disney Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 (editat) offtopic. is there a vet in the house? ca am nishte puiuti de pisica, in varsta de 3 zile. unul are o problema si e prea mic pt a fi dus la doctor... si sincer, nici nu cunosc vreun veternar bun. am dat numai de "specimene".. so... pls, daca e cineva cu diploma si 5 min cat sa vbim pe pm... dau bere si stiksuri. multumeeesc si scuze de offtopic. sa va traiasca animalutele. Editat Septembrie 1, 2007 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Linksuletu Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) prea mic pt a fi dus la doctor?? cum vine asta ? ce problema are ? daca stai in berceni este un cabinet bun pe langa ITM ( amiro) pe strada ciochina daca nu .. facultatea de medicina veterinara sau .. daca te descurci binisor cu banii Marcovet Editat Septembrie 2, 2007 de Linksuletu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Well, iata poze cu nazdravanul mic pe care sper sa-l doresca cineva spre adoptie. Momentan il cheama Tommy, dar nu raspunde ( dooh! ). E frumusel foc. Ceva doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 ..... muffin la 5 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) Iar el este Baiatul meu El este ZENHO cu nora mea Editat Septembrie 2, 2007 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 noi pozne cu pestisorul meu iubit...a implinit 3 ani de cand e la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) el e bruno Editat Septembrie 2, 2007 de basea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunder_cat Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 el este Maco si acum are deja un anisor si momenatn este in vacanta de o sapt la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Well, Tommy si-a gasit o noua mamica printre utilizatorii forumului. Nu pot sa cred cat noroc a avut pisouiul asta in numai 2 zile. Asteptam poze! Aseara ne-a fost dor de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 el e bruno frumos foc!!! sa-ti traiasca ea e Dona si pisica Printesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 zack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 FRUMUSETEA MEA ttach[amentid=229302] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 am o adevarata gradina zologica pe primul loc cainele meu 1.Bruno-Brac german batranul 2.Gechi-Dalmatianul meu corcit cu brac rexi the dog 3.Rex-Maidanezul iubaret matele --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 14:18 -------------matzele mele 1.batranul titi/mitzi 2.si ivan pisicul netrebenik care a murit adik a disparut 1 pereche de papagali croco si 1 papagal nymfy cam atat asfalt uscat --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 14:20 ------------- el e bruno il cheama ca si pe bracul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Elton Al meu, pe langa el mai am 2 caini, in jur de 300 porumbei de concurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 La caldurica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Uitandu-ma pe la minuntile voastre , mi-am dorit si io acasa.Asa ca mi-am luat un puiut de chinchila , are 5 sapt., doarme numai in bluza mea pe piept daca ild au jos plange. e dulce tare va atasez si niste poze cu el cand dormea ca altfel nu ii poti face poze , nu are stare. si va mai pun o poze cu o chinchila adulta sa va faceti o ideea cum arata, pozele nu sunt foarte clare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Guler din shoareci! :) Misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 e foarte sensibila chinchila, ai mare grija de ea repet, foarte sensibila. si ii plac stafidele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) Da stiu ca e foarte sensibila. Plus ca pana acum mai iesea din bluza mea acum il scot plange si se urca pe mine si intra acolo:( <small>--- Mesaj completat în 13 Sep 2007 14:33 -------------</small><br/>Stephon nu te mai lua de animalutzu meu ca il pun pe tine. Editat Septembrie 13, 2007 de Mikels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Eeee...! El, de fapt,vroia sa se uite-n decolteu,da' i-a stat "shobolanu"-n cale ... Poate auziti de vreun westie de dat,vreau sa-l inlocuiesc pe Pepe al meu,furat acu ' 8 luni...nu prea mai am timp si rabdare sa educ unul mic,pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Caut doritori de o vizita inopinata in Buzau. Adeziunea la grup pe baza de manusi cu intarituri din carbon. http://www.protv.ro/stiri/eveniment/tineri...cu-2000-de.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Caut doritori de o vizita inopinata in Buzau. Adeziunea la grup pe baza de manusi cu intarituri din carbon. http://www.protv.ro/stiri/eveniment/tineri...cu-2000-de.html ...propun si cizme enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Nu trebuia pus linkul aici! Am vazut stirea asta de o gramada de ori si sunt destul de oripilat si revoltat. Groaznic... Ca sa revin la subiect pun o poza cu motanul Frantz, 6 ani, mare crai si bagabont, una din cele 2 feline din dotare. Nu mai are saracul decat 2 canini in diagonala, raios la o ureche fara sperante de ameliorare (abia il "tulumbez" 2-3 zile si apoi nu il mai prind o saptamana si o luam de la capat - poate stie cineva o solutie minune pt raie auriculara la pisici ca Iver Mite Otic or stuff e degeaba, cel putin daca nu se prezinta zilnic la tratament). Bineinteles ca atunci cand e acasa e pe "economic" si nu deschide nici ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Leaga-l de calorifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Leaga-l de calorifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate