bogdanski Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Aici un link pt manualul in engleza: https://www.dropbox.com/sh/b2efx7bqdhjo6zh/AABVnz_DAtfT0C0RxVycfk8ua?dl=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Da , cel de ABS se aprinde . Merci frumos, la fel si tie » Post actualizat in 27 Apr 2016 12:13 Au venit si pozele ! Deocamdata nu am decat in garaj poze cu ea, o sa ii mai fac cand o sa o scot afara dar momentan sunt 3 grade . O sa ii cumpar curand si parbriz. sa te poarte sanatoasa !!! cati km are si cat a costat in Germanica daca nu e secret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 sa te poarte sanatoasa !!! cati km are si cat a costat in Germanica daca nu e secret ? Mulțumesc frumos! 3500€, 11000 km. Acum 2 luni au fost și mai ieftine dar pana m-am câcâit eu sa o iau, ba s-au dat, ba s-au scumpit. Eu zic că am prins-o ok , no? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Depinde de starea in care se află. Dacă e ok și are ABS, prețul e bun. Să o stăpânești cu placere și fără incidente..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 multumesc de apreciere! ce furtune ar trebui sa ii pun? poti sa imi dai mai multe detalii? bafta! » Post actualizat in 27 Apr 2016 21:21 are cineva manualul de la gsr? furtun separat pentru fiecare etrier. cu impletituri metalice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Depinde de starea in care se află. Dacă e ok și are ABS, prețul e bun. Să o stăpânești cu placere și fără incidente..! Da e oke , mulțumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Bravo pentru alegere, km multi fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Bravo pentru alegere, km multi fara incidente ! Merci merci , sa fie la toată lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Aici un link pt manualul in engleza: https://www.dropbox.com/sh/b2efx7bqdhjo6zh/AABVnz_DAtfT0C0RxVycfk8ua?dl=0 multumesc foarte mult! » Post actualizat in 02 May 2016 14:24 am fost la suzuki si mi-au schimbat piesa defecta gratis! au cautat motocicleta dupa nr de pe sasiu. am lasat moto acolo peste noapte si a doua zi la 10 era gata. am sa atasez o poza cu cu au schimbat! este centrala care regleaza curentul ce iese sau intra din baterie(e cenusie la culoare)! aici una noua costa 89 de euro! daca aveti gsr k7 ar trebui sa o schimbati voi. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Salutare! Am devenit si eu posesor de GSR600 2007, modelul fara ABS.Inca "ne cunoastem", abia am facut 600km in ultimele 3 saptamani...vremea nu prea tine cu noi. Ma bucur sa vad ca lumea e activa pe threadul asta si poate ne vedem la o plimbare pe langa si prin Bucuresti. Revin cu poze sa-mi prezint mobra Asfalt uscat! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Să o stăpânești sănătos! L-am mai animat în ultima vreme câțiva dintre noi... Multi din primele valuri de gsr-isti au migrat către alte modele deja... Eu unul încă ma bucur de el și îți doresc și ție km cât mai mulți fără incidente! Baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Mulțumesc! Am revenit cu niste poze: Nu sunt multe,dar o sa mai atasez si altele. Am observat ca-s putini posesori cel putin in București..nu prea-mi dau seama de ce. Mi-ar plăcea sa ne întâlnim mai multi la o vorba,mai aflu si eu tips and tricks .Pana acum am observat 2 chestii care nu sunt in regula,prima ar fi ca o data pe "iesire",cand trag ambreiajul chiar si la 70 80km/h,se opreste motorul(relantiul e in 1300);iar cea de-a 2,faptul ca smuceste foarte tare uneori cand iau mana din gaz si cand accelerez din idle (indiferent cat de fin as face-o).O sa le dea Tng de cap,nu-mi fac probleme. Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 prima ar fi ca o data pe "iesire",cand trag ambreiajul chiar si la 70 80km/h,se opreste motorul(relantiul e in 1300) sunt tare curios care e buba, sa ne zici te rog dupa ce se rezolva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 azi am facut o plimbare pana la Ikeea si in fata acolo a mai venit un gsr ,ma gandeam ce ziceti de o intlnire a posesorilor de gsr din Buc ,sa mai schimbam o parere si live despre mobrele noastre?Duminica in Bucuresti se anunta vremea ok poate facem si o mica plimbare .E cineva interesat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Timpul meu este foarte limitat, dar dacă totuși organizați ceva, poate mă alătur și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_nik Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Salutare, in urma unei cazaturi stupide am reusit sa rup cadrul GSR-ului meu ( cazul despre care povestea acum putin timp si Cezar ) . Asa ca m-am hotarat sa il dezmembrez din pacate pentru ca nu gasesc un cadru ok cu acte Daca are nevoie cineva de piese ma puteti contacta cu mare incredere . PS: Vand toba care a fost montata pe el si anume un G.P.R. Ghost Aluminium: http://www.ebay.com/itm/SILENCIEUX-GPR-GHOST-ALUMINIUM-NO-KAT-SUZUKI-GSR-600-2006-11-/120663016927 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 pfff...nasol incident ! Multa sanatate daca ai patit ceva! sunt interesat de semnalizari fata+ramele de plastic in care vin prinse pe rezervor daca le ai. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_nik Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Mersi mult. Eu sunt ok nu am patit nimic...o mica durere la fund si cam aia e ) Am si ramele de plastic si semnalizarile. Vorbim diseara cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 ok. Vorbim pe PM. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin 84 Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Salutare, in urma unei cazaturi stupide am reusit sa rup cadrul GSR-ului meu ( cazul despre care povestea acum putin timp si Cezar ) . Asa ca m-am hotarat sa il dezmembrez din pacate pentru ca nu gasesc un cadru ok cu acte Daca are nevoie cineva de piese ma puteti contacta cu mare incredere . PS: Vand toba care a fost montata pe el si anume un G.P.R. Ghost Aluminium: http://www.ebay.com/itm/SILENCIEUX-GPR-GHOST-ALUMINIUM-NO-KAT-SUZUKI-GSR-600-2006-11-/120663016927 . Salut, Nasol, Daca tot ai deschis subiectul spune-ne si cat de puternica a fost cazatura stupida de care vorbesti. 2 pagini mai sus s-a tot discutat de o problema generala a acestui model cu ruperea cadrului si poate intelegem si noi mai bine cum sta treaba. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_nik Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Salut,pe scurt s-a ridicat pe o roata ( mult prea mult decat era cazul) a atins codita asfaltul si s-a dat peste cap cazand fix in roata fata. Cam asta am apucat sa vad. In urma impactului a cedat cadrul din jug sa zic, in ambele parti ( se mai tinea doar in cabluri). Viteza nu a fost mai mare de 40 km/h pe ora, abia plecasem de la semafor. Salut, Nasol, Daca tot ai deschis subiectul spune-ne si cat de puternica a fost cazatura stupida de care vorbesti. 2 pagini mai sus s-a tot discutat de o problema generala a acestui model cu ruperea cadrului si poate intelegem si noi mai bine cum sta treaba. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Codita a atins asfaltul si apoi s-a dat peste cap ?? Cum ai reusit ? Dupa cum spui tu nu a fost tocmai intentionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_nik Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Nu, nu intentionam sa ma dau peste cap cu ea asta e clar. Am plecat mai tare de la semafor si am tinut ambreiajul patinat putin. Cand am dat drumul mai brusc la ambreiaj + ceva gaz aia a fost, m-a aruncat pe spate.Nu este prima data cand plec tare sau ma joc cu ambreiajul dar acum m-a surprins intr-un mod neplacut. Asta e ce sa mai zic acum, ma surprinde faptul ca a cedat atat de usor cadrul avand in vedere ca mobra este intacta in rest ( mai putin codita si farul care s-au julit), aa si furca care s-a strambat din jug.. normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Imi pare rau sa aud de cazatura :[..bine ca tu nu ai patit nimic si totusi mai asteapta poate gasesti cadru luna asta. In caz ca te hotarasti sa o dezmembrezi, m-ar interesa pe mine tobele GPR Ghost. Au si silencere? In ce bani le-ai da? Cat despre iesire, daca se stabileste ceva, eu sunt prezent duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Nasoala traba ai patit. Ma intereseaza arcul protector de la furtunul din dreapta ce merge la radiator. Daca a ramas intact. Spune-mi te rog un pret pe pm. Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate