manu_vvu Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 fratilor, m-am intors de la prima plimbarica cu motoreta asta -la marele fix ca a inceput sa ploua. ce pot sa zic...merge ca noua are niste frane criminale de putere nu mai vorbesc. A meritat fiecare banuț. urmeaza in weekend sa dau plasticele la facut si revin cu niste poze. PS- se mai tine intrunirea aia saptamanala a R1-istilor(evident nu acum ci pt la primavara ma refeream)? parca la Academie era? pace fratilor si...HAI ODATA CU PRIMAVARA AIA !!! O sa fie o iarna luuuuuunga ptr tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Motocicleta cu peste 40 000km anul trecut, vinduta, acum are numai 18 000km. http://olx.ro/oferta/yamaha-r1-2007-ID2qfv5.html#ad49468ac1 Bagati la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Tocmai de aceea sustin ca cele mai bune achizitii se fac, de regula, intre prieteni, cand stii proprietarul si istoricul mobrei. Editat Octombrie 30, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Motocicleta cu peste 40 000km anul trecut, vinduta, acum are numai 18 000km. http://olx.ro/oferta/yamaha-r1-2007-ID2qfv5.html#ad49468ac1 Bagati la cap. Daca ii spui, sigur o sa zica: "eu cand am luat-o avea 16000 pe bord... daca m-a mintit fostul proprietar te mint si eu" Editat Octombrie 30, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Motocicleta cu peste 40 000km anul trecut, vinduta, acum are numai 18 000km. http://olx.ro/oferta/yamaha-r1-2007-ID2qfv5.html#ad49468ac1 Bagati la cap. Dupa cum ziceai, la intrebarea "cati km are" raspunsul cel mai ok e "cati ai vrea sa aiba?" )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Motocicleta cu peste 40 000km anul trecut, vinduta, acum are numai 18 000km. http://olx.ro/oferta/yamaha-r1-2007-ID2qfv5.html#ad49468ac1 Bagati la cap. Mega oferta!!! Parca avea 43k km cand s-a dat, o avea un baiat prin Romana daca nu ma insel.. Am dat si eu un K8 1000 cu 19.800 km in august 2011 si la un an dupa aparuse la vanzare cu 5600 km, impecabil Am sunat si i-am pus cateva intrebari despre mobra dar mi-a raspuns urat si a inchis Noi sa fim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 A luat-o mai ieftin decit cere pe ea, i-a dat km inapoi si acum sigur il va pacali pe un biban visator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Mai lipsea sa scrie "impecabila, km reali, se poate verifica!"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 cateva poze,,, nu imi vine sa cred cum se misca aceasta motoreta..fata de cum era la stefan am scos colantele de pe codita, scos suportul numarului, schimbat ulei plus filtru si lichidul de frana pus tobele cu baffle si dat un mic polish....urmeaza sa o vopsesc sa ii schimb gumele si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Ai grija ca la cum sunt temperaturile (cel putin pe la Iasi) poti sa pierzi foarte repede aderenta. Stiu ca probabil o sa zici ca incerci sa mergi cat se poate de rezonabil dar nu cred ca ti-ai luat acest model pentru a fi un scuter supradimensionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 se incing destul de bine...dar tot se mai duce de poponeata pe unde vrea ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Si-asa Loki vrea s-o vopseasca, macar sa aiba un motiv solid dupa ce o trinteste prin balti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 (editat) :hai mai JAGI mai....asta imi doresti tu mie? Editat Octombrie 31, 2014 de LOKI_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Cind umbli la 5grd afara si mai e si ploicica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 nu sunt eu 46 dar e ok...azi a fost mai ok vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Cind umbli la 5grd afara si mai e si ploicica... Ce ti-e si cu entuziasmul asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 adevarul e ca nu merge GPracer-ul cu frigul si asfaltul ud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 (editat) Ca tot e perioada achizitiilor, azi am crescut herghelia din batatura cu un armasar pur-sange... Sa fie primit!!! Editat Noiembrie 1, 2014 de manu_vvu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Sa-ti fie de bine manule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Sa-ti fie de bine manule Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Ca tot e perioada achizitiilor, azi am crescut herghelia din batatura cu un armasar pur-sange... Sa fie primit!!! Am constatat ca mi-ai injumatatit herghelia, eu n-am impreuna pe ambele mobre 180 de cai. Lasand gluma deoparte, sper din tot sufletul sa aveti parte de cat mai multe iesiri pe circuit si sa te bucuri de ea fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Ca tot e perioada achizitiilor, azi am crescut herghelia din batatura cu un armasar pur-sange... Sa fie primit!!! pffff, ce noroc pe tine ma. adica pe amandoi. Nicu ca a dat-o cui trebuie, si tu ca ai pus mana pe motoreta buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Site-ul oficial pt cine vrea sa urmareasca live lansarea noului R1 : http://www.yamaha-we-r1.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Asa, sa ne simtim mai bine ) Uite ce zic oamenii despre R1 vs S100RR.. Parca nu mai e dracu' atat de negru ) http://www.southbayriders.com/forums/threads/100379/ Editat Noiembrie 2, 2014 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Asa, sa ne simtim mai bine ) Uite ce zic oamenii despre R1 vs S100RR.. Parca nu mai e dracu' atat de negru ) http://www.southbayriders.com/forums/threads/100379/ » Post actualizat in 02 Nov 2014 06:57 servus! nu inteleg de ce te face sa te simti mai bine cind concluzia este ca r1 ramine favorita pentru ca este mai ieftina chiar si dupa un test atit de scurt » Post actualizat in 02 Nov 2014 07:48 Nu ma intelege gresit.Personal consider ca r1 este una din cele mai fantastice motoare contruite vreodata .Problema cu toate motoarele din aceeasi categorie este ca fiind toate atit de aproape de perfectiune au tendinta de a creea loialitate absoluta instantaneu si asta din pacate duce la situatii in care posesori de un anumit model au tendinta sa treaca extrem de usor peste neajunsurile acelui model. Asta de foarte multe ori si pentru ca nu au mai incercat si altul din aceeasi categorie.Toate motoarele cu care am mers pina acum au o lista intrega de aspecte senzationale sau placute si o lista mai mica de aspecte neplacute sau chiar enervante. Din lista pro la r1 cele mai importante penrtu mine sunt estetica si sunetu sunetul sunetul(comparind modele stoc). La negative am doar 3 dar amintesc doar unul pentru ca este singurul care ma facut sa renunt la r1: HANDELING!(nu imi vine in cap in momentul asta un cuvint rominesc care sa il traduca exact,scuze).Dintre toate motorele din aceeasi categorie este cel mai slab in aceasta privinta. Asa stiu cind un posesor de r1 nu a mai avut ocazia sau dorinta sa incerce alceva de acelasi gen cind incepe sa imi povesteasca ce fain se comporta sasiul in anumite situatii. Da este super fain dar nu la fel de usor sa il faci sa se comporte asa precum altele. » Post actualizat in 02 Nov 2014 07:48 Nu ma intelege gresit.Personal consider ca r1 este una din cele mai fantastice motoare contruite vreodata .Problema cu toate motoarele din aceeasi categorie este ca fiind toate atit de aproape de perfectiune au tendinta de a creea loialitate absoluta instantaneu si asta din pacate duce la situatii in care posesori de un anumit model au tendinta sa treaca extrem de usor peste neajunsurile acelui model. Asta de foarte multe ori si pentru ca nu au mai incercat si altul din aceeasi categorie.Toate motoarele cu care am mers pina acum au o lista intrega de aspecte senzationale sau placute si o lista mai mica de aspecte neplacute sau chiar enervante. Din lista pro la r1 cele mai importante penrtu mine sunt estetica si sunetu sunetul sunetul(comparind modele stoc). La negative am doar 3 dar amintesc doar unul pentru ca este singurul care ma facut sa renunt la r1: HANDELING!(nu imi vine in cap in momentul asta un cuvint rominesc care sa il traduca exact,scuze).Dintre toate motorele din aceeasi categorie este cel mai slab in aceasta privinta. Asa stiu cind un posesor de r1 nu a mai avut ocazia sau dorinta sa incerce alceva de acelasi gen cind incepe sa imi povesteasca ce fain se comporta sasiul in anumite situatii. Da este super fain dar nu la fel de usor sa il faci sa se comporte asa precum altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate