higheaven Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 REPORTAJ PRO TV Ce a fost la pro tv......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. Dar tot nu inteleg cum pot fi unii atat de bolovani incat sa iasa cu mashinile asa, fara asigurare, fara nik. Si ni se spune noua "Fii atent ca e periculos cu motorul". La ce sa fii atent intr-o astfel de situatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horhellito Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 viteza + idioti la volan = dezastru odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Acum am venit si eu de afara.Doar ce am bagat-o pe Zuz la garaj.Am aflat in urma cu vreo ora si jumatate, dar parca nu imi venea sa cred ca deja a inceput sezonul accidentelor.Abia asteptam sa ajung sa intru pe forum.Speram din tot sufletul sa nu fie adevarat finalul.Din pacate, a fost chiar asa.TRIST! FOARTE TRIST! Pe cretinii care provoaca astfel de accidente, i-as condamna la inchisoare pe viata.Nu ca ar ajuta cu ceva familia victimei (despre victima nici nu mai vorbim), dar macar, i-ar proteja pe altii de cretinismul unor astfel de elemente. Nu am cuvinte! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 nu mai circulati pe banda 1 ca suntem expusi tuturor handicapatilor , si nu numai mashini..... practic de pe bordura m-am lamurit ca iti poate iesi orice in fatza, nu m-ar mira sa vad si un avion ca iese de pe vreo stradutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karimmoto Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 E un fel de ruleta ruseasca fratilor....puteam fi oricare dintre noi. Azi am facut 300km prin soarele patriei pe plaiuri Dobrogene...130...160...175...130..uite-asa ma mananca in funduletz si pe mine cateodata, ce draq o fi si in capu meu uneori.... Sa-i fie tarana usoara...Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 RIP aveti grija ca ne imputinam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 salut. Este trist ce am citit. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Stie careva mai multe despre el ? are nick pe forum? avea experienta ? avea de mult motorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Noi am trecut pe la locul accidentului la 10 minute (aprox) dupa eveniment. Suzuki-ul era albastru/alb/bleu. Din ce vorbeau martorii motocicleta venea pe banda 2, deci pe langa sina de tramvai, nicidecum pe banda 1, si cu toate astea... cand e sa se intample... mama lor de conservari idioti. Ala nu stia cum sa o dea intoarsa ca el nu a vazut si ca el nu are nici o vina, desi toata lumea spunea ca nu s-a asigurat. Poate evenimentul asta nefericit o sa ii trezeasca la realitate pe soferi... Pacat ca trebuie sa se intample din astea si sa se duca vieti tinere... sper sa reusiti sa scoateti ideile principale din ce am scris aici, dar inca ma socheaza ce am vazut si simtit acolo. Numarul motocicletei era B-79-ATB... Poate il cunoaste cineva totusi. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Foarte trist si dureros sper sa nu mai aud asemenea vesti. Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 pacat ca trebuie sa se intample tragedii ptr a se shimba ceva.. R.I.P si Dumnezeu sa-l ierte condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) nu mai circulati pe banda 1 ca suntem expusi tuturor handicapatilor , si nu numai mashini..... practic de pe bordura m-am lamurit ca iti poate iesi orice in fatza, nu m-ar mira sa vad si un avion ca iese de pe vreo stradutza Foarte foarte adevărat! Întotdeauna să vă feriţi de banda 1, pot apărea câini, pisici, copii, pietoni inconştienţi, maşini care nu dau prioritate, iese un bou dintr-o parcare fără să se asigure, etc. Folosiţi banda a 2a şi a 3a chiar dacă e o senzaţie ciudată că sunteţi înconjuraţi de atâtea maşini. Editat Februarie 11, 2007 de Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Eram acasa, ma uitam la stiri la PRO TV impreuna cu maica-mea si apare stirea asta... Nu pot sa va descriu cum s-a speriat biata femeie cand a vazut reportajul..., stiind ca si eu sunt motociclist. Eu am ramas oarecum marcat pentru moment si inca nu mi-am revenit complet. Imi pare nespus de rau ca acel om si-a pierdut viata intr-un mod atat de tragic. RIP RIP ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 Danaila Mircea - Catalin, era tanar, mai mult nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 odihneasca-se in pace.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Danaila Mircea - Catalin, era tanar, mai mult nu stiu Am banuit ca e tanar dupa numarul moto cu '79... Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nfs Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 exact in situatia asta am fost si eu in urma cu 4 luni. noroc ca masina politiei era in spatele meu si mergeam cu 50. iese una fara sa se asigure deloc si intoarce cu toate ca acolo era linie dubla continua. norocul meu cu politia in spate ca zona aia e perfecta pentru o liniuta scurta, cel putin 8 motoare din 10 o calca serios pe acolo. pentru cei care stiu Constanta e bvd. Tomis de la Capitol in jos spre Dacia chiar pe langa spitalul judetean. ca daca e sa se intample ceva macar e aproape spitalul. oricum am avut noroc si eu si fata ca am avut viteza mica si nu am zburat decat vreo 5 metri si nu ne-am oprit in nimic. deci sa stiti ca exista multi idioti care nu se asigura DELOC. sau idioate. o luna mai tarziu stau la un stop si alta idioata intra in mine. frontal. era distrasa de ceva si nu se uita la drum zicea. imaginati-va sa stai la stop si sa vedeti cum vine o masina din fata si se opreste in voi. lumea e plina de idioti. mergeti cu doua maini pe frana daca puteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 nu e un criteriu, eu am 62 la numar si sunt nascut in 74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Dumnezeu sa-l ierte... Acuma am vazut shi eu reportajul... Pacat... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate