tau Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=592147 Cei din service v-au spus ceva cand ati facut reviziile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Din moment ce iti permiti sa platesti asemnea sume STUPIDE pur si simplu AIUREA in speranta ca odata probabil/da poate o sa fie cazul/ da poate vine sf lumii/ da poate apare ceva nasol .......Doamne fereste, nu e mai bine sa iti ti banii in buzunar si sa ii scoti NUMAI DACA ai nevoie, nu sa platesti impozit pe prostie cum bine a zis cineva aici. Daca e sa fie ceva urat si nu isi are rostul reparatia iti iei alta motocicleta, defapt oricum 50% din motocicleta tu o platesti inca o data doar asa in speranta ca poti dormi linistit si cu buzunarul rupt...........deh ai casco si mai cad cativa bani pe langa indiferent de situatia ta financiara. Pai nu e chiar asa... gandeste-te cat costa o cutie, o oglinda, parbriz, un handguard si far sau geam de far (nu stiu daca se vinde separat). Zic asta pt ca asta a bulit un prieten cand a tavalit gs-ul identic cu al meu, la un 30-40 km/h. Eu zic ca daca asigurarea pe un an e egala cu o cutie+oglinda+parbriz (fara teava de prindere superioara) e bine pt ca astea se pot fu te si daca iti cade de pe cric! Iar partea cu 50% nu mere pt ca nu am de gand sa tin mobra 7-8 ani astfel incat, matematic, asigurarea sa ajunga la 50% din valoare. Singura parte care ma enerveaza este ca platesc asigurarile 12 luni desi ma dau 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) bogdan man sper ca sioriciul, toba, caltabosul sa nu ti fi afectat functiile locomotorii si poate sa mi dai si mie cutiile anul asta..... desi am fost cuminte si am spus o poezie mosului ....sub bradut nu am vazut decat coada pisicii Si coada pisicii a iesit si te-a tras de gat pana in dreptul unui uimitor set de cutii de comanda spezial ! La setul asta au muncit pana si renii lui NOS Craciun , pe langa zecile de gnomi . Editat Decembrie 28, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 28, 2012 Autor Share Postat Decembrie 28, 2012 Si coada pisicii a iesit si te-a tras de gat pana in dreptul unui uimitor set de cutii de comanda spezial ! La setul asta au muncit pana si renii lui NOS Craciun , pe langa zecile de gnomi . maine poze cu cutiile ridicate azi comentariile le las la "altitudinea" voastra..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Ich wünsche dir ein gutes neue Jahr ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 maine poze cu cutiile ridicate azi comentariile le las la "altitudinea" voastra..... in sfarsit... acum crezi in Mos Cracila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 28, 2012 Autor Share Postat Decembrie 28, 2012 Ich wünsche dir ein gutes neue Jahr ! cum zici tu si dupa .... mancam in sfarsit... acum crezi in Mos Cracila? NU...... mi ar fi prins bine sa le am la plecarea din croatia sau sa le alerg un pic incarcate insa acum nu ma pot decat uita la ele in porbagajul masinii maine fac un filmulet cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Personal consider ca cei care dau 15.000 EUR (sau mai mult) pe un autovehicul si nu fac CASCO sunt idioti, totusi accidente sunt destule, din pacate nu se intampla atat de rar precum sfarsitul lumii, cum spunea ironic Bigfoot.... Daca cumva nu mi-a scapat, nimeni nu a pomenit de un alt aspect important: furtul insa acum nu ma pot decat uita la ele in porbagajul masinii Deci tot nemultumit esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2012 Autor Share Postat Decembrie 30, 2012 in sfarsit... acum crezi in Mos Cracila? Cum ziceam....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Cum ziceam....... Eu cutiile cand mi le-am facut, le-am gandti tot in limita cilindrilor. Insa la mine cea din dreapta e aproape dubla fata de cea din stanga unde se afla toba. Ale tale de ce sunt egale? (sau poate nu vad eu bine in video) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2012 Autor Share Postat Decembrie 30, 2012 Eu cutiile cand mi le-am facut, le-am gandti tot in limita cilindrilor. Insa la mine cea din dreapta e aproape dubla fata de cea din stanga unde se afla toba. Ale tale de ce sunt egale? (sau poate nu vad eu bine in video) sunt egale in partea de sus cea din stanga este decupata in zona tobei daca ai facut pe cea opusa tobei dubla ..... nu descentrezi motocicleta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Cum ziceam... Aia cu "demontare rapida" e chiar tare ) dar bineinteles, sa ai si scula deja pregatita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 30, 2012 Admin Share Postat Decembrie 30, 2012 Cocos, daca tot nu ai spatiu suficient de ce nu-ti iei Honda Goldwing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2012 Autor Share Postat Decembrie 30, 2012 ????? flocos.... cine a zis ca nu are spatiu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 (editat) Un pic peste 115 L. Editat Decembrie 30, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 (editat) Cum ziceam....... foarte faine si facute cu cap. pe ale mele H&B mereu le polizez pe curbe... Editat Decembrie 30, 2012 de Sergiu_KB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2012 Autor Share Postat Decembrie 30, 2012 foarte faine si facute cu cap. pe ale mele H&B mereu le polizez pe curbe... eu ia am spus lui bogdan ca va avea comenzi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 UN AN NOU PERFECT CU MULTI KM PE 2 ROTI ! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4SoT49kMFfA#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Va salut si La multi ani! Va doresc o primavara timpurie si o toamna tarzie, asfalt uscat si muuuulti km pentru anul care vine! (ceea ce de fapt imi doresc si mie). Si acum sa trec la subiect: este pe-aici ca user cel care vinde acest motor? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=492228&selpic=1&zoom=1 Stiu ca mai comod ar fi sa-l sun direct si sa discutam, dar aici se pune problema colegial, nu comercial. Si in plus, doar vreau sa aflu detalii, ca pana la jumatea lui Februarie oricum nu sunt acasa, sunt plecat la munca (tocmai pentru o asemenea bijuterie). Multam anticipat si distractie la maxim la noapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 31, 2012 Autor Share Postat Decembrie 31, 2012 Va salut si La multi ani! Va doresc o primavara timpurie si o toamna tarzie, asfalt uscat si muuuulti km pentru anul care vine! (ceea ce de fapt imi doresc si mie). Si acum sa trec la subiect: este pe-aici ca user cel care vinde acest motor? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=492228&selpic=1&zoom=1 Stiu ca mai comod ar fi sa-l sun direct si sa discutam, dar aici se pune problema colegial, nu comercial. Si in plus, doar vreau sa aflu detalii, ca pana la jumatea lui Februarie oricum nu sunt acasa, sunt plecat la munca (tocmai pentru o asemenea bijuterie). Multam anticipat si distractie la maxim la noapte! ar fi, daca ar vinde GS sau GSA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 CORECT ! By bad. Aveam deschise ambele topicuri, acesta si cel al posesorilor de BMW. Evident ca am postat pe cel gresit. Oricum, toate bune pentru acest an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) vezi de ce avem o singura scula....sa nu ne incurcam in ele.... pentru posesorii de GS si GSA pe ce anvelope mergem anul asta metzeler tourance metzeler tourance exp metzeler tourance next michelin anakee2 eu unul devotat lui tourance exp mai ca as proba nextul dar parca prea e 98% stradal nu ca as fi mare offrodist dar unde mai vad teren/forestier parca as mai intra iar nextul asta nu cred ca o sa accepte Editat Ianuarie 1, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 inteleg ca esti fan metzeler dar ai inclus si Anakee. Referitor la Metzeler nu ma pronunt, insa personal gasesc Trailmax TR91 muuult mai silentioase pe asfalt in comparatie cu Anakee, iar ca si comportament ud/uscat sunt super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Si eu tot Trailmax am comandat, am citit numai de bine despre ele. Dpmdv Anakee 2 exclus total! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Anakee 2 am avut pe GS inainte sa il vand. Mie imi parea okaysh, acuma fiecare isi stie stilul de mers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate