Sari la conținut

6. CATALONIA MONSTER ENERGY GRAND PRIX OF CATALUNYA - 15-17 Mai 2026

Postări Recomandate

Acum 13 minute, damager a spus:

nu pare ca l-a impins, Rivola incerca sa-l calmeze si mi-i se pare ca el s-a intors la altul. Ma rog, era nervos, dar putin control nu strica. 

Exact! Pare ca isi revărsa furia pe cele întâmplate si gesticula furios, nu cred ca intentia era de a-i imbrâncii pe cei din echipa. Hoarda de prostanaci-hateri de aici ai si gasit ei motiv de spurcare a omului, imediat 🤦‍♂️🤦‍♂️ 

https://www.facebook.com/reel/1657449112162050/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Despre starea lui Zarco

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 241
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Bine ca e ok Zarco pt ca a părut mult mai urat decat la AM cu el blocat în roata la motoreta și aruncat după ea ca o cârpă.

Femur...putea fi mult mai rău.

JM și-a cerut scuze public echipei.

Mda.

Înțeleg ca e tensionat și el și situația de asa natura...dar a dat urat toată treaba.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, damager a spus:

nu pare ca l-a impins, Rivola incerca sa-l calmeze si mi-i se pare ca el s-a intors la altul. Ma rog, era nervos, dar putin control nu strica. 

Gesturi de taranus:

https://www.facebook.com/share/r/18bwUE2svf/

Si-a cerut scuze, dar gestul ramane in mintea celor de la Aprilia.

https://www.facebook.com/share/r/1H4EX5EgWh/

Link spre comentariu

Acum 11 minute, ioio_viola a spus:

Gesturi de taranus:

da, am vazut. Nu l-a impins pe Rivola, si-a cerut scuze ca a impins pe altcineva.  Trebuia sa se controleze, dar cum a zis si el, a incercat sa se calmeze, dar cand a intrat in boxa a rabufnit. E un temperament coleric, nu e singurul, dar putea sa se controleze...ma rog, e usor de pe margine sa dai lectii

Link spre comentariu

Da...asta e o problema de PR mai degrabă,de diplomație.

Greșeala lui cea mare a fost în cursă - sprintul ca sprintul ok movin on,dar azi avea ocazia sa ia 25 de puncte când ceilalți luau nimic sau foarte puțin,și a dat cu piciorul pt ca a fost prea grăbit...superexcitat?etc

Acum 5 minute, ioio_viola a spus:

AM are fractura la C7 (coloana daca inteleg eu bine) si umarul drept (clavicula)

E nasol.

Adică putea fi mult mai rău.

Ce zice google:

A C7 fracture is a break in the seventh vertebra, the lowest bone in your neck. Often caused by high-impact trauma like car accidents or falls, treatment ranges from 8-12 weeks in a rigid neck brace for stable fractures, to surgery or a halo vest for unstable or severe injuries.

....și întrebarea de căpătâi rămâne: 

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU/LA MOTORETA LUI ACOSTA? 

Ca de acolo a plecat toate aceste...drame

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 10 minute, Method a spus:

Da...asta e o problema de PR mai degrabă,de diplomație.

Greșeala lui cea mare a fost în cursă - sprintul ca sprintul ok movin on,dar azi avea ocazia sa ia 25 de puncte când ceilalți luau nimic sau foarte puțin,și a dat cu piciorul pt ca a fost prea grăbit...superexcitat?etc

E nasol.

Adică putea fi mult mai rău.

Ce zice google:

A C7 fracture is a break in the seventh vertebra, the lowest bone in your neck. Often caused by high-impact trauma like car accidents or falls, treatment ranges from 8-12 weeks in a rigid neck brace for stable fractures, to surgery or a halo vest for unstable or severe injuries.

....și întrebarea de căpătâi rămâne: 

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU/LA MOTORETA LUI ACOSTA? 

Ca de acolo a plecat toate aceste...drame

din semnele care le-a facut cand a ajuns la boxa eu intelesem ca i-ar fi cazut jos ride-height device, dar de ce nu a mai avut putere, probabil ca o problema electronica, poate un senzor care a transmis aiurea. Din reluari nu pare sa fi facut pana pana in loveste AM. 

Link spre comentariu

Acum 32 minute, damager a spus:

din semnele care le-a facut cand a ajuns la boxa eu intelesem ca i-ar fi cazut jos ride-height device, dar de ce nu a mai avut putere, probabil ca o problema electronica, poate un senzor care a transmis aiurea. Din reluari nu pare sa fi facut pana pana in loveste AM. 

Pana pare a fi fost o consecință a loviturii lui AM.

S-a ridicat în șa dintrodata nu am înțeles de ce - șoc de la încetinirea foarte pronunțată?

Și foarte ciudat e ca a continuat fără mari probleme la motoreta în afara de roata spate și niște carene,deci nu pare a fi fost o problema de motor...

Btw cu Mir penalizat a luat Bagnaia podium?ieei...

Update : a dat Acosta interviu acum pe TNT : electrical issue - zero throttle dintrodata.

A ieșit cu motoreta de rezervă.

Update 2 : Zarco ligamente ori întinse ori mai rău la genunchiul stâng + o fractură mica la baza peroneului,zice ca femurul e ok nu e rupt.

Așteaptă rezultatele mri ului (probabil) la genunchi și face "un petit dodo" (somnic pufos) la spital.

Avea și el guler la gat ca și AM.

Link spre comentariu

Fraieru ala de la GigiSport zicea ca Raul Fernandez a scapat de penalizare pentru ca s-a intamplat in turul 1, cand, conform regulamentului, asa xeva nu se penalizeaza. Nu stiu daca batea campii, ca azi a delirat de cateva ori, dar ar fi o explicatie fata de Ogura.

Naspa C7 la Alex, desi zice ca "marginala".

Link spre comentariu

eram sigur ca Zarco a murit in plm la ce urat s-a prins in moto.

vai de plm.

Acum 3 ore, georgem a spus:

Înseamnă că Bez a ieșit pe 4? 

incep sa-l urasc cu norocul asta al lui.

2 insi erau sa moara, concurentii lui JM, Pedro, AM dati pe jos de altii, 2 insi penalizati cu presiunea si el iese pe 4.

sper din tot sufletul meu de om mic sa nu iasa campion baiatul asta care mie nu mi-a facut nimic :) 

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 4 ore, danypop a spus:

Exact! Pare ca isi revărsa furia pe cele întâmplate si gesticula furios, nu cred ca intentia era de a-i imbrâncii pe cei din echipa.

MM dupa cate trante a luat cu honda ce avea voie sa faca? sa-si decapiteze mecanicii?? omu e un frustrat, un carcater jegos. Si cireasa de pe tort a fost povestea de anul trecut cand el era rupt in poponeata si visa sa plece la Honda ca motoreta nu e performanta.

image.thumb.png.6d1b918027e40bce3a921aaebea80666.png

image.thumb.png.9f97c81fd65d981478cb33b81ff83fe3.png

Link spre comentariu

Pedro a mers la Gresini sa intrebe daca AM mai traieste?

Dupa ce i-a murit gazu a vazut ca AM s-a dus complet pe pla.

Daca nu s-a dus sa intrebe macar "frate, mai traieste?" ma declar f dezamagit de latura umana care lipseste total, ca tot e la moda asta cu caracterul infect zic sa mai schimbam placa putin.

Stiu ca Pedro nu a avut nicio vina, nici pe reluare cu incetinitorul nu a fost efectiv timp de nimic.

Da sa vezi ca ala s-a dus pe pla apoi sa te duci la standuri sa-ti vezi de ale tale = peste puterea mea de intelegere.

Am ajuns sa ma bucur ca lipseste MM - asta clar murea cursa asta la ce ghinion are.

Nu mai stiu, parca Bastianini se declara nemultumit de siguranta circuitului asta?
Si de Balaton parca tot zice ca e f periculos.

Aici gardu ala in care era sa dea AM sau o fi si dat e la 4m de pista.

Digia erou in plm.

Era sa ia in mufarina o roata apoi castiga. respect.

nu inteleg cum isi mai iau astia warning cu presiunea cand au frate bec acolo care le zice.

adica decat sa iei 16 sec mai bine cazi 1 loc si mergi lipit de ala din fata...

in fine.

*ce ochi au astia de la BT - Digia nu si-a dat jos manusa stanga in parc ferme.

Link spre comentariu

image.thumb.png.c91a915a46e1140c7b2b8a7221c6a923.png

Acum 20 minute, frigider a spus:

ce ochi au astia de la BT - Digia nu si-a dat jos manusa stanga in parc ferme.

cu totii am observat asta, s-a si scris ca astat cu masuna pe mana stanga. eu am glumit ca probabil o sa o scoata cu foarfeca. tinea totusi bidonul de apa cu ea.

https://fb.watch/H9T_nLH4Tp/  - si Acosta cu interviu

si o alta declaratie a lui Acosta: https://www.facebook.com/reel/1862354378025409

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

Acum 8 ore, xt600 a spus:

Dupa un asemenea accident, ar trebui sa nu se mai reia cursa si sa se acorde jumatate din puncte. 

+1

Acum 7 ore, Cavaleru a spus:

si din ecuatia asta cine ia puncte pretioase? Bezz 

un week-end dezastru reuseste sa scoata ceva

stiu ca-ti place Bez dar a luat puncte pt simplul fapt ca a ramas pe roti.

nu a fost weekend dezastru in care a scos pe barba lui 2 podiumuri prin talent pur.

*fara cele 2 steaguri rosii - ramas pe roti = loc 12 sau pe cat era la primul start.

stiu ca tre sa ai si noroc dar cred ca si-a consumat tot norocul pe 26 la etapa asta.

Acum 7 ore, Cavaleru a spus:

JM a luat-o razna. oracaia la toata lumea.. 

Ogura se duce sa-si ceara scuze

pare ca i-au dat cu flit

frate unde ati vazut imaginile astea? eu am urmarit de la tnt si nu am vazut .

sau le-oi fi sarit cu mana mea? nici nu mai stiu - dupa ultimul start tre sa fie.

Acum 7 ore, exilatu' a spus:

Ce de cacao, nu i-au dat penalizare lui Fernandez care a avut contact cu Martin când l-a dat jos, dar i-au dat penalizare lui Ogura care a depășit corect...

nu era cam regula asta cu "dai jos pe unu = penalizare"?
sau ce, ca a iesit RF in balarii si el si a ajuns in coada - s-a penalizat singur destul?

in fine..

Acum 6 ore, georgem a spus:

Păi se zvonește demult că a semnat cu Yamaha. Probabil numai el putea să aleagă cea mai slabă echipă de uzină, plecând de la cea mai puternică.

:laugh:

Acum 6 ore, Cavaleru a spus:

dublu replay cu incindentul lui JM de pe pista si reactia lui Rivola catre Brivio

https://www.facebook.com/reel/2035873653659995

nu inteleg ce s-a dus ala in negru la ala in albastru sa ce?

de parca echipa e de vina ca pilotu a facut o prostie.

Acum 6 ore, Method a spus:

castiga cine își poate tine cumpătul și sângele rece.Si ala e Diggia pana acum.

e mereu sus dar nu a facut clic-ul ala pe care l-a facut spre ex AM anu trecut sau Bez care plm, a castigat 5 curse la rand.

inca lipseste ceva la Digia. ceva mic mai tre sa gaseasca.

Acum 6 ore, damager a spus:

asa se castiga un campionat. Cand scoti 13 puncte intr-o cursa in care sti ca nu ai sanse. Si a mers cu cap, incercand sa scoata maximum din situatie. Si a scos

daca ajungi sa ai nevoie de 2 steaguri rosii si concurentii directi scoti din cursa sa iei un loc 4, mai bine te inscrii la campionat de carti.

Acum 5 ore, danypop a spus:

inca un contracandidat iesit din joc, asa se castiga un campionat baieti, e nevoie si de niste noroc, forza Bez !!! 

acum ma duc sa aprind lumanari la morti pt Acosta si Digia + JM.

cam multi 3 contracandidati, un campionat se castiga noroc, adica cu 0 contracandidati.

*cu noroc :) 

Acum 5 ore, ioio_viola a spus:

Gesturi de taranus:

greu de zis frate.

studiu de caz.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, damager a spus:

cand a intrat in boxa a rabufnit. E un temperament coleric, nu e singurul, dar putea sa se controleze...ma rog, e usor de pe margine sa dai lectii

nu sunt psiholog nici psihiatru da plm frate aia erau din echipa lui.

dupa mine sunt -1 motive sa ii agresezi pe ei :) 

*dar eu nu sunt campion mondial de GP deci opinia mea = 0

Acum 4 ore, Method a spus:

Greșeala lui cea mare a fost în cursă - sprintul ca sprintul ok movin on,dar azi avea ocazia sa ia 25 de puncte când ceilalți luau nimic sau foarte puțin,și a dat cu piciorul pt ca a fost prea grăbit...superexcitat?

frate omu e agresiv, asa este el.

a avut si curse cand a stat cuminte si a luat puncte.

aici simtea probabil ca poate sa scoata rezultat bun.

de pe margine e usor sa iti dai cu parearea, altfel se vede cand esti intre baieti pe moto de gp si toti vor sa fie in fata ta.

ce vroiai, sa stea si el langa Bez pe 12-13? nu cumva sa il dea cineva jos?

Editat de frigider
Link spre comentariu