luk77 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Multumesc Chiar sunt niste catei frumosi,jucausi si super inteligenti » Post actualizat in 11 Dec 2014 08:04 O poza mai recenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 @Suzuki Fan , ce frumos ii miticotul , sa vezi cand iti creste cat se face dihania Am si eu o scroafa in familie, un brac german , nu e pur , mai are si ceva gene de Schnauzer si Vizsla ,dar e o frumusete, din scoafa si nesimtita nu o scot , la 5 ani si jumatate inca e nebuna ca la 6 luni, darr, asta-i un semn de bine. Este mamica, a facut 8 puiuti, apoi am sterilizat-o , si a ramas tot grasuna, se vede intr-o poza parca... chit ca innoata,alearga, si o scot afara in fiecare zi, tot nu da jos,... si ii dau 1 data de mancare dimineata, uneori si seara . 3 lucruri mai trebuie sa o invat....- --- 1- sa manance cu gura inchisa , de-ati vedea-o cum face cand mananca --- 2- sa se stearga pe labe cand intra in casa , uneori mai intra si-mi face gresia si covorul plin de noroi ... --- 3 - sa imi lase mustele in pace cand merg la pescuit, nu pot sa pescuiesc la musca cu ea prin preajma , are ea ceva cu mustele mele.... glumesc.... in general e ascultatoare, cand a fost mica a fost mai greu pana am obisnuit-o ca fara lesa nu are ce sa caute pe strada... Acum am si o pisica, ceva metis de norvegiana de padure, si se inteleg incredibil, am luat-o de la cineva de pui si primele saptamani a fost mai greu, acum sunt cei mai buni prieteni, pana la mancare, insa si acolo cand sunt in preajma ii permite la mancare... nu credeam ca o sa se impace... drahthaar.... frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Va prezint si pisicutele mele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Va prezint si pisicutele mele ... Ce moace au Potaia la Straja si o pisica . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Mi se pare genial, "sidecar dogs" ... https://vimeo.com/ondemand/21994, dar din pacate e doar un trailer, n-am gasit inca varianta completa. si asta https://vimeo.com/114875887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Avem si noi caini care calatoresc in atas..Chiar este user aci..Si are dogi argentinieni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Tot potaia . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Am profitat si eu de asa-zisul timp liber si am petrecut mai mult timp cu nebunel. ce maidanez o fi el ca ii tremura nasul de la frig, chiar daca nu erau cu minus gradele ca acum, asa ca se plimba cu bundita, imbracat. Nebunel ca de obicei, ma murdareste din cap pana in picioare si cel mai mult ii place sa sara in brate ca atunci cand era mic, numai ca acum e ditamai potaia si ma cam darama. E absolut amuzant cum ditamai cainele se chinuie sa stea in brate si se aseaza mai bine Nu am reusit sa il iau cu masina ca l-as fi luat si acasa, s-a dezobisnuit. Drept e ca mi-e cam mila si de masina la cat de nebunel e cred ca nu sta linistit, dar poate il pacalim cu ceva carnita... Apropo, legat de parul care cade, aveti ceva sfaturi? A umplu atat curtea cat si camera unde sta, desi zilnic se face curat acolo. Nu cheleste, nu vad urme. E periat zilnic, dar totusi parul cam curge tot timpul anului, fara oprire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Avem si noi caini care calatoresc in atas..Chiar este user aci..Si are dogi argentinieni.. Din pacate unul dintre cei doi dogi a murit asta vara la una din intruniri, la cabana Cuca... Pacat, erau asa de frumosi impreuna, in atas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 » Post actualizat in 30 Dec 2014 20:58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 (editat) Intradevar ne atasam foarte mult de animale si suferim dupa ele , aveam o pisica si in fiecare dimineata venea cuceva la usa cadou , un soarece o broasca orice, si ghinionu a fost sa se dea dupa ceva langa un bazin si a cazut in apa , nam observat am tot cautato dupa cateva zile am gasito acolo moarta , mi-a parut foarte rau , Mai am un catel nebun , are o energie in el incredibila e un Pincher si e simpatic rau acuma are 10 ani dar tot nebun a ramas , e un clovn pitic si mananca de la muraturi , castraveti mere orice nebunii , pofticios si comic. Sa va traiasca animalutele. Editat Decembrie 31, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 (editat) Din pacate unul dintre cei doi dogi a murit asta vara la una din intruniri, la cabana Cuca... Pacat, erau asa de frumosi impreuna, in atas... Imi pare tare rau..A fost cumva Dragon,daca stii? Golden mic si scump..Iti va manca zilele cu energia lui.Sa fie sanatos! Vezi ca muraturile-s interzise..Ca toti mananca da' nu-s sanatoase pt ei.Iar pisicile stiu sa inoate .Sau n-a avut pe ce sa se catere sa poata iesi din bazin si atunci se e xplica.. Caderea parului in exces poate fi de la prea multa proteina sau proteina de slaba calitate..Asta daca s-au exclus cauze medicale. Editat Decembrie 31, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Nu stiu sigur cum il chema pe dulau, dar cel care era cu ei in atas era Dragonul Zburator de pe forum. Si cred ca masculul i-a murit atunci...dar nu sint foarte sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Stiu cainele ,ca si pe Monica,si nu vreau sa stiu prin ce-a trecut mai ales ca daca erau in concediu,dupa cum spui..Cand sufera de vreo boala,cum a fost al meu,te astepti cumva dar asa din senin te doboara crunt.Probabil un infarct.Unul dintre primii argentinieni,din Romania,de inalta valoare..Pacat ca nu pot trai cat noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 (editat) Amstaff 4,5 luni 18 kg. Hrana Acana Puppy si orez fiert cu carne si morcovi. Editat Decembrie 31, 2014 de Amstaff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 Arata f bine..L-ai pastrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 Am pastrat un mascul, restul si-au gasit proprietari. Sa va traiasca animalele de companie! P.S. Daca are cineva dog argentinian, poate incarca niste poze cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 Un film cu o fetita de 4 ani si 6 pitbuli : http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1149648/4-year-old-girl-six-pitbulls-wrapped-little-finger.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Diva ... aproape 14 ani.... » Post actualizat in 20 Jan 2015 18:41 Diva ... aproape 14 ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 (editat) Sa nu fie de la ceva bataie... daca se vindeca este de bine. Editat Februarie 6, 2015 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Am bagat motanul in casa fiindca era cam frig afara. Dupa ce-a terminat de mancat, cand s-a intins cat a putut el, am vazut ca are o problema cu o gheara. Se poate observa in poze. La veterinar n-am ajuns inca. Ce credeti ca trebuie facut in situatia data: taiata gheara ca sa n-o mai agate, fiindca nu sta in pozitia normala; sau sa las lucrurile sa-si urmeze cursul? Locul pare in curs de cicatrizare. Iar pe el nu pare sa-l incomodeze prea tare. E destul de . Mananca, se harjoneste cu ma-sa, alearga, etc. a mea a patit o chestie similara la o labuta din spate s-a agatat cred in ceva si-a revenit de la sine in vreo 2 luni sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 :) se doarme bine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 (editat) Sfinxul. » Post actualizat in 11 Feb 2015 17:26 Despre ăsta era vorba... Editat Februarie 11, 2015 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Seara,pai atunci hai sa ma laud si eu. Ea e CARA Vom Damirott e luata de la o canisa de Rottweiler din Oradea.Are aproape 5 ani si asta vara am avut pui de la ea 5 masculi si 5 femele.Multa lume spune ca rottweiler-ul eun caine foarte rau si agresiv,eu zic ca nu,zic ca stapanul e dobitoc si nu stie sa-si gestioneze cainele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Sa-ti traiasca sanatoasa! Punish the deed not the breed,vorba ceea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate