danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 8 ore, frigider a spus: Bez ia cele mai bune starturi Dacă nu ma inșeală memoria,cred ca Quartararo ia cele mai bune starturi - anul asta au fost vreo 2 curse când a plecat de pe 11 13 ceva în genul și în primul viraj era pe podium. Pana la sfârșitul cursei era pwli de suflet true,dar vorbeam de starturi. Și nu cred ca Yamaha e doxa pe holeshot,so nu as cântări asta cu holeshot după starturi. Ducati le au adus le au perfecționat și zic eu ca profita cel mai mult de pe urma lor. Dar vom vedea la Silverstone- va fi interesant. Acum 6 ore, Cavaleru a spus: cum adica nu e vinovat de nimic, ca e doar o greseala de pilotaj.. pai si cine a facut greseala danpoolea sau JM? Good point Acum 4 ore, ioio_viola a spus: MotoGP's new Concorde Agreement receives green light Ooo good news Înseamnă că se vor da pe față contractele (semnate demult dealtfel).Dar va fi interesant de aflat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate