cristi80 Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 io as zice ca este mai mult un board tracker! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Victory a prezentat ieri la New York Motorcycle Show un concept unic, denumit CORE. Detalii si mai multe fotografii aici. Ce? Victory face si altceva, decit snowmobile? Nu-i rau... nici inovator... dar nu-i rau... si o sa costeeeeee... nu-i rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Ce? Victory face si altceva, decit snowmobile? De vreo 10 ani. Detinatorul brandului este Polaris, care face snowmobile si ATV-uri. S-a mai discutat despre motoarele Victory aici: /index.php?showtopic=87994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 De vreo 10 ani. Detinatorul brandului este Polaris, care face snowmobile si ATV-uri. S-a mai discutat despre motoarele Victory aici:/index.php?showtopic=87994 Ala fo' inca un post, d-al meu, powered by ... 10x anyway... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Nu-i rau... nici inovator... dar nu-i rau... si o sa costeeeeee... nu-i rau... N-are cum sa coste. E doar un concept care prefigureaza noi tendinte pentru viitoarele modele Victory. Posibil sa implementeze si cadrul ala unic. Vom vedea la urmatoarele modele oricum va mai dura ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 e oarecum inovator, dar parca e si un pic dubios! oricum placut la vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 e oarecum inovator, dar parca e si un pic dubios!oricum placut la vedere si nasol la calarit fuck are saua DIN LEMN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 N-are cum sa coste. E doar un concept care prefigureaza noi tendinte pentru viitoarele modele Victory. Posibil sa implementeze si cadrul ala unic. Vom vedea la urmatoarele modele oricum va mai dura ceva. Aaaa, uitasem: Victory-s aia cu cheap bikes. Nu? Mea culpa. e oarecum inovator, dar parca e si un pic dubios!oricum placut la vedere Inovator? Unde? Cum? Ce?... ??? Motoru-n V, sau ce? Hai sa va zic una nasoala: Core no more, boys. E doar un Concept bike, un Design study si cam atit. Deci stergeti cu servetelul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 fuck are saua DIN LEMN Da, dar lemnul e mahon. Vei avea dureri nobile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Da, dar lemnul e mahon. Vei avea dureri nobile. cu sigutanta "bilutele" se vor simtii regeste una peste alta arata ...bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) una peste alta arata ...bine Cine,...bilutele sau ce?! Revenind la topic. Cam de doi lei,fara nimic iesit din comun, ...si concept si duce tot a utilaj de zapada. Ca marca nu se deosebeste prin nimic, motocicletele lor nu au nici o identitate arata ca niste chinezarii de la Firstbike. Editat Ianuarie 20, 2009 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Cine,...bilutele sau ce?! Revenind la topic. Cam de doi lei,fara nimic iesit din comun, ...si concept si duce tot a utilaj de zapada. Ca marca nu se deosebeste prin nimic, motocicletele lor nu au nici o identitate arata ca niste chinezarii de la Firstbike. Victory e o marca care deabea a facut 10 anisori si are o identitate foarte bine conturata. You either like it or don't, dar nu poti sa spui ca sunt comune ca nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Ma indoiesc ca Arlen Ness sa fi avut de a face ceva in design-ul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Nici n-a zis nimeni ca Arlen Ness a fost bagat in acest proiect. Mie imi place ca linie, are mult pana la a deveni model de serie dar asta nu o sa se intample niciodata, clientii de Victory sunt suparati ca banii n-au fost bagati in lucruri mai necesare decat un studiu steril, fara sanse de realizare In schimb umbla vorba ca Arlen Ness l-a facut pe Sonny Barger sa-si schimbe vechea motocicleta cu un Victory Vision si ca acesta ar fi incantat de ea (cea mai buna motocicleta detinuta de el ar zice, cica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Victory Victory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 saua aia din lemn o sa iti faca fundu aschii... oricum..cam uratzel..sau poate nu e genu meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 am vazut ca avem importatori pentru Victory aici preturile par mai mici decat pentru HD, poate putin mai mari decat japonezele. calitativ cum sunt? fierul e fier sau "plastic galvanizat"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 E fier. Iar detaliile sunt chiar misto si au putine probleme! daca iti place cum arata baga mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 am avut si eu ocazia sa vad unul la smaeb.... frumusel ! pacat nu l-am si auzit... ps : da tot hd e baza ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) am avut si eu ocazia sa vad unul la smaeb.... frumusel ! pacat nu l-am si auzit... ps : da tot hd e baza ))))) dap, modelul Kingpin, il aveau cei de la Bardak motors. motor tinut din 2006 in vitrina, abia anul asta l-au omologat. cereau 9500 euro pe el. Nu am putut decat sa ma sui pe el. e mai usor decat pare desi e numai fier Editat Aprilie 28, 2010 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 (editat) Salut, Am deschis acest topic pentru a identifica posesorii de motociclete Victory din Romania; pentru a discuta despre fiabilitate, probleme intampinate, service si garantie, accesorii etc. Eu, din Aprilie, voi fi fericitul posesor al unui Victory Vision Tour 2013 GoldMist. Scuze pentru "c"-ul lipsa din titlu, mi-e un pic foame Editat Martie 13, 2013 de azumir6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 cred ca din pacate vei fi cam singur pe topicul asta. eu in ultimii 12 ani n-am vazut nici un Victory in romania si Indianul e la fel de vaduvit din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 am vorbit cu cei de la Polaris si am inteles ca ar fi cativa posesori de Victory pe la noi. Mai ramane doar sa ii identific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 (editat) Salut, Am deschis acest topic pentru a identifica posesorii de motociclete Victory din Romania; pentru a discuta despre fiabilitate, probleme intampinate, service si garantie, accesorii etc. Eu, din Aprilie, voi fi fericitul posesor al unui Victory Vision Tour 2013 GoldMist. Scuze pentru "c"-ul lipsa din titlu, mi-e un pic foame salve Azumir. Sunt putini la noi, stiu doi bucuresteni: unul cu Hammer, patronul de la Biker's Otopeni, si celalalt cu un model mai vechi Kingpin. mai e unul in Ardeal cu un Vegas. cel mai bine studiaza posibilele probleme pe site-urile din State. Vad ca-ti iei ditamai animalu, sa-l stapanesti sanatos Editat Martie 13, 2013 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Am editat titlul, daca ai alte idei pentru titlu te ajut cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate