mbm Postat Ianuarie 6, 2019 Share Postat Ianuarie 6, 2019 Salut, Anvelopa de alta dimensiune fata de ce scrie in cartea tehnica este motiv de respingere (de fapt o sa recomande "revenire" dupa ameliorarea neconformitatii). Insa Bart are dreptate, nu e musai sa mergi statiile RAR pentru ITP, ci la una care este omologata RAR. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 Eu nici carte n-am avut, noroc cu o copie de pe telefon. Si-au pus si aia de la ITP mainile in cap nu numai eu Avusei noroc, fura de treaba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 Eu am facut ITP-ul la o statie din apropiere de MatHaus in Craiovei. Din ce tin minte parca mai sunt si in afara de aceea. Baietii foarte expeditivi, nu a durat 20 minute cu tot cu asteptarea confirmarii de la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 pot sa fac itpul cu un vfr care e acum naked și nu mai am carenele? are semnalizări, claxon, tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 O statie ITP moto prin Drumul Taberei, Bucuresti, mai exista? Era una pe Bd. Timisoara spre Valea Cascadelor, dar am auzit ca s-a inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Acum 8 ore, AdrianB1 a spus: O statie ITP moto prin Drumul Taberei, Bucuresti, mai exista? Era una pe Bd. Timisoara spre Valea Cascadelor, dar am auzit ca s-a inchis. Am facut acum 2 saptamani ITP-ul pe Virtutii 17. Avantaj ca nu trebuie programare, te duci direct, cand ai chef. 100 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 Salut. Am o nelămurire: la motocicletele noi când se face primul ITP-ul? După primii doi ani cumva? Nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 12, 2021 Share Postat Aprilie 12, 2021 scrie in talon data urmatoarei inspectii periodice si in cazul atelajelor noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 12, 2021 Share Postat Aprilie 12, 2021 La 09.04.2021 la 21:41, iulianserban a spus: Salut. Am o nelămurire: la motocicletele noi când se face primul ITP-ul? După primii doi ani cumva? Nimeni nimic? Salut, da, la doi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 12, 2021 Share Postat Aprilie 12, 2021 Mersi. Intre timp am vazut ca imi pot da seama de asta si din talon:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 La 27.08.2018 la 9:56, Lungu Edward a spus: Salutări. Știe cineva daca exista in București ITP unde nu îți verifica toba? Am un Arrow pe a mea omologat, nu face mare gălăgie dar sunt reticient. Și eu sunt interesat de această informație, mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 Momentan nu imi gasesc talonul/certificatul de inmatriculare al motoretei (sper sa il gasesc totusi)...am cartea de identitate. Se poate face ITP-ul doar pe baza cartii de identitate? Stiu ca la acte iti trebuie si certificatul(sa iti puna chestia lipicioasa) iar cartea de identitate o folosesc pt identificarea fierotaniei......din experienta voastra se poate face doar pe baza cartii de identitate si lipiciunea sa o puna pe cartonul galben? Intre timp sper sa gasesc certificatul si pun eu cartonul galben la certificat. Stiu ca ar fi mai usor sa fac duplicat pt certificat, dar imi e ca ma tin 2-3 saptamani sau poate mai mult...daca l-ar face in 2-4 zile nici nu as sta pe ganduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 (editat) Acum 59 minute, marauder a spus: Momentan nu imi gasesc talonul/certificatul de inmatriculare al motoretei (sper sa il gasesc totusi)...am cartea de identitate. Se poate face ITP-ul doar pe baza cartii de identitate? Stiu ca la acte iti trebuie si certificatul(sa iti puna chestia lipicioasa) iar cartea de identitate o folosesc pt identificarea fierotaniei......din experienta voastra se poate face doar pe baza cartii de identitate si lipiciunea sa o puna pe cartonul galben? Intre timp sper sa gasesc certificatul si pun eu cartonul galben la certificat. Stiu ca ar fi mai usor sa fac duplicat pt certificat, dar imi e ca ma tin 2-3 saptamani sau poate mai mult...daca l-ar face in 2-4 zile nici nu as sta pe ganduri Nu. Doar la RAR si dupa mergi la Politie sa iei talon nou. Oricum fara talon, iei amenda daca te prinde in trafic. Poate ai talon retinut sau N alte scenarii. Editat Iulie 9, 2021 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 Viata e greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 Daca vreti sa schimbati culoarea motocicletei in CIV, nu trebuie ca ITP ul sa fie valabil, nici sa aibe asigurare. Operatiune facuta la RAR Voluntari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 2 ore, JAGI a spus: Daca vreti sa schimbati culoarea motocicletei in CIV, nu trebuie ca ITP ul sa fie valabil, nici sa aibe asigurare. Operatiune facuta la RAR Voluntari. Informația e certă? Am o moto luată "în pungă" și cu itp expirat de mult, rezervorul e altă culoare decât restul și oricum aș vopsi-o altfel, mă gândeam să o pun laolaltă, itp, înmatriculare și abia apoi s-o desfac pt vopsit. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 Unde gasesc legislatia ITP?! Mai degraba ma intereseaza criteriile de non trecere. Vreau sa am temei juridic daca din cauza unui parbriz crapat la un colt ma va refuza. Sa fiu pregatit ptr plangere, ANPC, RAR. Important este sa fiu corect cu legea in mana. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 3 ore, SuzukiRf600R a spus: Unde gasesc legislatia ITP?! Mai degraba ma intereseaza criteriile de non trecere. Vreau sa am temei juridic daca din cauza unui parbriz crapat la un colt ma va refuza. Sa fiu pregatit ptr plangere, ANPC, RAR. Important este sa fiu corect cu legea in mana. merci! Salutare Daca e chitit pe tine sau s-a sculat cu fata la cearceaf... te respinge Normal te respinge daca crapatura afecteaza vizibilitatea. Cam de cacao conditia, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2021 Share Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 20 ore, SuzukiRf600R a spus: Unde gasesc legislatia ITP?! Mai degraba ma intereseaza criteriile de non trecere. Vreau sa am temei juridic daca din cauza unui parbriz crapat la un colt ma va refuza. Sa fiu pregatit ptr plangere, ANPC, RAR. Important este sa fiu corect cu legea in mana. merci! .... din cate stiu, daca crapatura nu e in campul vizual atunci nu e motiv de respingere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Noiembrie 12, 2021 Share Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 20 ore, Silver Arrow a spus: Salutare Daca e chitit pe tine sau s-a sculat cu fata la cearceaf... te respinge Normal te respinge daca crapatura afecteaza vizibilitatea. Cam de cacao conditia, nu? Bineinteles, sa’si faca treaba si sa ma respinga. In acelasi timp ce inseamna “afecteaza vizibilitatea”?! Nu mai poti conduce deloc? Atunci nicidecum, ai 100% vizibilitate. E in campul vizual si doar atat, fara alt criteriu? Atunci voi pica. Pun siguranta conducatorilor la trafic si a mea in pericol?! Cred ca da daca cineva cade pe parbriz….dar atunci pot incadra cuvantul “tehnic” din acronimul ITP sa fie similar cu siguranta? Asadar, inca astept temeiul legal, criteriile. Nu vreau sa mor cu dreptatea in mana…tara merge cum merge. Vreau rascoala:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 15, 2021 Share Postat Noiembrie 15, 2021 La 12.11.2021 la 16:59, SuzukiRf600R a spus: ...... ce inseamna “afecteaza vizibilitatea”?! zonele unde nu ajunge stergatorul de parbriz sunt zonele care NU afecteaza vizibilitatea din cate stiu eu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 15, 2021 Share Postat Noiembrie 15, 2021 Se rezolvă uneori cu ștergătoare mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 15, 2021 Share Postat Noiembrie 15, 2021 corect, hahahaha totul se poate rezolva pana la urma, degeaba camere, degeaba blocari, daca vrea sa te treaca te trece, au ei metodele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Salut,după noua legislație,dacă ai itp-ul expirat, se radiază automat moto sau mașina.Întrebarea este,pot face itp-ul la orice stație sau trebuie mers la R.A.R.?Mulțumesc,asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 inca e doar in faza de proiect!!!! pana ai numerele pe mobra si talonul si cartea in buzunar, poti merge la orice statie ITP dar daca esti cu ITP expirat, mergi pe riscul tau pe roti o platforma ar fi mai sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate