MOTORIOUS Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) .... Editat Noiembrie 20, 2012 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Yc4koQkQuNE&list=LPd9UD0ESrawk&index=1&feature=plcp Frumoase peisaje, dar asta e drum de Logan sau X1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 (editat) Pai cam asta e R12G/A, un suv sau un logan Editat Noiembrie 22, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Lumea meschina a "posesorilor" nu are cum sa aprecieze aparitia rarilor pasionati autentici. Faptul ca un motociclist aduce vorba aici de Helge Pedersen... nu conteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 pana in Utah,e mai aproape Sardinia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 pana in Utah,e mai aproape Sardinia! Este in plan, impreuna cu Corsica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 (editat) In cazul in care vrea cineva un 1200 GS...la pret decent: http://www.subito.it...ze-53223350.htm Am vorbit cu omu'...a trantit'o, trensferul de proprietate pt. export il plateste cumparatorul ( 80 euro ), are kit complet de valize, unic proprietar., computer de bord, manere incalzite. Editat Noiembrie 24, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Pozele reflecta realitatea, sau este concasata? Pretul este ridicol de mic pt o motocicleta in stare de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) Nu stiu daca sunt pozele reale, iti pun aici ce mi'a zis omu' in ultimul mail: Re: Subito.it - Risposta a: BMW1200 incidentata Hide Details FROM: luciano1200@email.it TO: marcel_tulbure@yahoo.com Message flagged Thursday, November 23, 2012 8:30 PM Per chi mi offre 3600 euro se la porta a casa...per adesso mi hanno dato conferma 3500 euro.se tu mi dai 3600 te la do a te...il discorso per radiazione estero la pago io. 80 euro. ABS,borsa laterali in tinta, manopole riscaldate, presa supplementare, topcase con portapachino,borsa serbatoio originale, computer Sempre tagliandata BMW.Vendo per cambio tipologia .Grazie. Editat Noiembrie 25, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Cred ca pretului ii lipseste un 1 in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Cel putin ...un UNU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 tare asta cu 80 euro.....daca tot o da ieftin, macar sa fie bani curati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Omu o vinde, mai pune cateva sute de Euro si-si ia V-Strom, ce n-ati inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 In cazul in care vrea cineva un 1200 GS...la pret decent: http://www.subito.it...ze-53223350.htm Am vorbit cu omu'...a trantit'o, trensferul de proprietate pt. export il plateste cumparatorul ( 80 euro ), are kit complet de valize, unic proprietar., computer de bord, manere incalzite. eu in locul tau o cumparam demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 In cazul in care vrea cineva un 1200 GS...la pret decent: http://www.subito.it...ze-53223350.htm Am vorbit cu omu'...a trantit'o, trensferul de proprietate pt. export il plateste cumparatorul ( 80 euro ), are kit complet de valize, unic proprietar., computer de bord, manere incalzite. nu poate fi adevarat anuntul. e vre-un pusti pus pe glume. daca o aduci in romania, o dai la dublu pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Cu schimbarea de generatie, preturile au mai scazut, dar nici asa. Eu am cautat-o si nu am gasit anuntul valabil pe www. subito.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Cand am gasit oferta asta ( daca era pe bune si nu era ceva teapa ), deja cumparasem cele doua japoneze din semnatura. Iar bani si pt asta nu am mai avut...ca l'as fi luat. Oricum, io m'am mirat ca a stat o sapt. si nu se vanduse. In Germania, gasisem un BMW F800R cu capacul de la motor (stanga) spart, ce costa, citez: 1207 – tva inclus 7-10 zile Cu deosebita consideratie, Teodora Suciu -- Autotransilvania Dealer BMW Teodora Suciu Consultant Piese si Accesorii Str. Avram Iancu nr. 396-398 Ro-407280 Floresti , Cluj-Napoca Tel.: +40 264-27 50 10 Fax.: +40 264-27 50 30 Mail: teodora.suciu@autotransilvania.ro Web: http://www.bmw-cluj.ro -------------------------------------------------------------- Sc. Autotransilvania SRL, Cluj, CUI: RO13705518, Reg. Com : J12-236-2001 Membra Automobile Bavaria Group. -------------------------------------------------------------- From: tulbure marcel [mailto:marcel_tulbure@yahoo.com] Sent: Friday, October 05, 2012 1:37 PM To: teodora.suciu@autotransilvania.ro Subject: Piesa BMW F 800 R 2009 Serus Teodora. Daca te rog, imi spui la ce pret imi ajunge : Engine housing cover, black, left Part number: 11147719058 Iti multumesc. ........ iar pe cand m'am hotarat sa il iau, la 3 zile de la postarea anuntului, evident ca se vanduse. Il sunasem pe om si imi spusese ca l'a dat de o zi.Pretul era de 2500 euro, neg. Deci okazii sunt, numa chef si timp sa cauti trebuie. Nu contest ca in afara nu sunt anunturi fantoma, la fel cum si bikeshop'ul nostru e plin de astfel de anunturi...dar dintre ele, unele sunt pe bune. Hai norok la toata lumea ca am postat destul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Multumim pt precizari. Este o tema de studiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) voi chiar credeti ca putea fi ceva serios?? hai pe bune! ba, mai cade omu in tepe d'astea de dragul chilipirului, da chiar asa..... mai era un post cu un 1150GS, proprietaru injura de mama focului si o pusese la vanzare (nu tocmai moca - pret corect) si dupa un drum de 2k s-a intors complet - era cea mai tare mobra calarita vre-o data.....iar daca ti-e foame ceri mult nu o dai degeaba.... Editat Noiembrie 27, 2012 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Dupa discutiile de aici am studiat putin siturile de vanzare din Italia. Se gasesc, nu foarte multe si nici prea des, motoare lovite usor, reparabile cu cateva sute de euro, la preturi foarte bune. Din ce am observat la max 3 zile dupa aparitia anuntului se vand. Totul este sa cauti si cel mai greu pt noi sa te misti repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Si de draga ce i-a fost i-a sarit cardanul la peste 100 km/h de era sa il omoare. Dragoste cu nabadai, de ! Scuza -ma dar nu inteleg. Cum a putut sari cardanul? De unde a sarit? De pe pinion, de pe bloc? De sarit lantula am auzit, dar de cardan. Daca zici ca s-a stricat un rulment sau s-a rupt cardanul mai inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Scuza -ma dar nu inteleg. Cum a putut sari cardanul? De unde a sarit? De pe pinion, de pe bloc? De sarit lantula am auzit, dar de cardan. Daca zici ca s-a stricat un rulment sau s-a rupt cardanul mai inteleg. Trolleaza si el cum stie. Nu cred ca stie ce e ala cardan pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 o intrebare offtopic - ( fara dorinta de flame) au aparut la vanzari multe anunturi cu GS1200 recente. fiind o mobra cu un pret aberant etc, care este explicatia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Gandindu-ma la discutia avuta in urma cu ceva timp aici pe topic in legatura cu repartitia maselor fata/spate la boxer, mi-am adus aminte de un mic amanunt, valabil la GS/A: probabil ca si pozitia topcase-ului poate influenta, in mica masura, acest raport, cu atat mai mult cu cat topcase-ul este montat destul de mult catre spate. Pentru cine merge preponderent singur, exista posibilitatea ca topcase-ul sa fie montat pe locul pasagerului. Ma refer in mod special la topcase-ul original vario (pentru care stiu sigur ca se poate, folosind un adaptor ce costa cca 27€) dar poate ca este valabil si pt. alte modele de topcase. Printre avantaje mai vad posibilitatea de a folosi spatarul direct de catre rider, cred ca greutatea bagajului nu mai reprezinta o problema avand in vedere ca in loc de suport va sta direct pe locul pasagerului, mici avantaje la parcare prin reducerea lungimii totale a motocicletei si poate si ceva avantaje dpdv al aerodinamicii. Ca dezavantaj as vedea posibila incomodare la mersul in offroad (dar se da f usor jos) si mai ales obligatia de a te urca "aruncand" piciorul direct peste sa in loc de urcarea clasica/"eleganta" ridicand piciorul deasupra seii pasagerului. Pe net am gasit momentan doua poze nu foarte clare: Editat Noiembrie 28, 2012 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate