silvian74 Postat Iunie 24, 2019 Share Postat Iunie 24, 2019 La 20.06.2019 la 12:44, chucki a spus: Un ajutor, un sfat este bine venit de la cei care au mai trecut prin asta. Situatia este urmatoare: Se da un clan pisicesc format din 4 membri. Mezinul ( e cel mai mic chiar daca are 12 ani), cel mai cuminte, cel mai iubitor, cel mai cel mai dar si cel mai bolanvicios (epileptic de mic, sensibil la purici, mancare, etc) de circa o saptamana (poate maxim 2) a devenit apatic. A si slabit. In prima faza putem sa jur ca este perioada de naparlire. Dar luni a inceput sa ma ingrijoreze starea lui (mananca, bea apa, se spala, toarce doar ca e apatic si parca slabeste de la o zi la alta) asa ca ne-am prezentat la medic. Dupa analizele complete si ecografie a venit si rezultatul: o tumoare care ocupa 70% din suprafata abdomenului. Nici macar nu prea se poate vedea sursa fiind asa mare. Sanse de vindecare 0%. Sanse de ameliorare 10-20% dar asta ar presupune cel putin 2 operatii greu de suportat de catre mat si asa slabit iar rezultatul poate fi 0. In continuare gradul de depreciere este foarte alert. Dupa consiliul de familie (luand in calcul si parerile doctorului in care am mare incredere) am hotarat ca probabil nu va mai avea mai mult de o luna de trait si nu are rost sa-l mai chinuim cu operatii. Ne straduim sa-i asigur tot ce-i place si sa fie un razgaiat. Dar noi ce facem? De ieri suntem terminati, devastati.... Practic prima fiinta pe care a simtit-o pe lumea asta am fost eu, nici macar ma-sa. Probabil de maine imi voi dezasambla motoreta bucata cu bucata, numa sa-mi fac de lucru si sa dispar din casa. Dar pe urma? Dar doamna? Voi cum ati facut? Salut, Am trecut prin asa ceva cu motanul meu de 13 ani pe care l am crescut de la doua saptamani ca pe un bebe. Ca sa zic asa a fost primul "copil" al nostru. Dupa un diagnostic de insuficenta renala, tratamente regim si si multe perfuzii am ajuns la solutia ca cel mai ok pentru el si noi e sa l eutanasiem, efectiv vedeam cum se stinge ca o lumanare. E foarte greu si numai timpul le rezolva. A trebuit sa treaca 2 ani sa mi revin, acum avem o pisicuta luata de pe strada care ne a umplut golul ramas. Totul depinde de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Acum 15 ore, Silver Arrow a spus: Astazi am zis sa o iau la serviciu, sa nu stea singura. Ziua intensa de munca si-a spus cuvantul Dar trebuie sa plecam acasa, asa ca scularea .... Cat mi-ar fi placut sa fi putut lua si eu bestia mea la munca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Azi dimineata cand am inceput sa ne pregatim de plecat la munca s-a activat pe modul "plecare". S-a uitat cu ochii ei negri si umezi la mine, si evident ca iarasi am luat-o la serviciu cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Daca este posibil chiar este indicat.Bine pt ambele parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Acuma vreo o luna am avut o disputa cu un preot care mi-a spus, printre alte aberatii, ca cainele a fost facut de Dumnezeu ca sa il slujeasca pe om. Eu nu consider asta. El este un membru de familie si trebuie tratat ca atare. Asa ca daca putem petrece timp impreuna, o facem cu drag. O chestie haioasa: Duminica am terminat de aranjat curtea -curatat, arat, nivelat etc. Yoyo se plimba pe aratura cand brusc a ciulit urechile si a inceput cu latratul spre pamant. Si uite ce a aparut luni dimineata pe unde latra ea: Un musuroi de cartita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) Sa nu uiti ca este totusi un Terrier.Mi se pare absolut normal comportamentul.Chiar obligatoriu.Cat despre popii care gandesc asa,si sunt destui,pot sa ne pupe.n cururi! Sa si tina dracului parerilept ei!! Cu tot cu zeul lor! Editat Iunie 25, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Asa am vazut si eu ca este un Terrier veritabil nu unul corcit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Puii deschisi spre adoptie au 2 luni. Inca asteapta un stapan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Fiecare la racoare pe unde apuca, dupa o tura de nervi cauzata de pisica vecinilor. Care e cea mai a naibii si kamikaze pisica pe care am văzut-o vreodata. Se aseaza tacticoasa la 1 m de gard, in vazul "bestiilor", cat sa ii stârnească. Am gasit o rama prin garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 La 19.05.2019 la 23:09, bogdan_harea a spus: Ajutor in garaj. M-am vazut astazi cu un prieten, crescator de capre, care mi-a spus ca iedutul este un animal dragalas si jucaus si daca doresti sa ramana la fel si cand creste atunci ar trebui castrat. Altfel pe masura ce creste isi va schimba caracterul. Nu ma pricep asa ca doar iti transmit o informatie drept tema de studiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 Initial nu i-a convenit ca l-am tuns, dar acum s-a obisnuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 La 29.06.2019 la 15:06, Silver Arrow a spus: M-am vazut astazi cu un prieten, crescator de capre, care mi-a spus ca iedutul este un animal dragalas si jucaus si daca doresti sa ramana la fel si cand creste atunci ar trebui castrat. Altfel pe masura ce creste isi va schimba caracterul. Nu ma pricep asa ca doar iti transmit o informatie drept tema de studiu. E capra. Cu iezii e greu, mult mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 Micul meu gangster, toarce "rotund", sunet cu tonalitate joasa, evacuare stock akra, km reali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iulie 16, 2019 Share Postat Iulie 16, 2019 Poze cu maimuta. Imi e destul de greu sa o fotografiez pentru ca are talentul sa isi schimbe brusc expresia cand vede aparatul Azi a socializat cu o haita uriasa de doi catei, lucru mare pentru ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Ete...nah! Caldura mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Inca o zi de munca istovitoare: Dar nimica nu se compara cu momentul cand ajungi acasa si il vezi cum te asteapta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 (editat) Sper ca n-are mania rosului cablurilor..Cele mai pure suflete ever..N-am sa pot intelege vreodata cum pot exista oameni care raman indiferenti la vederea unui caine..Poate pt faptul ca neavand vreodata un caine nu stiu cat inseamna apropierea de un astfel de suflet perfect? Editat Iulie 20, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 La 19.07.2019 la 17:37, Silver Arrow a spus: Inca o zi de munca istovitoare: Dar nimica nu se compara cu momentul cand ajungi acasa si il vezi cum te asteapta: Trebuie un liber neaparat de la servici !! Si o prima ! Acum 1 oră, iulia_boris a spus: Sper ca n-are mania rosului cablurilor..Cele mai pure suflete ever..N-am sa pot intelege vreodata cum pot exista oameni care raman indiferenti la vederea unui caine..Poate pt faptul ca neavand vreodata un caine nu stiu cat inseamna apropierea de un astfel de suflet perfect? Pana nu au un caine care sa ii aleaga fe stapan,nu au cu sa inteleaga. Doar sa fii ales,aici e problema Pt asta trebuie sa il iubeasca sincer...alta problema .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Atentie la serpi! Nu stiu in ce zona esti dar in Pitesti,in curtea cuiva,i.a murit bulldogul american din cauza muscaturii viperei.Si iar grija sa n.o pierzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Sa o sui pe motor. Sunt convins ca va fi entuziasmata. A mea abia asteapta pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Imi puteti oferi o recomandare ptr o clinica buna unde sa facem o operatie de cataracta la catel in Bucuresti? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Acum 16 minute, Kosh a spus: Imi puteti oferi o recomandare ptr o clinica buna unde sa facem o operatie de cataracta la catel in Bucuresti? Multumesc @Kosh.....mergi cu toata increderea la doctorul Ivan Radev, clinica ''BalkaniVet'', Strada Stoian Militaru 14-16, București sector 4. Suna intai si fa o programare la el. Tel: 021 332 0171 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Are rost? In functie de varsta, anestezia poate fi fatala. Si sansele de reusita nu sunt extraordinare... am fost si eu cu al meu acum mai mult de 1 an la o clinica mare, pe la Alba Iulia, nu m-au incurajat sa-l operez. Al meu s-a lovit la un ochi in ceva si a ramas cu cataracta, am cautat solutii dar pana la urma am preferat sa nu risc aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 El e numărul 14,din păcate are doar 3 lăbuțe.Nu stiu ce s-a intimplat cu el,cum a ajuns asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 1 oră în urmă, pinnochio a spus: 14? Dar cat hectar de curte ai? VID_20190730_210047.3gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate