Lt. Navarro Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Dle Lt. nu it iau la fel pt masina sau motor.Pt motor este 35 de dolari, atat va ramane si pe perioada verii. Ar fi bine sa fie la masina atat. Dar este aproape 3 milioane. Eu am tinut 2 ani motorul in garaj la Favorit, apartine tot de ei, dar 1.050.000 pe luna nu o sa dau. Cand am bagat-o acolo era 450.000, acum... Traiasca Elena Udrea, Dorin Cocos, Dalli-ul si cei care ii tin in brate(Nea Base) OK! Nu am fost corect informat. Eu am zis ce stiam. Singurul lucru de care eram intr-adevar sigur e ca pretul e cu mult peste 500k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 8, 2006 Admin Share Postat Februarie 8, 2006 Servus.. Garaj Zona Biserica Armeneasca/Republicii de inchiriat.Situatia este urmatoarea:Garajul este la parter de bloc vechi,cu incalzire(calorifer),curent electric(220v) si apa(rece),incap lejer patru motoare,am acolo si scule,stander,lampa lumina,etc.Se poate lucra si la motor(sigur,ceva decent-fara zgomot mare/polizoare/flexuri si alte alea..) Zona este ultracivilizata.Eu imi tin motoarele mele amandoua acolo de un an.Chiria ma costa 50euro/luna la care se adauga intretinerea(cam 400.000 lei/varf iarna,vara 50.000).Daca este cineva serios interesat sa impartim cheltuielile si sa beneficieze de aceste conditii il astept cu un telefon. Bafta multa Luigi Vicol 0722/625.710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 prin zona rahova....piata rahova su prin imprejurimistie cineva ceva de inchiriatgaraj sau are cineva inchiriat care vrea sa imparte?MULTUMESC ANTICIPAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Vreun garaj prin zona liceului Tudor Vladimirescu, pe Iuliu Maniu, stie cineva? MULTUMESC MULT si ma revansez cu bere (pentru informatie, desigur)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Pai ai bulan. Sunt benzinarii prin preajma. Sunt destui baieti prin zona care le tin in benzinarii, mai "colo sa" langa gard. Vorbeste cu sefu vreunei statii... cred ca te descurci. O lasi si a.i. sa nu poata sa plece decat pe langa camerele de filmat eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 de vanzare garaj artizanal de motocicleta......detalii la /index.php?showtopic=36587 sau in semnatura p.s. Cu toate scuzele de rigoare adminilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_andreshan Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 salut,caut loc unde pot sa tin motorul zonaTINERETULUI ,vreau si eu sa imi aduc motorul in bucuresti dar nu l-as tine in fata blocului o varianta ar fi sa vb cu cei de la benzinaria din timpuri noi...agip cred...credeti ca e sigur acolo? ar fi ok si sa impart cu cineva un garaj vine vara si incep sa misune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Caut oameni cu moto/carucioare/damigene de tuica care nu vor sa le lase sub cerul liber dar nici nu-si pot permite un garaj intreg. Hai sa ne combinam la un garaj! IMPORTANT: in zona Tineretului. Caut si garaj, dar astea s-or gasi mai repede, oameni sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_andreshan Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 salut si eu stau in tineretului si vreau sa imi aduc motorul in bucuresti....asta cand am unde sa il tin,nu la umbra blocului...poate facem cumva care e situatia ta,ai motorul aici sau vrei sa il aduci..?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 ma bag si eu,chiar daca e cam departe..eu stau in berceni,la 3 statii de 313 ...gasiti voi garaj,platesc partea mea,si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Eu am motorul aici, dar il tin intr-o curte cam departe. O sa caut un garaj prin vecini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Depinde si ce inseamna in Tineretului. Ca eu as vrea un scuter si as vrea sa-l tin mai aproape de casa. Moto stau la un prieten prin spatele fabricii Timpuri Noi momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Eu stau pe langa Piata Norilor, intre Tineretului si Timpuri Noi. Deci mi-ar conveni perimetrul maricel: metrou Tineretului - metrou Timpuri Noi - Casa Pionierilor - Budapesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Stau in zona LAMOTESTI ...m-ar interesa loc sa imi tin din martie noua achhizitie acolo ... deci care mai aveti garaj prin berceni ... nu tin neaparat sa fie extraordinar de aproape de mine .. merg si pe jos de nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Ia te uite, stai pe langa mine! Eu tin motorul la ZOo Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Am fi deci, in principiu, 4: eu, ipman, Dan Andresan si Puya. Hai sa ne interesam de garaje, c-or mai veni si altii intre timp. M-am gandit sa lipesc pe usile garajelor anunturi, dar nu stii peste cine dai. Am, in schimb, un commando de mosuleti prin bloc care sigur stiu ei tot ce misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b41pav Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Am fi deci, in principiu, 4: eu, ipman, Dan Andresan si Puya. Hai sa ne interesam de garaje, c-or mai veni si altii intre timp. M-am gandit sa lipesc pe usile garajelor anunturi, dar nu stii peste cine dai. Am, in schimb, un commando de mosuleti prin bloc care sigur stiu ei tot ce misca. am fi chiar 5! oriunde in zona asta e super si pentru mine ca stau in spatele uzinei Timpuri Noi si motorul il tin in garajul de la munca dar trebuie sa-l scot mircuri si nu am nici o idee unde sa-l duc! Cred ca am sa-l las in fata blocului! si o sa dorm pe pervazul de la bucatarie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Sa nu racesti... ceva cald ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 (editat) salut, prin Dristor aveti careva garaj sau vreti sa ne combinam la unul? pana acum suntem 2 care cautam. sau daca sunteti de prin alte parti ale Bucurestiului si aveti stiinta de ceva garaj prin zona aia, va raman dator daca ma anuntati. all the best. Editat Februarie 28, 2006 de zaradi99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Am un garaj inchiriat in Timisoara, Calea Lipovei, str. Perlei. Garajul e foarte mare. Momentan sunt singur in el, ar mai fi loc de inca 2 motoare. Garajul e din beton, usa de tabla, 2 lacate, lumina noaptea. Pretul e 30 E si se va imparti la cati vom fi. Daca e cineva interesat sa imi dea PM. Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Nimic nou inca in legatura cu garajul din Tineretululi. Am prins, totusi, o pista - astept vesti pe vineri. Daca gasiti voi ceva, nu ezitati sa anuntati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Nimic nou inca in legatura cu garajul din Tineretululi. Am prins, totusi, o pista - astept vesti pe vineri. Daca gasiti voi ceva, nu ezitati sa anuntati. sebi daca ai ceva vesti ma treci si pe mine pe lista pt garaj in tineretului. pun bani chiar daca nu intotdeauna il voi tine acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 sebi daca ai ceva vesti... Borkonnen, te rog. Te-anunt, jupane, cum sa nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Salut. Eu stau prin zona de langa Favorit, Drumul Taberei. Exista o parcare (garaj) subterana chiar sub Favorit. M-am interesat vreo 3 luni in urma si parca costa 25 E / luna. Eu speram sa gasesc ceva mai ieftin (poate un mos cu un garaj pe care il foloseste 2ori / an, etc.). Problema este ca nu am gasit pana acum si Kamisaki a "dormit" la intrarea in bloc (i-am facut o husa, deci nu i-a fost foarte frig, dar totusi ). Intrebarile firesti sunt: 1. Stie cineva o oferta in zona de langa Favorit? Poate e cineva care isi tine motorul pe-acolo si ne putem "asocia" ca sa impartim costurile. 2. Pretul de 25 E mi se pare prea mare pentru pastrarea unei motociclete. Totusi, daca gasesc la un particular - credeti ca gasesc mai ieftin? Altfel spus, cam care ar fi pretul? 3. Tine cineva motorul la o benzinarie? Daca da - cat plateste? Exista 2 benzinarii in "apropiere" si as putea sa vb cu ei, dar am intrebat la una mai demult si vroiau 1 mln / luna si normal ca la banii astia ma duc direct la parcarea subterana. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Ofer cazare moto pe perioada iernii (si nu numai) in garaj incalzit, eventual intretinere. Locatie: Baneasa Pret: 500.000 lei/luna Contact_Bogdan_Tel.: 0723 583 512 Ofer cazare: My Webpage Cam pe unde se situeaza? M-ar cam interesa pentru ca trebuie sa aterizez de la BV cu tot ce am si pe primul loc e motoreta. Eu stau chiar la intersectia de la aeroport. Daca poti scrie-mi pe PM sau pe mail. Multumesc anticipat, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate