uzunu Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Treaba a mers ca unsa la Titu. Care aveti de facut in curand ITP, luati-o cat mai repede in directia aia si n-o sa regretati decat cele cateva injuraturi la adresa drumului. Pentru 30 de lei si 5 litri de benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Nu am nevoie acum,dar si-a facut cineva ITP-ul la moto cu ABS? Din ce am citit in comunicatul ala de la RAR trebuie sa o testeze in mers,nu pe stand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Nu am nevoie acum,dar si-a facut cineva ITP-ul la moto cu ABS? Din ce am citit in comunicatul ala de la RAR trebuie sa o testeze in mers,nu pe stand.la Ilioara se face ITP la moto cu ABS. Standul de masurare a fortei de franare invarte roata la o viteza la care nu intra ABS-ul cand se actioneaza frana. Te asteptam AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Treaba a mers ca unsa la Titu. Care aveti de facut in curand ITP, luati-o cat mai repede in directia aia si n-o sa regretati decat cele cateva injuraturi la adresa drumului. Pentru 30 de lei si 5 litri de benzina... Am fost si eu astazi.Am ajuns la 9:30 si la 11:00 eram cu talonul stampilat. Am avut 3 masini in fata. Ca recomandare, daca aveti treburi de rezolvat dimineatza le puteti rezolva, pentru ca eu cred ca este mai avantajos sa mergeti in jurul pranzului sau dupa pranz pentru ca este muuult mai liber. Dupa 9:30 cand am ajuns eu acolo nu a mai venit nimeni pana cand am plecat. Ca a doua recomandare, cei care va expira ITP-ul si vreti sa mergeti la Titu, ar fi bine sa va cam grabiti, pentru ca din cate am inteles nu o sa mai mearga mult cu pretul asta de 30 de lei.Ideea este ca momentan in jud. Dambovita nu exista nici un stand de testat frane la motocicleta, nici macar la RAR-ul de acolo, si de aceea li s-a dat o derogare statiilor ITP sa poata face ITP la moto pe vechea "lege" pana cand macar RAR-ul va avea standul montat. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Fost , vazut placut. Recomand , cu placere , Titu rulz. Nu fit chitrosi , faceti si o "donatie" , ca asa e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Titu titu te iubim. Ca ca tine nu gasim. SI uite asa s-o facut Titu un soi de Romanian Capital of Bike testing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 eu tot nu pot sa inteleg cum in bucuresti acelasi serviciu costa de 4 ori mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 eu tot nu pot sa inteleg cum in bucuresti acelasi serviciu costa de 4 ori mai mult In DB se face dupa vechea procedura, adica nu se testeaza franele, nu exista obligativitatea achizitionarii standului de frane...inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 In DB se face dupa vechea procedura, adica nu se testeaza franele, nu exista obligativitatea achizitionarii standului de frane...inca. asta e doar o conjunctura de moment, inainte erau "doar" de 3 ori mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Stii si tu cum e cu taxa de Bucuresti, platesti privilegiul de a-ti petrece viata intr-o capitala Europeana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 In DB se face dupa vechea procedura, adica nu se testeaza franele, nu exista obligativitatea achizitionarii standului de frane...inca.asta nu e tocmai OK, noi am dat 480 de milioane pe standul de testat forta de franare la moto ca sa respectam regulamentul RAR-ului si cei de la Titu au derogare, probabil, pana vine iarna si nu mai circula nimeni cu motoarele. Poate RAR-ul va schimba situatia asta cat mai curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Mai corect e "in DB exista doua centre care au achizitionat standul, dar care inca nu l-au pus in functionare". De asta exista derogarea. Viata-i dur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 asta nu e tocmai OK, noi am dat 480 de milioane pe standul de testat forta de franare la moto ca sa respectam regulamentul RAR-ului si cei de la Titu au derogare, probabil, pana vine iarna si nu mai circula nimeni cu motoarele. Poate RAR-ul va schimba situatia asta cat mai curand. Eu sper sa nu. Intre afacerea ta si buzunarul meu , ghici ce aleg ? Plus ca la tine tariful o sa fie cit ? Plus , plus , plus , multe alte plusuri , nu are rost sa le mai insir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellBells Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 asta nu e tocmai OK, noi am dat 480 de milioane pe standul de testat forta de franare la moto ca sa respectam regulamentul RAR-ului si cei de la Titu au derogare, probabil, pana vine iarna si nu mai circula nimeni cu motoarele. Poate RAR-ul va schimba situatia asta cat mai curand. Derogarea e o solutie de moment pana cand cel putin reprezentantele RAR vor avea standul in functiune. prin lege toate SITP vor trebui sa aiba stand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Eu sper sa nu. Intre afacerea ta si buzunarul meu , ghici ce aleg ? Plus ca la tine tariful o sa fie cit ? Plus , plus , plus , multe alte plusuri , nu are rost sa le mai insir.aici nu e vorba de afacere, eu i-ti ofer, pentru o diferenta mica de bani, posibilitatea de a-ti testa motocicleta din punct de vedere tehnic cu un echipament de ultima generatie. Daca motorul tau se opreste la semafor nu inseamna ca ai frane perfecte. Pe bune inspectia asta periodica ar trebui luata mai in serios, ITP nu inseamna doar folia de pe talon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Multumesc pt. oferta , dar nu-ti face griji , ca stiu eu mai bine ce frine am. Asta cu frinele la mobre e o aiureala. Nu am auzit sa fie accident , ca nu l-au tinut pe unu' frinele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K4marad Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 azi am fost si eu la TITU... drumul bunicel, nu a fost nimeni inaintea mea nici in urma mea pana am plecat, bani putini, si nu strica o plimbarica de sfarsit de sezon. Recomand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 azi am fost si eu la TITU... drumul bunicel, nu a fost nimeni inaintea mea nici in urma mea pana am plecat, bani putini, si nu strica o plimbarica de sfarsit de sezon. Recomand... Care sfarsit de sezon, mai sunt 3 luni pana in Decembrie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Merg si eu la titu maine sa fac itp dupa ce am fost respins la rar din motive mai mult decat puerile(becuri)si am ramas si cu bani dati degeaba Si de ce sa nu recunosc,dau 30roni pentru itp,20roni pe gaz+ca ma plimb.Ce fac in city bucale sau mogosoaia? dau peste 100roni ca a dat un nene 480mil pe un stand si vrea sa isi scoata parleala intr-un an facand itp la 320 mobre(de faptul ca face profit in draci dupa aia nu mai spune nimic) C-am asta e ideea de afacere in romanica,investesti in ceva si bagi adaosuri ca sa iti scoti parleala in 6luni sau max intr-un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 nu ai spus ce becuri nu functioneaza, unele au rol de siguranta circulatiei chiar pe timp de zi (stop pe frana sau semnalizare), nu trebuie sa consideri "puerile" defectiunile la instalatia electrica, chiar si niste becuri de pozitie sunt puse acolo cu un anumit rol. ITP NU INSEAMNA NUMAI FOLIA DE PE TALON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 becurile de la far,nu sunt tembel sa merg pe strada cu probleme la instalatia electrica sau la sistemul de franare pentru ca in fond o fac ...pe pielea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 becurile de la far,nu sunt tembel sa merg pe strada cu probleme la instalatia electrica sau la sistemul de franare pentru ca in fond o fac ...pe pielea mea daca nu iti merg luminile, or sa te respinga si la titu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 daca nu iti merg luminile, or sa te respinga si la titu Nenea luminile lumineaza(ca sa ma exprim poetic) doar cu tenta de xenon INTELEGETI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Cam asta e ideea de afacere in romanica,investesti in ceva si bagi adaosuri ca sa iti scoti parleala in 6luni sau max intr-un an Trist dar adevarat. Daca nu se scoate o investitie in 1-2 luni nu se mai cheama afacere. Mi se pare normal sa existe alternative mai ieftine nu dau un ban in plus doar ca sa zic ca am dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Exista posibilitatea sa se treaca mai usor de ITP (la orice statie) vineri dupa-masa sau sambata (daca e deschis). Va rog nu imi cereti explicatii, daca aveti ocazia mergeti atunci si retineti "exista posibilitatea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate