bachus_21 Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Nu ati vazut trecand pe langa voi o "napolitana" de Mobra 50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Multumesc tuturor pentru sfaturi si imi cer scuze pentru deranjul creat . Oricum se pare ca nimeni nu ma va ajuta , daca cineva doreste sa ma ajute astept un mesaj pe PM . http://tinypic.com/?t=postupload Iti dau un motoras este bun alezat recent (cam de 15 anisori) piston de Mobra lipsa magnetou si carb. conditia este sa faci ceva cu el sa nu ajunga la remat. Numai bine http://tinypic.com/?t=postuploadIti dau un motoras este bun alezat recent (cam de 15 anisori) piston de Mobra lipsa magnetou si carb. conditia este sa faci ceva cu el sa nu ajunga la remat. Numai bine Putin am sfeclit-o la poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 cu ala se poate face o super bicicleta cu motor! desigur daca asa hotarste pimP numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 cu ala se poate face o super bicicleta cu motor! desigur daca asa hotarste pimP numai bine! Asta era ideea cu un carb, un magnetou de la remat o bicicleta cu 500000 lei se poate apuca de lucru. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 http://tinypic.com/?t=postuploadIti dau un motoras este bun alezat recent (cam de 15 anisori) piston de Mobra lipsa magnetou si carb. conditia este sa faci ceva cu el sa nu ajunga la remat. Numai bine Putin am sfeclit-o la poza Da normal ca accept Astept pe PM un mesaj cu un id de messenger / mail / orice Multumesc mult .... Cineva stie cum as putea sa pun pe o bicicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Cred ca ar trebui o bicicleta fara suspensie pe spate , si una gen " clasica " adica nu Mountain Bike ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Cred ca ar trebui o bicicleta fara suspensie pe spate , si una gen " clasica " adica nu Mountain Bike ? atunci un cadru e pegas........??? magnetorul si carburatorul daca se nimeresc de la mobra,pot sa iti dau eu.... recomand cu suspensii,ca o sa iti chiraie booocile pe tartareatza "home-made" nu trebe multe,ba chiar putine.....o prindere de cadru a motorului,lant (pinion motor-pinion roata) manson acceleratie! si daca vrei o si "customizezi" sa arate a "comunista" ii pui rezervor de 49(sa dea chopper) ii pui sha de RT(1 sau 2 chiar) si ii pui portbagaj! si capace lateralede IJ 56....ii pui furca fata de ural (cum e furca lui @drobu) si cauciucuri 3,50+18! aripi nichelate.......aaa si bord de jupiter 4/5 s aia va iesi o comunista! cred ca ti-am dat destule idei...ai de unde sa "culegi" Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 atunci un cadru e pegas........??? magnetorul si carburatorul daca se nimeresc de la mobra,pot sa iti dau eu.... recomand cu suspensii,ca o sa iti chiraie booocile pe tartareatza "home-made" nu trebe multe,ba chiar putine.....o prindere de cadru a motorului,lant (pinion motor-pinion roata) manson acceleratie! si daca vrei o si "customizezi" sa arate a "comunista" ii pui rezervor de 49(sa dea chopper) ii pui sha de RT(1 sau 2 chiar) si ii pui portbagaj! si capace lateralede IJ 56....ii pui furca fata de ural (cum e furca lui @drobu) si cauciucuri 3,50+18! aripi nichelate.......aaa si bord de jupiter 4/5 s aia va iesi o comunista! cred ca ti-am dat destule idei...ai de unde sa "culegi" Numai bine! Multumesc mult de ajutor . Astept acum sa imi raspunda DL. Mircea la post in legatura cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Da normal ca accept Astept pe PM un mesaj cu un id de messenger / mail / orice Multumesc mult .... Cineva stie cum as putea sa pun pe o bicicleta ? Cauta pe " biciclete cu motor si vei gasi mai multe variante si idei de fixare. da-mi adresa si pun colet. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Cauta pe " biciclete cu motor si vei gasi mai multe variante si idei de fixare.da-mi adresa si pun colet. Numai bine V-am raspuns pe PM astept un raspuns . Am cautat am vazut ca sunt mai multe metode , si bune ar fii bicicletele acelea "DUNAREA" de care sunt pe la tara , deoarece au mai mult loc pentru motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 ai terminat cu cersitu, foarte bine acum incearca sa postezi in alta parte ideiile despre cum sa prinzi motoru si cum sa continui trotineta. Fa un topic nou sau posteaza pe la mopedisti/scuteristi. nu de alta , dar sunt si niste reguli aici pe forum. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Salut ! Am si eu o dorinta / rugaminte , cine ma poate ajuta si pe mine cu o mobra / hoinar sau ceva care are pana in 50 de cc sau pana in 125 ,sau macar piese cu care pot construi un moped ..... Doneaza cineva asa ceva ? tin sa mentionez ca am 16 ani si am "permis" si de aceea as vrea... Multumesc .. Asfalt uscat ! "prietene" si eu am avut 16 ani si atunci mi-am cumparat o mobra cu 50ron si nu era inmatriculata... timpul a trecut am invatat sa merg, am in vatat mecanica, am invatat ce si cum e cu motocicletele si cand am implinit 18 ani am luat carnetul(17iunie2005) toata vara am muncit si am strans 17milioane cu care mi-am luat un ij jupiter 5, inmatriculat si care mergea perfect, acum am zxr 400. IDEEA E CA POTI SA STRANGI BANI SI SINGU SA ITI IEI O MOBRA! PENTRU CE VREI INMATRICULATA DACA NICI PERMIS NU AI? AI IDEE CAT E SCOALA DE SOFERI PENTRU A1??? numai bine si mai gandeste-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Multumesc tuturor pentru sfaturi si imi cer scuze pentru deranjul creat . Oricum se pare ca nimeni nu ma va ajuta , daca cineva doreste sa ma ajute astept un mesaj pe PM . Extraordinar!Cei 3-4 care te-au contrat au reusit sa-ti nauceasca nazuintele.Trebuia sa te lupti cu ei nu sa dai inapoi ca soferii.Trezeste-te!Inca mai vreau sa ajut un visator care a plecat sa lupte,nu sa se predea.Eu nu mi-am schimbat intentiile!Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Extraordinar!Cei 3-4 care te-au contrat au reusit sa-ti nauceasca nazuintele.Trebuia sa te lupti cu ei nu sa dai inapoi ca soferii.Trezeste-te!Inca mai vreau sa ajut un visator care a plecat sa lupte,nu sa se predea.Eu nu mi-am schimbat intentiile!Succes. V-am trimis mesaj pe PM ! Nu mai raspund aici ca nu vreau sa aud pareri "rautacioase" . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 V-am trimis mesaj pe PM ! Nu mai raspund aici ca nu vreau sa aud pareri "rautacioase" . Multumesc Astept raspunsul dvs pe PM . As dori sa va demonstrez ca il merit dar moderatorii nu imi dau voie sa fac off-topic , trebuie scris doar ce cerseste fiecare om . O zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Cumpar, pentru IJ 56, suportul din stanga al motorului, cel pe care culiseaza cricul lateral "laba de gasca". Daca aveti, va rog sa-mi trimiteti PM, fiindca aici intru rar. Va multumesc! Editat Martie 10, 2009 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 cumpar 2 burdufi pentru amortizor fata, pentru mz rt, important este sa aibe dimensiunea de 25cm, si deasemenea burdufi de la lant, acestia au dimensiunea de 38cm; astept oferte, si recomandari! deasemenea as dori sa cumpar si manerul pentru partea stanga, cel care actioneaza ambreiajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 cumpar 2 burdufi pentru amortizor fata, pentru mz rt, important este sa aibe dimensiunea de 25cm, si deasemenea burdufi de la lant, acestia au dimensiunea de 38cm; astept oferte, si recomandari! deasemenea as dori sa cumpar si manerul pentru partea stanga, cel care actioneaza ambreiajul. Pe telescoape poti sa pui burdufuri de bieleta de Dacie,ca originale...cam greu.Iar pe lant incearca daca nu merg cumva cele de Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Cumpar saua individuala (fata),de Dnepr,sau ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 DONATIE!!! set complet de becuri pe 6Volti, plus doua bobine de inductie tot pe 6V... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxell22 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 [/colorcumpar un ataj de dnepr. cine are nevoie de un ambielaj de cz 175 nou in vazelina asa cun se vindeau prin anii 70 in magazin moto. cine are nevoie de un ambielaj de cz 175, nou in vazelina asa cum se vindeau prin anii 70 in magazin moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_kos Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 bagati aici cereri, si ce va trece prin cap, si nu mai stricati topicuri de donatii cu cerseli de toata jena. salut, unde as putea sa gasesc, sau la cine, un dinam pt jawa cz 175 model '61, multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 salut, unde as putea sa gasesc, sau la cine, un dinam pt jawa cz 175 model '61, multam anticipat mere de jawa 350(ogarul) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Caut cauciucuri SH 130/80-18 si 120/80-16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erc Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 [/colorcumpar un ataj de dnepr. cine are nevoie de un ambielaj de cz 175 nou in vazelina asa cun se vindeau prin anii 70 in magazin moto. cine are nevoie de un ambielaj de cz 175, nou in vazelina asa cum se vindeau prin anii 70 in magazin moto. si la ce pret ambielajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate