2 dați în ultimele 2 tururi când a pierdut-o ....omul forța la greu sa ii depășească pe cei 2 mirifici - Mir și Q,sperând la un top 5.Era super mega nerăbdător în spatele lui Mir.

Doborârea recordului pe tur locul 2 în quali la milimetru de pole și disperarea aia sa depășească...asta e comportament de pensionar?C'mon

...din câte am citit eu a scăpat foarte ieftin si-a fisurat al 5lea metatarsial sau asa ceva f usurel își repara și șurubul de la umăr care cică s-a îndoit după isprava de la Jerez și atingea un nerv și revine la Mugello dacă totul decurge ok.

Jerez a fost greșeala și prostia cea mai mare - acolo vroia sa fie revenirea pt ca știa ca e rapid pe acel circuit,aici a fost episodul 2.

Deja sunt 3 curse cu zero + Mugello la care sigur nu va fi la 100%...cam greu sa revii dupa asa ceva.Nu imposibil dar greu.Depinde ce fac cei de la Aprilia în acest timp.

Link spre comentariu

Meh, deci știa ca are probleme cu surubu' de ceva vreme, plus ca vedea si simtea ca mobra+pilot MM=nu chiar love, revedeți ce spunea el însuși în clipul cu pronosticurile lui ptr componența echipelor ptr 2027, apoi comparati cu "traseul" lui Rossi după Mugello....chiar as fi împăcat cu mine sa ma insel, dar cumva, Rossi il "ajuta"....

Acum sariti cu hatereala...

Link spre comentariu

Acum 21 minute, Method a spus:

..... și disperarea aia sa depășească...

Pt alea 2 puncte in plus????

Buei, esti prost?

Iti risti sezonul, cariera pt 2 puncte amarate??

Pffff si plm

Incep sa cred ca e mai prost decat JM, ca are IQ mai mic decat el....

Plm

Link spre comentariu